Страница 176 от 308 ПърваПърва ... 126166174175176177178186226 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,626 до 2,640 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

намален тока за сработване на защитата от претоварване по ток
    Според мене е това.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Определено не тръгването при студено време си е дефект на климатика. При положение, че има система за подгряване на компресора, а вносителя казва да предупреждаваме клиентите да не си исключват климатиците при стдено време. На мен ми се струва, че или не знаят за какво става въпрос или крият нещо и си спестяват разходи. От стотици климатици проблема го имат 2-3. Да не би само те да си ги изключват? По въпроса за коя партида става въпрос - единия е монтиран 2006, другия 2007 , а третия е LGC от 2008 г. Така, че най-вероятно някаква система - било за подгряване, защита или нещо друго дава фира. Нормално е при такава бройка да има и процент дефекти. Мен ме дразни това, че ме правят на по-тъп от колкото съм и ме карат да се излагам пред хората.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

моето ЛСС е от 06 година ,спокойно стартира при -15 .. изключен консумира около 30 вата когато навън е около и под нулата ,ако е топло консумира 5-6 вата .. това ми говори че се включва някакво подгряване

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Голяма простотия ще е ако са го махнали подгряването след като не им струва нищо.

6. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Едва ли са махнали подгряването на компресора.
    Всеки сам, който има желание и достъп до външното тяло, може да провери дали работи, но за целта са нужни някои условия:
    1. Климатика да не е работил поне 30 мин.
    2. Външната температура да е по ниска от +5 гр.
    3. Тишина и не на последно място добър слух
    От външното тяло ясно се чува слаб високочестотен звук.
    При моя 14LC звука се чува на около 10м., но там, където живея е изключително тихо.

7. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от jori
    Голяма простотия ще е ако са го махнали подгряването след като не им струва нищо.
    Цитат Първоначално публикувано от jorkata74
    ...По въпроса за коя партида става въпрос - единия е монтиран 2006, другия 2007 , а третия е LGC от 2008 г. ...
    jori , няма как да са го "махнали", виж че и от 2006та има такива случаи - нещо друго е причината.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Като се постопли времето, пукането на вътрешното тяло зачести, може би защото се изключва по-често климатика, не е проблем и лично на мен не ми пречи (масления радиатор като се включва и изключва цъка малко по-силно за сравнение), но някой може и да го издразни. Да се знае, пластмасата на 9LGC попуква чат пат.

10. Member
    Тук е от
    May 2003

А има ли машини на които да не пукне изобщо? На мен(12LGC) капака(предния над филтрите) нещо от време на време вибрира и се получава кофти шум от трептене(пластмаса в пластмаса)при първоначално развъртане на турбината(за две/три секунди). Мислих си че е от други работи преди, но сега разбрах със сигурност че е от тъпия капак(в долната му част)! Да лепна някакви кечета ли за омекотяване - ама какви - да препоръчате решение?

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Тошиба-та ми и Хитачи-то ми изобщо не пукат, независимо от режима на работа.LD-то изключително рядко се чува, единични припуквания, но ги има.

12. Тук е от
    Jul 2007

Мога да кажа,че моята 12 LD пука най-силно при размразяване,понякога е доста силно.Мен лично не ме дразни,не съм толкова капризен,но има хора,които този шум би им бил неприятен.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

dgenov-за капака-в железариите се продават Р-образни и Е-образни гумени уплътнения за врати и прозорци.На плоската си част са самозалепващи.Резваш си и лепваш в двата края под капака по 1-2 см от уплътнението и си пиеш бирата на спокойствие.Да не ги сложиш някъде в кухина,че няма да бачка методиката.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

dgenov а сигорен ли си че си го затворил добре защото освен от двата края трябва да го натиснеш и по средата има още 2 щипки?

16. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Здр. FUJITSU 12 LD дали ще се справи в 26 кв.м и височина до тавана 2,70м. / 70.2 куб.м / предимно за отопление?Местоположение гр.Сандански. Тук темп. са доста по високи зимно време сравнение с другите градове. А стаята е без изолация и с 2 външни стени и обикновена дървена 2 крилна дограма.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Ще се справи

18. Тук е от
    Jul 2007

Bobovo,аз съм с 12 LD в 26 кв.м.на височина 2,60м.Междинен етаж в блок,тухла,само св ПВЦ дограма съм,отгоре палят и ме топлят,отдолу-не.Тези 26 кв.м са 2 помещения:спалня+бокс.Климата се справя до момента безупречно,без проблем поддържа 22 градуса.От Русе съм,а тук си е бая студено.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе