Страница 236 от 308 ПърваПърва ... 186226234235236237238246286 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,526 до 3,540 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

pas, климатика ти достига ли зададената температура в стаята?

2.  

3. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kaar
    pas, климатика ти достига ли зададената температура в стаята?
    да след като е бил изключен при пускането тръгва на по-бавни обороти след което започва да си духа топъл въздух на високите, както му е зададено и след 8-10мин . спира след което почва да си поддържа зададената темперарур ,но по някое време започва да духа хлден въздух на по-ниски обороти на вътрешното тяло това нормално ли е за конвеционалните модели.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Като си на ауто, е така.

5. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kaar
    Като си на ауто, е така.
    мерси

6. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте! Имам следното питане! Естествено, че става въпрос за Фуджицу! Има една опция 10 HEAT, в упътването е посочено, че ще поддържа 10 градуса, а когато темепературата е по висока няма да работи, но при мен вентилатолра си духа хладно дори когато превключа при температура 23. Така ли ще си върти перката или би следвало да изключва?

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Шушулки, на тази машина няма да видиш. Няма за какво да се притесняваш, тя си се обгрижва сама. Забрави за сешоари, маркучи и подобни.
    Дано да е така. От този месец и аз съм на Fujitsu ASYA 12LGC и за първа зима ще му опитам "сладостта" - ще се топля с него, а живот и здраве през лятото ще го опитам и на охлаждане.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2006

Миналата седмица ми монтираха 9ЛЦЦ в кухнята,само там нямах климатик и съм много доволен,тих е добре изглежда на перфектно място е монтиран,много съм доволен.
    Много е важно да се избере перфектното място за монтаж на климатика,в хола се наложи да го местя за да не ми духа право в дивана,сега пресича студа от дограмата и дори не го усещам как работи,преди като стигнеше температурата и задухаше хладен въздух,направо полудявах,сега е супер.Никога не монтирайте климатик близо до място на което седите,спите или работите.....

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sinbad0
    Миналата седмица ми монтираха 9ЛЦЦ в кухнята,само там нямах климатик и съм много доволен,тих е добре изглежда на перфектно място е монтиран,много съм доволен.
    Много е важно да се избере перфектното място за монтаж на климатика,в хола се наложи да го местя за да не ми духа право в дивана,сега пресича студа от дограмата и дори не го усещам как работи,преди като стигнеше температурата и задухаше хладен въздух,направо полудявах,сега е супер.Никога не монтирайте климатик близо до място на което седите,спите или работите.....
    А не така.Моят генерал е на стената срещу спалнята ми и духа много хубав топъл въздух върху мен.На мен ми харесва така.през лятото духа приятно хладък въздух.ЕКСТРА Е.

Въпрос на усещане.

11. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Точно така е...по добре е да не духа директно, а някъде встрани от теб.Вярно че е въпрос на усещане ,но директната струя не е за предпочитане...

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Аз, пък съм направил точно обратното сложих климатика над леглото така лятото духа над мен към насрещната стена а зимата към мен или леко в страни.Когато климатика е близо до теб и е тих нямаш проблем за сметка на това пък топлия въздух си остава топъл докато стигне до теб.

13. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,нов съм във форума и ако бъркам нещо моля за извинение.Има ли някой впечатления от монтажната група на Булклима във Варна,т.е извършват ли качествен монтаж.Благодаря.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Аз, пък съм направил точно обратното сложих климатика над леглото така лятото духа над мен към насрещната стена а зимата към мен или леко в страни.Когато климатика е близо до теб и е тих нямаш проблем за сметка на това пък топлия въздух си остава топъл докато стигне до теб.
    И аз съм така

16. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,и аз съм изправен пред дилема дали Fujitsu asya12 ili DAIKIN FTX35G,не мога да избера,в една фирма ми казват единия по добър,в другата фирма обратното,пък и в двете фирми предлагат и 2та климатика и незнам какво да избера?ако някой може да ми помогне в избора .ще съм му мноооооооооого благодарен

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Сподели от къде си, за какво помещение ще е (размери), в какъв режим ще го ползваш предимно....

18. Тук е от
    Oct 2009

Хареса съм си два модела климатик, бих искала да попитам каква е разликата
    General ASHB 12 LD от Булклима
    Fujitsu ASYB 12 LD
    Помещението е хол 21 кв.м. с височина 2,60 и ще го ползавм основно за отопление, сменена е дограмата и има само едан външна стена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе