Страница 226 от 308 ПърваПърва ... 176216224225226227228236276 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,376 до 3,390 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от rumo
    Има RS-09UA и RS-09UB , UC е найстина само 12-ка май . Причината да се насоча към 9ua , е че стаята е само 12 м2 , a и копа му е малко поевче - 4 , но най много държа на тихата работа и ниския дебит на въздуха за това търся малка машина за предпочитане конвенционална .
    Тука в Ст. Загора 9UA модела е към 950лв с монтаж , което малко множко ми се види като гледам по-горните постове.
    Очаквам предложения , ако някой може да помогне с конкретни модели , съобразени с горните изисквания и цена около 850-900лв ще му бъда благодарен
    Остави СОР - а, той е за +7*, при -15* картинката е съвсем друга! Вътрешното тяло на двата модела е едно и също, докато площа на външния топлообменник на 12-ката е много по-голяма в сравнение с тази на 9-ката и работи по-добре при ниските температури. За 20 лева не си струва да вземаш 9-ка, преоразмеряването не е голям проблем при конвенционалките. Ако държиш на тихата работа вземи си инверторен климатик!

2.  

3. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Някой от Варна да е чувал отзиви за Алто Клима?

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

И защо въпроса ти е тук в темата за Фуджицу ???

5. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Прав си,за което се извинявам!Харесал съм си FUJI 12LGC та за това попитах:-)

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от rrmitko
    Прав си,за което се извинявам!Харесал съм си FUJI 12LGC та за това попитах:-)
    Ами няма да сбъркаш след като имаш финансите но си го купи от Тампекс. Скоро имах проблем с външна платка за три дни ми изпратиха нова много точни.

7. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ами няма да сбъркаш след като имаш финансите но си го купи от Тампекс. Скоро имах проблем с външна платка за три дни ми изпратиха нова много точни.
    По това което прочетох в сайта на TEMPEX,Алто Клима са им представители,така че ще "стрелям" смело:-)) А да попитам как ще е по-удачно да се монтират тръбите на климатика,вън или вътре??

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

мнението ви за климатик фуджитсу asyb 12 ldc

моля кажете какво ви е мнението за фуджитсу asyb 12 ldc плюсове и минуси къде е произведен.Климатика ще се ползва за отопление на хол около 18-19кв.С изолация и пвц-дограма

10. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Дайте някакъв съвет бе хора,да рискувам ли да режа картона по стените,за да крия тръбите вътре или да ги оставят отвън???Ако ги оставят вътре,дали ще се чуват много шумове от фреона ??

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

rrmitko, По-добре ако може тръбите да са отвън. Картона колкото по-малко го пипаш толкова по добре за него. Освен това нещата трябва да са удобни за ремонт и обслужване.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

gochev имам такъв(от 02.06.2009г.), но засега съм го ползвал само в режим охлаждане( като изключа един два случая когато през ноща след няколко дъждовни дни от мерак реших да го пусна на отопление) и впечатленията са ми отлични за работа в режим охлаждане-няма друг климатик с толкова "меко" охлаждане, без да духа твърд остър студ. На режим отопление мога само да гадая, но от тези 2-3 пъти когато съм го пускал през ноща след поредица от дъждовни дни съм с отлични впечатления и очаквания за зимата.Харесва ми плазма функцията(чувства се осезатено когато се пусне-при мен имам две бани като едната е свързана със спалнята и след като се изкъпя има изпарения и мирис в спалнята, но когато е пусната плазмата не се усеща какъвто и да мирис от банята, а единствено едно приятно освежаване на въздуха .Поради това макар, че е по-шумен от дайкина при мен генерала/фуджитсото бе по-правилния избор за тези пари

13. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Благодаря ти Valen1:-)Дано тогава замажат дупката със силикон,която ще остане отвън на фасадата,че комшиите са много взискателни:-/

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от gochev

моля кажете какво ви е мнението за фуджитсу asyb 12 ldc плюсове и минуси къде е произведен.Климатика ще се ползва за отопление на хол около 18-19кв.С изолация и пвц-дограма
    Супер е, няма да сбъркаш! Това е луксозен модел на фуджицу, както и всички останали работещи на 220 волта се произвежда в Китай. Изпитан вече няколко тежки зими, по-стар и по-добър от серията LGC!

16. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от ba4_dido
    Супер е, няма да сбъркаш! Това е луксозен модел на фуджицу, както и всички останали работещи на 220 волта се произвежда в Китай. Изпитан вече няколко тежки зими, по-стар и по-добър от серията LGC!
    http://www.bulclima.com/bg/promotion...romotions.html
    ... и 300 лева по-скъп Моля не правете тенденционни изказвания! 12LDC е прекрасна машина и съм съгласен с всичко казано за нея, но и 12LGC не е за изхвърляне ... двете серии са съвсем различни - ако ме разбираш ba4_dido какво имам предвид?

17. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    ... и 3 пъти по-скъп от МИДЕА, и 40 пъти по-скъп от духалка... Човека зададе конкретен въпрос за конкретен модел, не е нужно да правим ревизия на всеки във форума, все пак различните хора имат различни финансови възможности... Моето мнение е че машината си струва всеки един от тези 300 лева горница! Друг е въпроса че за описаното помещение най-вероятно и 9LDC би се справил

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Друг е въпроса че за описаното помещение най-вероятно и 9LDC би се справил
    Със сигурност

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе