Страница 204 от 308 ПърваПърва ... 154194202203204205206214254 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,046 до 3,060 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

bociboy, и двата ще ти климатизират помещението успешно! От разликите които имат определяща е цената на плазмения филтър(останалото горе-доло приемаме че е равностойно) - ти си решашваш имаш ли нужда от него - аз лично не бих дал над 200лв за него при положение че живееш в къща извън града. Но от друга страна LDто е с една идея по-висок клас и ако парите не те притесняват вземи него.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Ако цената те устройва взимай LD-то! Точно за твоето помещение е. И повярвай - има смисъл от плазмата.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цената на 9ЛД сега е под 1400 лв., така че е това ти е климатикът. Вземай без да се чудиш, плазмата не е измислена случайно. Всяка стабилна марка прилага плазмен филтър в добрите си модели.

5. Novice
    Тук е от
    Mar 2009

Благодаря ви за съветите!С тях подвърдихте плахото ми желание за B09LDC ,с което отпаднаха всички съмнения относно климатика! В най-скоро време ще го поръчам.Желая ви всичко най-добро! До скоро...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да си го ползваш много години без проблеми.

7. Тук е от
    Mar 2009

Проблем с Fujitsu

Zdraveite, predi godina i neshto si kupih Fujitsu 12LCC koeto raboti mnogo dobre. Tazi godina kupih oshte edno samo che novia model 12LGC. V nachaloto raboteshe normalno, no sled kato padnaha studovete se zapochana s problemite. Staiata e okolo 23m3 i e non stop studeno, zashtoto klimatika zamrazva (taka pone mi obqsniha ot montajnata grupa). Preporachah markata i na moi priatel, koito se okaza che ima sashtite problemi. Moje li nqkoi da mi pomogne zashtoto tezi dni mai shte imame sashtite problemi predvid studenoto vreme.Ot montajnata grupa kazvat che nishto ne mogat da napraviat. Oshte neshto qvno tova e serien problem, zashtoto se razrovih i razbrah che i mnogo drugi hora imat sashtia problemi. Ako e taka moga li da iziskam da mi bade zamenen klimatika s drug model. Predvaritelno vi blagodaria.

Превод на добра воля,иначе...:

Здравейте!Преди година и нещо си купих Фуджитсу 12 LCC,което работи много добре.Тази година купих още 1 само,че новия модел е 12 LGC.В началото работеше нормално,но след като паднаха студовете започнаха и проблемите.Стаята е около 23 м3 и е нон стоп студено,защото климатика замръзва(така поне ми обясниха от монтажната група).Препоръчах марката и на мой приятел,който се оказа,че има същите проблеми.Може ли някой да ми помогне,защото тези дни май ще имаме същите проблеми,предвид студеното време.От монтажната група казват,че нищо не могат да направят.Още нещо-явно това е сериен проблем,защото се разрових и разбрах,че и много други хора имат същия проблем.Ако е така,мога ли да изискам да ми бъде заменен климатика с друг модел?Предварително ви благодаря!

Mod.edit avenger Първо и последно предупреждение-писането на кирилица е задължително!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Problem s Fujitsu

Повече информация би ли дал? Какво значи замръзва? Трупа лед по топлообменника или изобщо компресорът не иска да се стартира?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Пич,ти видя ли някой друг да е писал на латиница в този форум?Къде точно се разрови,та намери серийния проблем?

11. Тук е от
    Mar 2008

Каква помощ очакваш от тук за проблема си при така дадено обяснение? (Не визирам латинските букви)
    Най-малкото 23m3 ще стоплиш и като се оригнеш в стаята... Или пък като набиеш монтажната група

12. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Чувал съм че проблемите са някъде около компресора – замръзва му картера при студено време. Затова от фирмите вносители препоръчаха да не се изключват при падане на външните т-ри (да се натиска един бутон 10оС ) Друг признак е дрънчене на външното тяло или например такива вибрации, че да иска да слезне от стойките само. Не е сериен дефект просто така е направен уви.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Напиши и как го ползваш този климатик. Тип "духалка" от време на време или нон-стоп? Чакаме информация!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

samoproblemi, не се обиждай, благодари на avenger за превода(иначе не знам колко човека щяха да ти прочетат поста,аз например го прескочих), напиши "извинявайте" и давай нататък... Достатъчно "откачалки" има, дето ще си загубят от времето, за да ти помогнат, па дори и с думи и съвети.. Първо, стаята 23 кубични метра ли е или е 23 квдратни метра? Разликата е около 2.6 пъти(височина на нормална стая)...?

16. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, аз имам стария модел 12LCC и работи много добре. Но новият модел 12LGC само проблеми ни създава. Постоянно замръзва. Препоръчах марката и на мой приятел (преди да се сблъскам с проблемите) и той се оплаква от същите проблеми. Постоянно замръзва и помещението изстива.

-----------------------------
    Относно превода "благодаря". За пръв път ми е да пиша във форум. Стаята е 23м2 (извинявам се за грешката). Мисълта ми беше дали съм попаднал на куц модел или конкретно нашите ги имат тези проблеми. Не ме разбирайте грешно. Марката я харесвам и от старият модел съм адски доволен. Но си мисля, че не е нормално да не може да стопли такава стая.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Най-вероятно си попаднал на куца монтажна фирма

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Опиши проблема. Замръзва му топлообменника и спира да топли нормално? Или не иска да се стартира? Кое от двете. Опиши и как го ползваш - на какви градуси, постоянно или го спираш и т.н. Вакуумиран ли е, да са изпускали фреон при монтажа (ти може и да не си разбрал изобщо...)?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе