Страница 277 от 308 ПърваПърва ... 227267275276277278279287 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,141 до 4,155 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от petersv
    Здравейте,
    Та колко годишен е тоя климатик че да му заминат батериите само от стоене(бяха неразпечатани в целофанчето)..От коя година се произвежда модела?
    Моя е на 3 години вече, но като го купувах, мисля че се е предлагал 2 години преди това. И понеже това е мострата - най-вероятно тя е една от първите бройки закачени на стената, тоест поне 4 или 5 годишен е. Виж на батериите има щампован срок на годност. Между другото на по-новия ми климатик 12LGC батериите също са оригинални, сложени чисто нови. Едната от тях сдаде багажа още на 6тия месец от употребата му. В другата все още имаше напрежение. Отначало си помислих че просто тъпото дистанционно харчи повече спрямо старите модели. След смяна с нови китайски батерии вече работи над година, така че просто моите батерии са били скапани.

2.  

3. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

- Пичове... тези RSB-09LDC и 12LDC имат ли разлика в топлообменниците? Видях,че на 12LDC на външното е двуредов - дали и "деветката" е така? И още нещо интересно - Made in Thailand ???!

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

От китай са всички, 9-ката е с едноредов топлообменник отвън.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте,
    От 2 дни съм собственик на една чисто нова антика: Fuji Electric RSA-12LCC. Незнам от колко време тоя климатик е стоял в магазина(взех последната бройка-мострата от стената), но ми стана интересно като сложих батериите в дистанционното...няма никой, батериите са Fuji. Та вадя ги поглеждам минуса на едната- хубаво покрит с една зеленикава патина...поизчистих го..пак не тръгва. С новите батерии си тръгна нормало. Та колко годишен е тоя климатик че да му заминат батериите само от стоене(бяха неразпечатани в целофанчето)..От коя година се произвежда модела?
    А иначе на първо четене работи перфектно..нямам забележки. Взех го и малко случайно...бях се насочил към марката и позачетох тая тема(нервите ми стигнаха докъм 50-та стр), та там видях че го хвалите много...и като го мернах в тоя магазин(беше и с голяма отстъпка понеже магазина се слива с друга голяма фирма) хич и не му се чудих много. До колкото виждам отдавна го няма на пазара..този май е последния мохикан
    Изобщо вземете ли климатик по-добре му купете за 1-2 лева нови батерии за дистанционното и сменете старите.Не РИСКУВАЙТЕ с заводските, че като се скапят тръгват едни киселини/основи от тях е....ват мамата на електрониката ако стигнат до нея.За 2 лева не си струва да търсите после дистанционно.

Климатика ти е хубав, ама колко аванта удари от цената,ч е ни е интересно на всички?
    Изобщо уцелил си десятката.
    Ще го разбереш декември- януари, тоест в края на годината.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2009

До неотдавна и аз гледах в един магазин, че висеше вътрешно тяло на Fujitsu 12 lcc.Възможно е да е още там.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    От 2 дни съм собственик на една чисто нова антика: Fuji Electric RSA-12LCC. Незнам от колко време тоя климатик е стоял в магазина(взех последната бройка-мострата от стената), но ми стана интересно като сложих батериите в дистанционното...няма никой, батериите са Fuji. Та вадя ги поглеждам минуса на едната- хубаво покрит с една зеленикава патина...поизчистих го..пак не тръгва. С новите батерии си тръгна нормало. Та колко годишен е тоя климатик че да му заминат батериите само от стоене(бяха неразпечатани в целофанчето)..От коя година се произвежда модела?
    А иначе на първо четене работи перфектно..нямам забележки. Взех го и малко случайно...бях се насочил към марката и позачетох тая тема(нервите ми стигнаха докъм 50-та стр), та там видях че го хвалите много...и като го мернах в тоя магазин(беше и с голяма отстъпка понеже магазина се слива с друга голяма фирма) хич и не му се чудих много. До колкото виждам отдавна го няма на пазара..този май е последния мохикан
    Моделът е обявен към средата на 2005, но реално продажбите му почват в България през 2006. В каталози съм виждал да го анонсират като модел за сезон 2005/2006г. Друг е въпросът кога точно е произведен точно твоят екземпляр, но със сигурност е до към 2007. Батериите не са сигурен показател за самия климатик, защото се произвезждат по много от заводите, а след това се поставят в различни модели с години напред. Но това няма голямо значение, понеже машината е екстра. Само дано са се сетили да го почистят от прах отвътре и дано да не е премятан твърде много. Ако е прехвърлян често има риск да поскръцват повечко пластмасите.
    Колко ти го продадоха?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

Ей тва е магазина и -20% от тая цена: http://ritoni.com/products.php?paren...ion_r=technics
    а монтажа беше 200лв.
    А помещението е около 30м2

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ей тва е магазина и -20% от тая цена: http://ritoni.com/products.php?paren...ion_r=technics
    а монтажа беше 200лв.
    Ти си голям късметлия !!! Да си го ползваш дълги години.

11. Тук е от
    Dec 2006

а монтажа беше 200лв.
    Аз казах ли ти какво ще се случи като се похвалиш Хаиде и тук честито, кои си има късмет има си , имаш късмет че бургас ми е далече сега ще се чудиш от къде ли се знаем

12. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от zeroslav
    сега ще се чудиш от къде ли се знаем
    ами по една друга такава щастлива случайност карам Lancia KAPPA...ама тва е за друг форум..нищо че и тя има климатроник работещ също толкова приятно
    Това е колегата който първо ми обърна внимание на тоя модел..благодаря отново

13. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от zeroslav
    Вече имам едно 4 годишно което мога да похваля да видим това сега уж е класа над него.
    Всъщност е същото, но има и plasma. The Best for the money

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    От китай са всички, 9-ката е с едноредов топлообменник отвън.
    В грешка си,че всички са в китай има и Тайландски сглобки,но са рядкост.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Би ли показал снимка на табелка?

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Не съм чувал в България да има тайландски сглобки.Знам, че те правят само за другия свят, Австралия например.В Тайланд се прави и новия компресор /двуцилиндровия/, който е сложен на новия модел на ФУДЖИЦУ ДЖЕНЕРАЛ.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

http://www.koolaz.co.nz/pdf/heat_pump_hi_wall.pdf ей го новото ФУДЖИЦУ за Австралия и Нова Зеландия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2226
    Последно: 25-02-25, 21:51
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе