Страница 180 от 308 ПърваПърва ... 130170178179180181182190230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,686 до 2,700 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

А като е бил чисто нов имало ли го е този шум ако го е нямало според мен е влезнала мизерийка между фтулките или тампоните на самата турбина.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

без да проявявате пристрастия за вас коя марка климатици при едни и сщи условия може да се каже че са водещи.или ми наредете челната тройка.много ми е лиубопитно.аиде.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Бях писал по напред, че и при мен има проблем с турбината.При мен се вижда много добре как от единия край турбината играе леко и точно от там се чува леко бръмчене при леки обороти на вентилатора.Последно време като чета форума гледам, че във всички водещи производители на клими в моделите им излизат доста проблеми.И се чудя за какво ли си даваме парите и не можем ли да минем с климатик за 700лв.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Ето подредба: http://www.stm-climat.ru/info/conditioners_rate.php
    Мисля, че е точна и безпристрастна.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Смятай щом със скъпите и доказали се климатици почнаха да излизат повечко дефекти сам си направи сметка при китайските,турските и т.н. за какво говорим

7. Member
    Тук е от
    Sep 2008

мерси Очо.интересно класиране.сега ще се поразмисля за другата зима кво да си взема до към 1500лв за 19кв стая изцяло вътрешна.ако някой може да ми помогне да ми пише някое моделче.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    мерси Очо.интересно класиране.сега ще се поразмисля за другата зима кво да си взема до към 1500лв за 19кв стая изцяло вътрешна.ако някой може да ми помогне да ми пише някое моделче.
    09LGC/майтап/По-добре 09 LDC

10. Member
    Тук е от
    Sep 2008

09 съм сега за 15кв.м.а за 19 не е ли по добре 12 няква.ама лдц няма да се впиша в цената май.ами 12лгц нестава ли jori.а за осака защо няма мнения почти никъде не се срещат а бяха известни преди време..09 лдц ще се справи ли.защо се майтапиш с 09лгц.засега съм много доволен ама за 19кв.иначе бих си взел още един.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Между другото, на този сайт има доста интересна информация.. Например : колко струва монтаж до 5м(явно стандарта се различава от нашите 3м) и то в град, определян като един от най-скъпите в света... и т.н.
    mecha, не ти трябва 12-ка за 19 кв.м. ! Глобалното затопляне е на лице.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

09LDC или 12LGC.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от genagold1
    При мен се вижда много добре как от единия край турбината играе леко и точно от там се чува леко бръмчене при леки обороти на вентилатора
    Това е зрителна измама, не означава че задължително има нещо разбито. Въпросното "биене" съм го виждал и при нов климатик, който не издава каквито и да било тракащи звуци.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2003

Вчера чистих филтрите и ми прави впечатление че се е посъбрал прах(който не пада с духане с уста) между пластините на топлообменика на вътрешното тяло(General F.12LGC-монтиран есента-активно работил в помещение което не е кухня и не се пуши, уж чистим - но явно си има домашен прах в изобилие). Имам нужда от практична преценка: да взимам ли бързи мерки по почистване(с какво), или да поизчакам(колко трябва да се натрупа, за да започне да се влошава видимо топлообмена)?

П.С> сниман е един и същи участък, но със светкавицата изглежда повече праха

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Нищо му няма.Лятото ще се измие с конденза.Но ако държиш можеш да го пръснеш със шпрей.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе хубаво си е когато почернее или видимо е замърсена вътрешната пита да се пръска със този японския спрей и после с по слаба водуструйка от тези домашните да се измива.Цяло лято конденза който прави и мизерийката която се лепи по питата се вкиссват и става една гадория която едно че смърди ами и болести носи.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Откъде може да се купи въпросният спрей?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе