Страница 227 от 308 ПърваПърва ... 177217225226227228229237277 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,391 до 3,405 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на gogobros
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Здравейте от мен скоро не съм писал нищо в форума и се сетих да Ви питам за така казано есенното приготвяне на климатика кога се прави профилактика, какво се проверява нещо по специално или само фреона му се допълва, и дали ако е в гаранция се взимат парички за обслужването му - иначе съм с - http://www.bulclima.com/bg/product/1...teristiki.html

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Миналата година есента ги викнах за профилактика на климатика Fujitsu,значи изчистиха вътрешната пита с някакъв препарат и мериха налягането на фреона.Според мен никакъв смисъл от цялата работа,целта се прави да ти удължат гаранцията,като ти вземат някой лев.Така беше при мен.

4. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

здравейте на всички форумисти. решил съм да си взема тея дни за спалнята един дженерал 12ub цената в момента е 900лв. с монтажа. по принцип е малка стаята но мисля че няма страшно от преоразмеряване с конвенционалния модел , а пък ще отварям от време на време и към друга стаичка също малка. трябва ми предимно за отопление стаичките и двете са южни и през деня зимата слънцето доста ги загрява, когато го има . та добре ли е като цена, модел и дали ще се справя.благодаря предварително. а цената е на някаква промоция за момента.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Това е един от най-добрите конвенционални климатици .Не си сгрешил в избора. Има достатъчно мощност за хол,камо ли за малка стая.

6. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

gogobros-кой ти е казал че фреона се допълва...няма такова нещо ако няма пропуски в системата може да изкара с този фреон 20,30 години...Друг е въпроса за профилактиката-климатика е машина,която трябва да се прегледа от специалист и ако има проблем да се отстрани трябва ВИНАГИ да е с чисти топлообменици (външно и вътрешно тяло),да е с чисти филтри и да има добра циркулация на въздуха...както всяка машина ако има някакъв проблем и не се отстрани навреме води до друг по голям проблем ,съкращава се живота й и накрая издава багажа..а клиента си мисли че просто не е имал късмет или марката не е добра.

7. Тук е от
    Aug 2009

ASYB 12LDC plasma този модел добър ли е и колко ток харчи на месец искам да си купя 1 за да се топля зимата с него за хол на панелка 22 квадрата среден няма изолация има една неостъклена тераса с обикновенна дървена дограма отгоре отдолу отляво и отдясно имам комшии които се топлят малко или много и един

и 1 искам да купя за хол на къща 20 квадрата около хола има 4 стаи 1 кухня 1 баня и 2 стълбища пт които малко или много подухва под вратата къщата няма изолация в едната стая хола няма други прозоци освен тези на вратата

какво ще ме посъветвате?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Невенче купувай смело, климатика е супер ,аз сам с такав и сам много доволен.Отоплявам хол 26 кв.миналата зима при минус 10 градуса грееше като луд.Живея в панелка с много външни стени.Хола ми е с три външни стени ,като включвам в това число тавана понеже сам на последния етаж.Ти си вътрешен апартамент значи разхода на климатика ще ти е най много 60-70лв. при положение че работи почти нон стоп ,както е при инверторите.Можеш да го намериш климатика де от 1600-1700лв и знай напълно си заслужава парите. Моя го взех за 1800 миналия септември нямаше по- евтино а сега са паднали ,което е добре за купувача .

10. Тук е от
    Aug 2009

мале много пари 60-70 лв казаха ми че ако купя този модел ще ми харчи най-много 40-50лв на месец

п.п.май към панасоника ще се насоча - вече от толкова съвети се обърках

11. Тук е от
    Sep 2008

Не ставай глупава фудджитсуто е много по- надежден климатик от панасоника.На панасониците им гърмят компресорите, поне до скро беше така сега не знам за по -новите модели.Може и 40 лв всичко зависи от температурата ,но сам сигурен че панасоника ще ти харчи повече ако е дванайска.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Колко ще ти гори зависи каква температура ще подържа климатика в стаята.Нормалната температура според мен през зимата е 21 - 23 градуса и бъди сигурна, че климатика ще ти изгори до 50 лв,през предходните месеци дори и наполовина.

13. Тук е от
    Mar 2008

ASYB 12LDC plasma -доказан климатик с много добри параметри,който ще си върши работата без никакви проблеми.Голям плюс е и плазмения филтър.

14.  

15. Junior Member Аватара на gogobros
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от rkk
    gogobros-кой ти е казал че фреона се допълва...няма такова нещо ако няма пропуски в системата може да изкара с този фреон 20,30 години...Друг е въпроса за профилактиката-климатика е машина,която трябва да се прегледа от специалист и ако има проблем да се отстрани трябва ВИНАГИ да е с чисти топлообменици (външно и вътрешно тяло),да е с чисти филтри и да има добра циркулация на въздуха...както всяка машина ако има някакъв проблем и не се отстрани навреме води до друг по голям проблем ,съкращава се живота й и накрая издава багажа..а клиента си мисли че просто не е имал късмет или марката не е добра.
    здравейте - е просто така съм го написал извинявам се, не се допълва прав си - мисълта ми беше дали когато ти направят обслужване си плащаш отделно или това влиза в гаранцията и дали е нужно щото аз като го пусна примерно ноември месец го спирам чак март - стига да няма някакви проблеми но избягвам да го спирам работи постоянно и така мисля че трябва да е. Моето външно тяло е супер така го подържам , нали няма проблем ако се измие примерно с вода , за вътрешното се старая поне филтри да са чисти иначе не знам за самата вътрешна пита - затова питам просто да си знам как се процедира в общи линни.

ако се сетиш нещо друго пишете

16. Тук е от
    Jul 2007

Nevena,още един глас за 12 LD.Топля 26 кв.(трапезария+бокс),само с ПВЦ дограма съм.Определено климатикът се справяше през зимата миналата година без проблем,денонощно съм го държал на 22 градуса.Сметките за ток бяха напълно поносими(без да съм засичал конкретно климатика).Не съм с висока заплата,жена ми-също.А плазма филтъра е добро решение,когато е много студено през зимата и се проветрява по-рядко(без проветрение обаче не може).Русе през зимата си е бая студен град.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    мале много пари 60-70 лв казаха ми че ако купя този модел ще ми харчи най-много 40-50лв на месец

п.п.май към панасоника ще се насоча - вече от толкова съвети се обърках
    И аз съм за 12LD-то, давам глас Иначе това колко ток ще гори е относително. Виж линка в подписа ми - описаната там машина е досущ като тази към която сте се насочили че даже 12LD e и малко по-добра. На мен ми гори доста по-малко от 40лв месечно дори и в най-студените дни, само че наистина както казаха и колегите по-горе има значение в какво помещение ще го сложиш и каква температура ще поддържа. При теб сигурно ще е малко повечко. Но и панасоника да сложиш - няма да харчи по-малко ток, това е сигурно.

18. Тук е от
    Sep 2008

Невена купи си и двата климатика -панасоника и фуджитсото,нали търсиш два климатика.Панасоника може и да е много добра машина незнам,чувал съм много добри неща за тях, както и много критики,но този модел дето си дала може и да е доста добър пак нямам престава,но ако ги купиш и двата гледай да сложиш фуджитсото при по суровите климатични условия защото със сигурност ще се държи по добре от панасоника.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе