Страница 30 от 308 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Климатикът ми Фуджицу забелязах,че като станаха положителни температурите навън след размразяване неможе всеки пат да включи отново в режим на отопление,т.с необръща цикъла.Когато навън бяха минусуви температурите работеше безотказно.Сега през час след размразяване започва да дава грешката със 7 пъти мигане на червения светодиод, който е работния съпроводено с мигане на зеления свето диод на таймера. Можели някой да ме упъти за възможната повреда.
    Възможно ли е да има лоша спойка по платката или недобър контакт при буксите?
    Как да разбера изправна ли е бобината на четирикатния вентил?
    Да не би някой датчик да подава сигнал и да не включва?Как да разбера?
    Защо не всеки пат след размразяване не чатка и невключва отново цикълът на отопление ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2005

plamac твоя климатик "втора употреба" е голяма проблемация.Защо не попиташ в фирмата която ти го е продала да доплатиш и да ти сложат някой друг или да го вземат и да ти го ремонтират.
    Чрез писане и съвети по форумите едва ли ще си го поправиш.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2005

plamac Да не те плаша ама май е четирипътния... вероятно е блокирал. Майстори ще ти трябват

5. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от freelander
    plamac Да не те плаша ама май е четирипътния... вероятно е блокирал. Майстори ще ти трябват
    Ако наистина е заседнал, чрез обръщане на топло към студено и обратно...и така 10 пъти, има шанс да тръгне , но е добре да се смени, защото пак може да откаже в най-неподходящия момент и ще стоиш пак на студено

6. Тук е от
    Jan 2008

Здравеите на всички,искам да питам за този модел AS-E40S-FUJITSO насочил съм се към него да го купувам искам да отоплявам 35 квадрата помещение ще стане ли и какви екстри има-нов съм във форума и ако ми помогнете ще ви бъда много благодарен.

7. Тук е от
    Dec 2007

След като доста се порових из тези сервизни документации за новите фуджицу,ме навява на мисълта,че може да се окаже температурния датчик на външния топлообменник да е повреден,но ще сам сигурен единствено когато му замеря съпротивлението и напрежението и го сравня със даденото в таблицата на сервизната документация.Тогава ще Ви информирам отново.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от ben tarp
    Здравеите на всички,искам да питам за този модел AS-E40S-FUJITSO насочил съм се към него да го купувам искам да отоплявам 35 квадрата помещение ще стане ли и какви екстри има-нов съм във форума и ако ми помогнете ще ви бъда много благодарен.
    Къде го намери този климатик? Да не е японски на 100В? Нещо не намирам информация за модела.

10. Тук е от
    Jan 2008

да японски

11. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от ben tarp
    Така никой неможе да ти отговори. Опиши подробно помещението и дай линк към климатика да го видим.

12. Тук е от
    Jan 2008

здравейте, искам да ви попитам откъде и за какви пари мога да си взема ASYA 12 LC

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Зависи откъсе си. 1500 лв без монтаж горе-долу.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

от София
    а монтажа??????
    А и друго да питам!!! Има ли модел ASY 12l , и ако има каква е разликата с ASYA 12LC

16. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    brigante
    Завърташ жалюзите 2 позиций напред, и пиши какво е станало.
    Jackas, dan66, благодаря за съветите. Има ефект. Тъй като помещението е Г-образно и голямо и климатика духа по по-дългата му част пуснах вентилатора на HIGH и завъртях жалюзите не 2, а 3 позиции напред. Вдига си температурата както трябва. Единствената забележка е, че в другия край на помещението е с 3 градуса по-хладно, но явно за разстояние от 10-тина метра това си е нормално.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ето, за феновете на Фуджицу-Дженерал една богата "Техническа библиотека" . Има много "сървис" и "юзър" менюъли, каталози и др.
    http://www.jac.ru/general/header_tb.html

18. Тук е от
    Jan 2008

Здравеите , и аз искам да споделя нехто по темата, 12 LCC не справя отли4но както пове4е от вас написаха тук за жалост .... , моя модел е с букви цитирам /ROR 12LCC/ някои познато ли му е този тип външно тяло????

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 308 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе