Страница 274 от 308 ПърваПърва ... 224264272273274275276284 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,096 до 4,110 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Абе те и Дайкин уж не "пукали' и не съскали при дефрост ама прочети във техния форум ,че има и такива оплаквания

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Много тихи станахте Климатиците май са спрели да бучат, свирят и тракат което е добре за марката. Ето ви линк към моето, за тези които ги притеснява че тяхното е шумно.

https://www.youtube.com/watch?v=pL2xSZ8gPYM

Някаде около страница 150 четох, че климатиците в Америка работили на 110 волта. Всъщност работят на 220 волта, което се води промишлен ток.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Някой знае ли, моят инвертор Фуджитсу плазма девятка много му се чува фреона като почва да духа и като спира. Общо взето е супер тих като работи, но този фреон много ме нерви. То на комшиите горе канала като си пускат в тоалетната не ме дразни така. Мой познат си взе същият, но 12-ка, и при него се чувало, като фирмите са различни - да не излезе от монтажа? Щото 1700лв са си пари.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Фуджицу имат склонност към този звук. При къс тръбен път е по-изявен, ама и при по-дълъг не е гаранция, че ще изчезне. Примерно на един монтаж метър и половина пак го има звука... За по-дълги не знам, може и да изчезва. Има писано в темата, прочети.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Има го, има го. И при по-дълъг тръбен път пак си се чува шумоленето на танцуващ фреон. При мен тръбите са около 2.7 м. и си се чува. Трябва да се свикне, няма как. В по-скъпите машини има специални заглушители по пътя на хлад. агента и шумът се свежда до минимум, на практика липсва.
    Точно заради този шум никога не препоръчвам LDC за спалня, особено когато хората изрично изискват абсолютна тишина. Не е болка за умиране, като се имат предвид другите качества на климатика.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Сещай се за оня Хайер отдолу и този шум ще ти се стори като малка нощна музика.

Не мога да ти забравя оня пост при прясно монтираното LD.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Ами не знам дали го има или не, но аз съм с 12'ка фуджи, конвенцинален и не се чува никакъв фреон. Тръбния път е около 1,5м.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Искате още да го дъвчим въпросЪт с индианското име "течащата вода, като по тръби от парно" ? За инверторите на триглавия змей още преди няколко години ви казах под 3 метра ТъРБОЛЯЦИ - има шум.
    12-ка Fuji - 1 - 1.5m изолация отделна - шум да
    09-ка Fujitsu - 2 - 2.5m изолация обща - шум да, по силен
    09-ка General - 4.7m изолация отделна - шум реално не

Цитат Първоначално публикувано от nako-bako
    Точно заради този шум никога не препоръчвам LDC за спалня, особено когато хората изрично изискват абсолютна тишина. Не е болка за умиране, като се имат предвид другите качества на климатика.
    След 2 или 3 години , ако ти се разтрака турбината точно този шум въобще няма да ти прави впечатление
    И двете девятки са монтирани в спални, като Fujitsu-то се намира над главата ми - да му... разглобявам го, реглаж... шумът спира. Два дни... най вече на QUIET и LOW на вентилатора се чува. А "преливащият" фреон специално на мен никога не ми е пречил или дразнил.

11. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    Тази зима изкарах с Фуджи електрик RSA 09LGS.До сега нямах проблеми, но днес/-1градуса вуншна темп./,както винаги има зададено да поддържа на 23С..Направи ми впечатление че прекалено на къс период от време се включва да размразява - 25мин.А преди беше и по голям студ -5 -10С,размразяването беше на 2ч. че и повече.Това предпоставка за какво е?Знае ли някой?

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ами най-вероятно от високата влажност и ако вали сняг е нормално да дефрозира по-често.

13. Тук е от
    Aug 2008

здравейте.имам general 12ld монтиран в малка стая/ 12 квадрата без изолация северно изложение /да включва дефрост през около 2 часа.задал съм 25 градуса а едва ли е повече от 20.не е спиран от 30 дни.в момента вали мокър сняг но климатика е покрит.погледнах питата и не ми се вижда много заскрежена.просто за първи път се сблъсквам с подобна ситуация и ми е малко интересно защо се получава така.иначе климата е нова на 4 месеца а е работила 2.досега не съм имал какъвто и да е проблем с нея.все пак ако е от значение да добавя че къшата е с 40 см стени с външна мазилка , а навън е над 0 градуса защото снега не се натрупва.

14.  

15. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Колко е висока стаята?Сложи термометър върху климатика ,там откъдето засмуква въздуха и пиши пак.

16. Тук е от
    Aug 2008

стаята е висока 2.60,среден етаж. сутринта зададох 25 и след 15 мин температурата отгоре върху климатика е 25 градуса .погледнах питата и леко заскрежена/цялата е бяла/.

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    стаята е висока 2.60,среден етаж. сутринта зададох 25 и след 15 мин температурата отгоре върху климатика е 25 градуса .погледнах питата и леко заскрежена/цялата е бяла/.
    Ako вентилатора ти е на автоматичен пробвай н а HIGH и ако е на хай пробвах н а автоматичен .Всяко едно пробване го прави поне 2 часа на 25 градуса.Възможно е да се образува въздушен мехур от топъл въздух около вътрешното тяло и климатика да спира.Нагласи вертикалните жалузи в надолу или една степен напред, а хоризонталните ги "разкрачи встрани".Ако сега в момента са насочено да духат по дължина на стаята не ги закачай, а само направи това с вентилатора което съм писал.

18. Тук е от
    Aug 2008

сега се прибрах и заварих климатика целия в скреж.питата е бяла и е в скреж.при зададени 18 градуса вентилатор кует.взех и изключих климатика и подпалих печката.отвън се топят снеговете което означава +2 градуса.разочарован съм.искам да знам дали е редно да викам техниците ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе