pas, климатика ти достига ли зададената температура в стаята?
pas, климатика ти достига ли зададената температура в стаята?
да след като е бил изключен при пускането тръгва на по-бавни обороти след което започва да си духа топъл въздух на високите, както му е зададено и след 8-10мин . спира след което почва да си поддържа зададената темперарур ,но по някое време започва да духа хлден въздух на по-ниски обороти на вътрешното тяло това нормално ли е за конвеционалните модели.Първоначално публикувано от Kaar
мерсиПървоначално публикувано от Kaar
Здравейте! Имам следното питане! Естествено, че става въпрос за Фуджицу! Има една опция 10 HEAT, в упътването е посочено, че ще поддържа 10 градуса, а когато темепературата е по висока няма да работи, но при мен вентилатолра си духа хладно дори когато превключа при температура 23. Така ли ще си върти перката или би следвало да изключва?
Дано да е така. От този месец и аз съм на Fujitsu ASYA 12LGC и за първа зима ще му опитам "сладостта" - ще се топля с него, а живот и здраве през лятото ще го опитам и на охлаждане.Първоначално публикувано от Kasap
Миналата седмица ми монтираха 9ЛЦЦ в кухнята,само там нямах климатик и съм много доволен,тих е добре изглежда на перфектно място е монтиран,много съм доволен.
Много е важно да се избере перфектното място за монтаж на климатика,в хола се наложи да го местя за да не ми духа право в дивана,сега пресича студа от дограмата и дори не го усещам как работи,преди като стигнеше температурата и задухаше хладен въздух,направо полудявах,сега е супер.Никога не монтирайте климатик близо до място на което седите,спите или работите.....
А не така.Моят генерал е на стената срещу спалнята ми и духа много хубав топъл въздух върху мен.На мен ми харесва така.през лятото духа приятно хладък въздух.ЕКСТРА Е.Първоначално публикувано от sinbad0
Въпрос на усещане.
Точно така е...по добре е да не духа директно, а някъде встрани от теб.Вярно че е въпрос на усещане ,но директната струя не е за предпочитане...
Аз, пък съм направил точно обратното сложих климатика над леглото така лятото духа над мен към насрещната стена а зимата към мен или леко в страни.Когато климатика е близо до теб и е тих нямаш проблем за сметка на това пък топлия въздух си остава топъл докато стигне до теб.
Здравейте,нов съм във форума и ако бъркам нещо моля за извинение.Има ли някой впечатления от монтажната група на Булклима във Варна,т.е извършват ли качествен монтаж.Благодаря.
И аз съм такаПървоначално публикувано от chachoto
Здравейте,и аз съм изправен пред дилема дали Fujitsu asya12 ili DAIKIN FTX35G,не мога да избера,в една фирма ми казват единия по добър,в другата фирма обратното,пък и в двете фирми предлагат и 2та климатика и незнам какво да избера?ако някой може да ми помогне в избора .ще съм му мноооооооооого благодарен
Сподели от къде си, за какво помещение ще е (размери), в какъв режим ще го ползваш предимно....
Хареса съм си два модела климатик, бих искала да попитам каква е разликата
General ASHB 12 LD от Булклима
Fujitsu ASYB 12 LD
Помещението е хол 21 кв.м. с височина 2,60 и ще го ползавм основно за отопление, сменена е дограмата и има само едан външна стена.