Страница 146 от 308 ПърваПърва ... 96136144145146147148156196 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,176 до 2,190 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

flint,сам ще ни кажеш след един месец дали са оразмерени добре.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2008

имаш предвид като дойде сметката за тока ли?
    аз не знам дали ще е много точна
    тъй като между три от стаите - там има две 12-ки и една 9=ка , има коридор, който не е малък - около 10м2, 3,2м височина - през повечето време вратите и на трите стаи са отворени и се отоплява така и коридора, навсякъде при зададени 22 е 22 градуса, тоест справят се много добре, вкл. и с коридора.
    а си мисля, че на сметката ще се отрази, но няма да е чак толкова в сравнение с комфорта, който имам.

ти как мислиш жори, макар че знам, че не е редно с климатик да се държат отворени вратите, но пък тук говорим за три в три стаи и едно преходно за стаите помещение.

не знам дали го описах правилно.

4. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от flint

а що се касае до потребителя, който каза, че 09 LGC трябва да го сравняваме с 07LCC, не е прав.
    има си 07 LGC - можем него да сравняваме с 07 LCC.
    Имах впредвид, че 9-ката LGC е толкова орязана, че се доближава много до 7-цата LCC
    Не ми се смейте, не разбирам от климатици, просто като им сравнявам данните (на климатиците като цяло) така ми се струва

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

flint,имам предвид дали ще ти топлят и какъв комфорт ще ти създават.Мисля че си избрал добри машини и ще си доволен.

6. Тук е от
    Feb 2008

оооо, щом е това, аз още сега мога да кажа, ако ми позволите.
    миналият януари поставих 9-ката в спалнята-кара втора зима, няма шум, тиха, несравнимо топло.
    после се сдобих с LD 12-ката , страшна машина, от нея съм най-доволен, много мощ и топлина,
    след това взех и двете 12-ки LCC, едната в детска, другата в трапезария и кухня.

като цяло ситуацията е следната, работят нонстоп от началото на ноември на отопление, в къщи по коледа - когато беше под нулата, както и сега, аз се разхождам с късите панталони и тениска, навсякъде ми е 22 градуса, топло, меко, както казах отопляват и преходен коридор, и се справят супер.

като цяло - суперрррр!

само да спомена, че на всякъде съм с чисто нова дограма, тухлена стена от две тухли единички, доста широк дувар, не съм слагал изолация още, няма голяма нужда, но ако сложа си представям какво ще е - направо с бански да ходиш ))

7. Member
    Тук е от
    May 2003

машините ти са смърт! Повечето хора(и аз в това число) биха ти завидяли

П.С. не се оплаквам всъщност защото колкото и да е "лайт" 12LGC, беше сложен на 20* и в стаята 20* жената легнала да спи. Обаче преди 20 минути реших да се изкъпя и викам дай малко да му дам гас че студенко ми се струва, та слагам го на 25* и отивам да се къпя. Излизам след двайсетина минутки и в стаята е станало 23* - какво повече да искам от машинката?! намалих си го на 23* и засядам пак на компа че работа ме чака.

* топля две помещения с врата - никъв проблем, просто е по-хладно с един/два градуса в другото(с компа). Весели празници

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

и аз така мисля, имам само още една стая да оправя, в смисъл там има една осака, която тъща ми си взе, но съм взел вече мерки и там положението да стане подобно, - предстои ново попълнение.

10. aad
    aad е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

При 22* горе и зададени 22* как искаш да духа на HIGH? И климатикът как да разбере, че си отворил врата... -еми чи за тия пари дет съм му ги дал ще трябва да ми се покланя като влизам в стаята

11. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от aad
    При 22* горе и зададени 22* как искаш да духа на HIGH? И климатикът как да разбере, че си отворил врата... -еми чи за тия пари дет съм му ги дал ще трябва да ми се покланя като влизам в стаята

Ад, човече, по тази логика какво трябва да каже flint? Аз също имам 3 вкъщи.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ти още малко и да ти е наготвил и испрал ще искаш.Както и да ти разказва приказка за да заспиш

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

ЧНГ 2009 ! За много години!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

ЧНГ на всички фенове на fujitsu

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

ЧНГ на всички съфорумци!

17. Тук е от
    Sep 2008

Моля за повече разяснения относно твърденията, че LCC е по-добър от LGC,
    изхождайки от факта, че става въпрос за инверторен климатик, а не за духалка.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Приблизително сравнение - 12 LGC е с почти същата отоплителна мощност като на 9 LCC и 9 LDC

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе