Страница 181 от 308 ПърваПърва ... 131171179180181182183191231 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,701 до 2,715 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Ми почти във всеки магазин за климатици го има.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2007

4. Member
    Тук е от
    May 2003

ba4_dido, не виждам ни една прашинка - това след почистване ли е?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Явно всяка седмица ги къпи

6. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Не точно след почистване, ползвам един "чайник", дето пуска пара под налягане. После с въпросния японски спрей (най-вече заради дезинфекцията), и накрая с водичка. В началото на зимата го чистих, но е работил около месец примерно...

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Я кажете кой от 2-та е по добър вариант:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023417

www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=11

стая 18 м2 -48.5 м3 без изолация.Ще се ползва само вечер от 19:30 до 3:00 часа.

Благодаря предварително !!!

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2003

bobovo, за отопление ли? Колко пада температурата в стаята от 03.00 до 19.30? Фужитсото е добра машина но е 1.конвенционална 2. при под -5° забрави. Хитачито е не лош инвертор макар че е доста под въпрос - обсъждаха го скоро и колкото плюсове-толкова и минуси, та незнам. http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36563.0.html Хубавото на инвертора е че може да си го оставяш денонощно включен и подържа градуса с минимум средства, докато ако го пуснеш вечер в студена стая(зависи колко студена) и бичи 3 часа на макс - може да надмине сметката която щеше да е ако не го беше изключвал - отделно че ще стоиш на студено в началото и че ще ти духа неприятно - разбираш ли ме? За 1000лв има 3-4 годишни японски 100волта чудесни машинки - в пъти над тези двата(отделно че и тея не са първа младост като модели).
    Аз лично бих ти препоръчал FUJITSU GENERAL 12LGC 1400лв http://v-clima.com/prod.php?id=15 по-надоло от него направо слизай на някоя Мидеа - само знам че са най-супер от евтините но не мога да ти посоча конкретен модел.

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    bobovo аз мисля ти отговорих на лична, че моделите са масово преди 96 година и не си заслужават парите. Модела на на stu74 е много добър бил е от високия клас, но пак е стар. За цените които ти ги дават мисля, че ще ти е по -изгодно да отидеш до София или Пловдив да си избереш машина след 2000 година и да се спазариш за монтажа. За 960 лева без монтажа има машини на по 3-4 години, че и по-нови.
    Сега проверих и видях, че Toshiba RAS-255JD чисто нов с СОР-5,8 струва 1150 лева.
    Сега видях че ти от втората употреба идваш е тва е машина: "Сега проверих и видях, че Toshiba RAS-255JD чисто нов с СОР-5,8 струва 1150 лева." що се отказа от употребяваните - смятай че пред тая тия двата новите са като трабанки пред хонда! Моля те не се набутвай от трън на глог. Междудругото при 48м3*70вата=3360Вата което значи че и една качествена девятка ще може да ти върши чудесна работа.

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    bobovo, за отопление ли? Колко пада температурата в стаята от 03.00 до 19.30? Фужитсото е добра машина но е 1.конвенционална 2. при под -5° забрави. Хитачито е не лош инвертор макар че е доста под въпрос - обсъждаха го скоро и колкото плюсове-толкова и минуси, та незнам. http://forum.setcom.bg/index.php/topic,36563.0.html Хубавото на инвертора е че може да си го оставяш денонощно включен и подържа градуса с минимум средства, докато ако го пуснеш вечер в студена стая(зависи колко студена) и бичи 3 часа на макс - може да надмине сметката която щеше да е ако не го беше изключвал - отделно че ще стоиш на студено в началото и че ще ти духа неприятно - разбираш ли ме? За 1000лв има 3-4 годишни японски 100волта чудесни машинки - в пъти над тези двата(отделно че и тея не са първа младост като модели).
    Аз лично бих ти препоръчал FUJITSU GENERAL 12LGC 1400лв http://v-clima.com/prod.php?id=15 по-надоло от него направо слизай на някоя Мидеа - само знам че са най-супер от евтините но не мога да ти посоча конкретен модел.
    Сега видях че ти от втората употреба идваш е тва е машина: "Сега проверих и видях, че Toshiba RAS-255JD чисто нов с СОР-5,8 струва 1150 лева." що се отказа от употребяваните - смятай че пред тая тия двата новите са като трабанки пред хонда! Моля те не се набутвай от трън на глог. Междудругото при 48м3*70вата=3360Вата което значи че и една качествена девятка ще може да ти върши чудесна работа.
    Аз съм от гр. Сандански и тук темп. са много по високи от другите градове , а в стаята при най ниската темп тази зима и то само 3 дни беше -7 градуса , а в стаята без отопление +14 градуса.

11. Member
    Тук е от
    May 2003

Тогава заложи на по-ниска мощност, но по-високо качество на машината и забравяш за години напред

12. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Къде тази машина RAS-255JD е на подобна цена? Може ли малко параметри за нея, не открих нищо ...

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Тази информация е от миналата седмица, модела е 2003та(поне от тогава е ръководството http://www.toshiba-living.jp/rev.php...id=1&lv=1&YN=Y) - на стр.8(тяхна 15) има една табличка със параметрите.

За повече инфо питай blue1 - той има някакви връзки в тая посока. Ако си от Пловдив, просто наобикаляй магазините периодично - може да изкараш късмет.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Не знам защо да обикаля Пловдив само да го излъжат и него.Аз съм обикалял всичките магазини за втора употреба климатици,за да търся част на един приятел и се нагледах на какво са способни търговците.Бедна ви е фантазията какви магии им се случват на климатиците преди да излезнат на витрината.
    1.Изглеждат така все едно са ги пускали от връх Шипка по стълбите.
    2.Разглобяват се ,пръскат се с водоструйка и после,ако се налага леко се пребоядисват със спрей.
    3.Често от два,правят един -различни вътрешно и външно тяло.
    4.Почти нямат оригинални дистанционни.
    5.Лъжат за годините и че са правени в Япония.
    6.Почти винаги ще те убедят,че 22 -ка е 12 -ка.
    7.За резервни части -забрави.
    Ако искаш 100 V ,купи си нов, а не втора употреба да не останеш разочарован и ти, като повечето тук.
    Ейййй мама му стара,много заблуден народ сме българите!!!!!

16. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от necata2

Ако искаш 100 V ,купи си нов, а не втора употреба да не останеш разочарован и ти, като повечето тук.
    Ейййй мама му стара,много заблуден народ сме българите!!!!!
    Много точен пост!

17. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Я кажете кой от 2-та е по добър вариант:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023417

www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=11

стая 18 м2 -48.5 м3 без изолация.Ще се ползва само вечер от 19:30 до 3:00 часа.

Благодаря предварително !!!
    Фуджитсуто ще ти върши работа. Уверявам те че работи и при -15*, външния топлобменник е двоен. Но не те съветвам да го гасиш при минусови температури. Последното важи за всяка една марка!

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не знам дали е същият човекът, но и в един друг форум прочетох за случай на отказало да тръгне фуджицу в студа. Нещо става... Бил е изключен от дистанционното, но не и от контакта.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе