Страница 158 от 308 ПърваПърва ... 108148156157158159160168208 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

gadelinka, съчувствам ти за дефектиралата 12ка. Тия 12LGC са с компресора на 12LCC, та този компресор се е ползвал дълги години в LCC серията за която се говори само суперлативи. В тая връзка питам:
    -Старата серия (LCC) как се е държала в смисъл колко често е дефектирала и за какво? Компресора специално - колко на буклука са отишли?(горе/доло разбира се)

*това го питах и преди няколко дни - гробна тишина. Не ме карайте да си мисля че хвалите серията и марката насила, за да привличате клиенти. Като се замисля съм доволен от моята машинка, но също така в службата имаме 6 други машини - далеч по-евтини но и те си топлят - не знам къде ли е истината на практика и струват ли си двойните пари? В моя офис за 600лв Осака до вчера не я обичах хич, но днес на -10* си топли хайванчето - нещо се разбъмча и отидох да я видя отвън - свети като нова и бръмченето беше спряло - позамислих се ... тия с Митсубишитата по 100 лева нагреватели слагат?!? - луда работа

2.  

3. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте!
    Имам климатик FUJI RSA 12LCC. Когато го изключа(предимно сутрин) се затварят жалузите и изгасва червената лампа "Operate". След минута обаче тази лампа започна да мига за около 10-15мин. и изгасва окончателно. Това поведение нормално ли е според вас?

4. Тук е от
    May 2008

Е, то много зависи комшиите отдолу колко топлят. Аз преди на квартирата едната стая цяла зима не пусках печка и не падаше под 19-20 градуса. Факт. Но 2 етажа под нас се палеше печка на дърва и коминът минава през стаята. Така че тая топлина не е само от климатика а и от комшиите най-вероятно.

5. Тук е от
    Jan 2009

Замръзнали му тампоните на компресора? Как ще замръзнат, за толкова пари, а и дават Nocria да работи до -20, а тикива температури още няма. И къде са тези тампони, защото като го слагаха питах техниците тампони няма ли да слагате и те ми отговориха, че нокрията е толкова безшумна, че не необходимо. Да няма друг проблем, защото и струята е леко топла, а не топла.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    -Старата серия (LCC) как се е държала в смисъл колко често е дефектирала и за какво? Компресора специално - колко на буклука са отишли?(горе/доло разбира се)
    Бях писал преди време че на едната от две нови 12LCC на генерал започват да мигат светодиодите с грешката Compressor Location Error. След като са дошли от фирмата да видят проблема не са могли нищо да направят и са смъкнали външното за ремонт.
    Цитат Първоначално публикувано от donevo
    Здравейте!
    Имам климатик FUJI RSA 12LCC. Когато го изключа(предимно сутрин) се затварят жалузите и изгасва червената лампа "Operate". След минута обаче тази лампа започна да мига за около 10-15мин. и изгасва окончателно. Това поведение нормално ли е според вас?
    Да, когато на вън е ниска температура при изключване на машината задължително се включва програмата за размразяване и за това мига светодиода. Спира окончателно след като размрази.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    Старата серия (LCC) как се е държала в смисъл колко често е дефектирала и за какво? Компресора специално - колко на буклука са отишли?
    Справка в следната тема:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg295784

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от donevo
    Здравейте!
    Да, просто е размразил. Но не е желателно да го спираш.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от Rang
    Замръзнали му тампоните на компресора? Как ще замръзнат, за толкова пари, а и дават Nocria да работи до -20, а тикива температури още няма. И къде са тези тампони, защото като го слагаха питах техниците тампони няма ли да слагате и те ми отговориха, че нокрията е толкова безшумна, че не необходимо. Да няма друг проблем, защото и струята е леко топла, а не топла.
    Как е изведен конденза от външното тяло? Имаш ли тръбичка отдолу?

11. Тук е от
    Feb 2008

Доколкото съм чел по форуми и каталози възможностите на тази нокрия, даже едно време се чудих дали да не си я взема, мисля, че не е нормално да се държи по този начин машината.
    Може би е най-добре да се извика специалист да я погледне.

12. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте!
    Имам климатик Fujitsu 12LCC от два дена събота и днес температурите в чирпан са -15 точно зададените 27гр духа леко топло когато паднат температурите под -10 гр тогава започва да духа топло

13. Тук е от
    Feb 2008

и какъв точно ти е въпроса?
    може би е добре да ни кажеш при тези така зададени градуси колко поддържа в помещението?
    дай малко повече инфо.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от flint
    и какъв точно ти е въпроса?
    може би е добре да ни кажеш при тези така зададени градуси колко поддържа в помещението?
    дай малко повече инфо.
    20гр

16. Тук е от
    Feb 2008

сложи го на HEAT, вентилатор Medium градуси - 24, да видим как ще се справи.
    питата отвън е чиста предполагам?
    също така имаш ли топлозагуби - от лоша дограма и така нататъка?

17. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от slaviperko
    20гр когато паднат температурите под -10 гр 25гр

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

а колко е голяма стаята и щорите на долу ли ги държиш?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2226
    Последно: 25-02-25, 20:51
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 25-11-21, 23:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 00:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 21:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 00:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе