Страница 278 от 308 ПърваПърва ... 228268276277278279280288 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,156 до 4,170 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Табелка на климатик Fujitsu-General произведено в Тайланд не съм виждал затова,че няма как защитя твърдението си.Виждал съм разлика в кашоните на климатиците, ероглифите се различават китайски от тайландски(разликата е очевадна) и специално съм се интересувал за ероглифите на двете държави.Не може да се каже 100%,че всички идват от Китай.Говоря за модели преди 5-6 години.По новите модели може и всичко да е Китай,за тях не знам.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Дано това LFC дойде и при нас, ще е хит. Като LCC e, но с по-добри показатели откъм COP и EER.
    Между другото, в Практикер Русе продължва да има 9LCC - не зная дали е само мострата, или имат и вътре, ама е време някой да го отнесе. Феновете, къде сте

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Между другото, в Практикер Русе продължва да има 9LCC
    Забелязани са наличности и в "Денси".

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

В Шумен също има от старата LCC серия.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Хм тези LF серии само за там ли са не се ли очаква производство и за европа?Ако са направени както трябва и са на добра цена ще избият рибата

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Не съм чул да се задават на хоризонта

8.  

9. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

Здравейте на всички .Случайно попаднах на този форум прочетох го с интерес защото и аз съм със FUJITSU ASYA-12LСС от 2006 год. работи без грешка.От време на време му правя профилактика на питите на външно и вътрешно тяло и това е.Не съм викал никой да мери налягане количество фреон и тнт. Направи ми впечатление единствено монтажа.Дойдоха пичовете сложиха вътрешното и външно тяло закачиха трабите и ГАЗ на климатиика.Никой не гледа дали дъжат на вакум или подсушаване или мерене на налягане изобщо странна работа.Май в инстукцията за монтаж пише други работи ама кво да се прави.Ако имаше проблем щеше да си проличи.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от nda
    Никой не гледа дали дъжат на вакум или подсушаване или мерене на налягане изобщо странна работа.Май в инстукцията за монтаж пише други работи ама кво да се прави.Ако имаше проблем щеше да си проличи.
    Няма драми, щом си работи без проблем толкова време! Свиркай си и му се кефи!

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, на път съм да взема климатик за добре изолирана стая с обем около 38 куб. м., южно изложение, в София. Тъй като се ориентирах към плазмените инвертори на Fujitsu (ASYB LDC) се колебая между 9-ка и 12-ка. Тъй като разликата в цената е само 100 лв., предполагам, че това е едно и също "желязо", но с различен софтуер. Прав ли съм? И ако да - как точно стоят нещата - 12-ката е софтуерно форсирана 9-ка или 9-ката е софтуерно орязана 12-ка. Също така - има ли изобщо смисъл от 12-ка, предвид неголемия обем. Машината ще се ползва почти изцяло за охлаждане, но отбелязвам, че в стаята (ще) има топлоизточници с мощност над киловат. Благодаря предварително на отзовалите се!

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

9 мисля, че ти е напълно достатъчен. Иначе имат разлика - 9-ката е с едноредов външен топлообменник, а 12-ката е с двуредов. Иначе еднакви компресори и т.н.
    Какви са тези топлинни източници над 1 кВ? Предполагам не е проблем, все пак 9-ката е 2.6 (0.5 - 3.7) kW на охлаждане.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от AlexT
    Тъй като разликата в цената е само 100 лв., предполагам, че това е едно и също "желязо", но с различен софтуер. Прав ли съм?
    Не си прав - различни са конструктивно. В твоя случай бих предпочел девятката - ще работи по-приятно.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Не си прав - различни са конструктивно. В твоя случай бих предпочел девятката - ще работи по-приятно.
    В какъв смисъл по-приятно? По-тихо или нещо друго? А топлинните източници са компютър и в недалечно бъдеще - плазма.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ще включва и изключва по-рядко, заради по-ниския минимум.

А топлинните източници са компютър и в недалечно бъдеще - плазма.
    Човече, говориш за суперкомпютър и адронов колайдер, нали? Имаш ли идея, какво е 1kW топлоотдаване....

17. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Ще включва и изключва по-рядко, заради по-ниския минимум.
    Човече, говориш за суперкомпютър и адронов колайдер, нали? Имаш ли идея, какво е 1kW топлоотдаване....
    Еее, ти пък суперкомпютър . Говоря за i7 процесор на 4,5 GHz с 1,45 V напрежение на ядрата и една (по-късно две) GTX480, също с як клок и водно охлждане, при което цялата композиция леко ще мине 1 KW. А иначе за 9-ката ще те послушам, това с по-рядкото включване и изключване не ми беше хрумвало. Един последен въпрос - плазмения филтър може ли да използва самостоятелно, без машината да работи на отопление или охлаждане?

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Един последен въпрос - плазмения филтър може ли да използва самостоятелно, без машината да работи на отопление или охлаждане?
    Може да се ползва във всеки един режим на работа, стига той да е охлаждане, отопление или изсушаване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе