Страница 24 от 308 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от bauer
    Да модела беше точно FTYN50-(нещо си). Обаче в крайна сметка реших да не рискувам и поръчах Fuji 14 LCC за 2200 с монтажа.
    Надявам се цената да е добра :-). Може би Daikinito да е по-дурако устойчиво, но не рискувах
    Много се радвам, че ми help-нахте, имам да черпя
    С Даикина нямаше да сбъркаш. Този модел е много добър, по добър е от по-евтините инвертори, а даже и от по-скъпите.
    Иначе Фуджитсуто наистиан вдига по високи обороти. Затова и максималната му мощност е по-голяма.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от markoni_bg
    Здравейте,
    Имам намерение да стана собственик на Fujitsu 12-ка - каква е разликата между LCC и LD освен плазмения филтър и заслужава ли да се дадат 300 лв. повече за LDD.
    Благодаря ви.
    Освен филтрите и че LD е с DC вентилатор на външното тяло нямат други разлики.Ако е за детска стая по добре LD.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Има и разлика в дизайна на вътрещното тяло .
    Не че има значение де. Ама мен на LC ме радва пойче от DC

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dan66
    DC вентилатора е на вътрешното тяло.

6. Тук е от
    Dec 2006

Мерси за отговорите. Какво точно представлява DC вентилатора?

7. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

markoni_bg
    По-компактен. 1,5 пъти по-мощен. 20% по-висок топлообмен в сравнение с конвенционалните модели
    Това според каталога.
    LD обаче не го дават с DC мотор

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Jackas и двата модела са с DC вентилатор на вътрешното тяло разликата е в вентилатора на външното тяло.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    markoni_bg
    По-компактен. 1,5 пъти по-мощен. 20% по-висок топлообмен в сравнение с конвенционалните модели

Е да де ама и двата са инвертори. Така че кви конвенционални модели ?

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

И двата модела са с еднкави характеристики, така че за крайния потребител го боли .... дали вентилатора е DC или AC. Разликата в цената е доста голяма и невиждам смисъл да се купува скъпия модел.

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dan66
    Информацията я черпя от каталога, където нищо не е опоменато за вентилатора на външното тяло. Не казвам че не си прав, но за по-голяма точност трябва да се гледа сервизната документация.

lada2107
    Става въпрос за самите електромотори на вентилаторите, не за за климатиците като цяло. Разбирай, правотоков /DС/ и конвенционален /AC/ мотор.

Julian е прав. След като и давата климатика са с единтични характеристики, какво те грее с какъв вентилатор е, пък бил той във вътрешното или външно тяло.

Съществената разлика е в плазмения филтър. Дали си заслужава да се доплати за него 300лв. или не, всеки сам си решава.

13. Тук е от
    Dec 2006

Много ви благодаря за отговорите. Вероятно ще купя DC, заради плазмения филтър. Въпреки доста изписаното относно приликите и разликите между Fujitsu, General i Fuji, все пак коя от трите е за предпочитане - забелязвам, че Fuji са най-евтини, някой знае ли защо е така, при положение, че характеристиките им са еднакви?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Все тая какво ще вземеш. Гледай колко е гаранцията, че има и със две години.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Много ви благодаря за отговорите. Вероятно ще купя DC, заради плазмения филтър. Въпреки доста изписаното относно приликите и разликите между Fujitsu, General i Fuji, все пак коя от трите е за предпочитане - забелязвам, че Fuji са най-евтини, някой знае ли защо е така, при положение, че характеристиките им са еднакви?
    Аз съм за Fujitsu - малко предубеден съм към тази фирма и имам симпатии, макар и да знам че различните браншове са различно нещо. Първия ми иглен принтер бе Fujitsu DL-900 - желязна механика, якпонско качество. И до сега си бачка без проблеми. Едно от така добрите хардове за PC-та бяха на Fujitsu, както и магнито-оптичните им устройства. Сега и лаптопа ми е Fujitsu-Siemens, и заради последното допълнение (Siemens) ми се струва малко скапан... но... Не знам но ето нещо по същество: Онзи ден загледах едно доста неприятно заледено външно тяло, и като зачетох марката - бе Fuji - което доста ме учуди! Нещо се е оакала програмата за размръзяване май.. но може да е и въпрос на модел.

17. Тук е от
    Nov 2007

И моя е FUJI electric RSA12LCC,но няма проблем с размразяването и във големите студове тполеше перфектно и тще топли де,така че не се притесняваи да вземеш и него.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2005

И трите марки са абсолютно еднакви,имат еднакви части и излизат от едни и същи поточни линии.
    Всъщност Fuji Electric е фирма -майка /собственик на акциите / на Fujitsu- General .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 308 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе