Страница 276 от 308 ПърваПърва ... 226266274275276277278286 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,126 до 4,140 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

До madagaskarr.Приятел,аз съм с 12 LD,каквато ти искаш.Топля стая 20 кв.+6 кв.бокс,двете стаи са свързани с междинна врата,намираща се срещу климата.Височината е като твоята,също строителството е тухла,само с ПВЦ дограма съм.Стаите са източно изложение,междинен етаж,градът е Русе.На тази отвратително студена и гадна зима климатикът си поддържаше 22-23 градуса без никакъв проблем.Вземай го,не се замисляй,майка ти ще е доволна.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от svilen angelov
    До madagaskarr.Приятел,аз съм с 12 LD,каквато ти искаш.Топля стая 20 кв.+6 кв.бокс,двете стаи са свързани с междинна врата,намираща се срещу климата.Височината е като твоята,също строителството е тухла,само с ПВЦ дограма съм.Стаите са източно изложение,междинен етаж,градът е Русе.На тази отвратително студена и гадна зима климатикът си поддържаше 22-23 градуса без никакъв проблем.Вземай го,не се замисляй,майка ти ще е доволна.
    Aз не се съмнявам че 12ката ще топли, съмнявах се дали 9 ката ще се справи

4. Member
    Тук е от
    Aug 2009

За да изключиш тези съмнения по-добре вземи 12-ка, поне ще си сигурен, че и през най-студените дни на майка ти ще и е топло вкъщи.

5. Тук е от
    Jul 2007

madagaskarr,определено за 20 кв 12 LD ще е преоразмерен,но имаш сигурната гаранция,че и много ниски температури няма да го озорят изобщо през зимата.Вероятно ще работи он-оф лайн през по-топлото време,но не може всичко да е таман,нали!?Знам от собствен опит,че не съм имал проблеми тези 2 зими,откакто се топля с моята 12.По принцип правилно си сметнал,че 9ката би трябвало да се справи със стаята,но 12 дава по- голяма сигурност през зимата.А разходът на еленергия не би трябвало да е толкова по-голям при 12,че да ти натовари съществено сметките за ток.Важното е на майка ти със сигорност да и топло и комфортно.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от svilen angelov
    По принцип правилно си сметнал,че 9ката би трябвало да се справи със стаята,но 12 дава по- голяма сигурност през зимата.А разходът на еленергия не би трябвало да е толкова по-голям при 12,че да ти натовари съществено сметките за ток.Важното е на майка ти със сигорност да и топло и комфортно.
    Даже разхода на енергия при 12LD се очаква да е по-малък или поне съизмерим. В определени моменти при минусивите температури 9ката ще работи на високи мощности, а това ще способства за спадането на нейната ефективност, докато 12ката ще работи на по-ниски което пък ще способства за повишаването на ефективността и. 12ката по-често ще влиза в on/off режим но пък преди изключване мощността която ще се отдава е 900W за разлика от 9ката, която отдава 500W. 9ката дори и да не изключва по-често, тя ще работи по-продължително време в режима в който отдава 500W и консумира 250W при преходните сезони докато 12ката ще работи доста на on/off отдавайки 900W/250W. Във всички случаи обаче разликата ще е малка. Аз съм с 12ка в 14кв.м при което съм доволен. При стая от 20кв.м 12ката ще работи още по-добре с по-рядки изключвания.

7. Тук е от
    Dec 2006

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Класа, може би класа и половина

ПП: хаха, как си редактира горното мнение, сега моето е ни в клин, ни в ръкав, ама карай

10. Тук е от
    Dec 2006

Упс Сори малко се омазах, колегата Deian казва че серията ЛД е с класа и половина над ЛГ за която и аз се чудя, гледам случаия на мадагаскар е единтичен като моя. Сори Deian

11. Тук е от
    Dec 2006

Ето ми го по погрешка редактирания пост на които отговаря Deian Колеги много ми помагате и на мен, като се замисля над думите на колегата преди мен ако се разсъждава правилно точно това е ефекта от 12ка. Аз в къщи имам 12ка с нея топля 2 стаи защото са с голям портал, но това е само нощем когато спим в другата. през деня стаята е затворена и тази в която е климатика остава едва 15-16 квадрата за 12ка и идва преоразмерена, наистина често изключва когато е по топло, ама зимата на -15 кат я набузя и прави баня без да се замисли. Със сигурност ще е 12 ка колеги. Щото 12ка може да топли малко ама 9 ка не може да топли много :default Колебаех се дали да направ якомпромис с ЛГ серия ама все си мисля че ЛД е поне класа на ЛГ или греша?

12. Тук е от
    Mar 2010

Благодаря на всички за мненията, 12 ка ще е, ще се пиша как е като я взема

13. Тук е от
    Dec 2006

Хиаде да се похваля, вече на стената виси 12 ЛДЦ на Фуджи, машинката наистина изглежда много читава, жалко че е топло сега та не мога да я засиля да видя как ще се държи, като първи впечатления много тихо външно тяло (сигурно щото е топло ) вътрешното е от много хубава пластмаса и като го пусна няма скръц няма пук. Ще го видим що за стока е. Вече имам едно 4 годишно което мога да похваля да видим това сега уж е класа над него.
    Искам да използвам случая да Благодаря на всички съфорумци които ми помогнаха със съвет в избор на климатика, няма да изброявам никове за да не пропусна някои но те си знаят кои са , - БЛАГОДАРЯ момчета за помощта, бяхте ми наистина много полезни

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

хайде, по вода да и върви и да те топли....... другата зима ще я пробваш, няма страшно.......

16. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    От 2 дни съм собственик на една чисто нова антика: Fuji Electric RSA-12LCC. Незнам от колко време тоя климатик е стоял в магазина(взех последната бройка-мострата от стената), но ми стана интересно като сложих батериите в дистанционното...няма никой, батериите са Fuji. Та вадя ги поглеждам минуса на едната- хубаво покрит с една зеленикава патина...поизчистих го..пак не тръгва. С новите батерии си тръгна нормало. Та колко годишен е тоя климатик че да му заминат батериите само от стоене(бяха неразпечатани в целофанчето)..От коя година се произвежда модела?
    А иначе на първо четене работи перфектно..нямам забележки. Взех го и малко случайно...бях се насочил към марката и позачетох тая тема(нервите ми стигнаха докъм 50-та стр), та там видях че го хвалите много...и като го мернах в тоя магазин(беше и с голяма отстъпка понеже магазина се слива с друга голяма фирма) хич и не му се чудих много. До колкото виждам отдавна го няма на пазара..този май е последния мохикан

17. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ако не е тайна колко го купи без монтаж ?В какво помещение /кубатура/ е монтиран ?

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ти направо си късметлия, да намериш модела, вече е рядкост да го видиш някъде.Модела е мисля, от преди 5 години.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе