Страница 28 от 308 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Темата понеже е за климатици Фуджитсу ще напиша една случка с такъв климатик.
    Става токов удар(истински токов удар, не премигване на тока). Всички включени в мрежата електроуреди изгарят. Клиамтика Фуджитсу си затваря клапите, после ги отваря и продължава да работи. Защитата си е свършила работата. Това е едно от големите предимства да имаш марков климатик.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Темата понеже е за климатици Фуджитсу ще напиша една случка с такъв климатик.
    Става токов удар(истински токов удар, не премигване на тока). Всички включени в мрежата електроуреди изгарят. Клиамтика Фуджитсу си затваря клапите, после ги отваря и продължава да работи. Защитата си е свършила работата. Това е едно от големите предимства да имаш марков климатик.
    а така говори ми,говори ми да се навивам,че вече съм на 99% решил да отивам в магазина и да взимам офертат за двете фуджита и мицубишито дано да не се отстрелям с избора и монтажа

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Направо си ги вземай, не мисли повече, щото колкото повече мислиш, по-дълго време стоиш на студено/стара българска мъдрост/ .Колко ти е голяма спалнята, гледай 25-цата да не ти е много голяма, аз поне обичам да спя на 18-19 градуса.

5. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Направо си ги вземай, не мисли повече, щото колкото повече мислиш, по-дълго време стоиш на студено/стара българска мъдрост/ .Колко ти е голяма спалнята, гледай 25-цата да не ти е много голяма, аз поне обичам да спя на 18-19 градуса.
    спалнята е 16,575кв.м.,но имам и 8кв.м. коридор,който смятам да отоплявам с трите клими,като отварям от време на време вратата на хола и спалнята.аз също не обичам да спя на топло,но пък сутринта като стана е много неприятно когато е студено,не ми се измъква от завивките,а с климата мога бързо да кача температурата

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, тогава 25-ицата е добре, макар, че ще ти стигне и 20-цата.

7. Тук е от
    Jan 2008

Е, тогава 25-ицата е добре, макар, че ще ти стигне и 20-цата.
    почти съм се навил и след малко може и да се изстрелям към магазина.а за мицубишито какво ти е мнението,спрях се на него,защото повечето по форумите казват че е по тихо,а това е много важно за спалня,за да може да се спи

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Казват, че е тихо, така е и по спецификация.Нямам такъв климатик и не съм го чувал, но за лятото и аз гледам към тази серия за стаята на малкия.Да ти кажа всичко е относително - аз отоплявам хол и спалня с ОСАКА 12 SBP/ моля, да няма смях в залата /, като машината е срещу вратата.Към 22.30 часа го слагам на 22 градуса, затопля за нула време.Когато си лягам, го намалям на 18 градуса.Машината е на около 4-5 метра от мен.Спя си спокойно и въобще не я чувам нощем.И аз съм учуден от нея, ама това е - такава ми се падна лятото на 2006 г., явно съм уцелил.

10. Тук е от
    Jan 2008

Казват, че е тихо, така е и по спецификация.Нямам такъв климатик и не съм го чувал, но за лятото и аз гледам към тази серия за стаята на малкия.Да ти кажа всичко е относително - аз отоплявам хол и спалня с ОСАКА 12 SBP/ моля, да няма смях в залата /, като машината е срещу вратата.Към 22.30 часа го слагам на 22 градуса, затопля за нула време.Когато си лягам, го намалям на 18 градуса.Машината е на около 4-5 метра от мен.Спя си спокойно и въобще не я чувам нощем.И аз съм учуден от нея, ама това е - такава ми се падна лятото на 2006 г., явно съм уцелил.
    ами след малко май ще отивам към магазина

11. Тук е от
    Jan 2008

Споделям нещо, което ми каза управителя на фирмата, монтирали климатиците в сградата, в която ще живея -Фуджицуто са проектирани да служат безпроблемно 7 години (гаранция 3 години), след което започват да се чупят. Тенденцията е да им се снижава живота, а от там и цената. Така че, ползвай си го на максимум през следващите 7 години, той ще ти служи вярно.
    "А дали е така, кой ще ни каже, ...?"

12. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от borkata3000
    Споделям нещо, което ми каза управителя на фирмата, монтирали климатиците в сградата, в която ще живея -Фуджицуто са проектирани да служат безпроблемно 7 години (гаранция 3 години), след което започват да се чупят.
    Някакво реле за време ли има ?
    Настроено за 7 години ?
    И кога е стартирано ?
    В деня на производство или монтажниците го стартират , при поставянето ?
    Важи ли за GENERAL или го има само при Fujitsu ?

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от bika
    спалнята е 16,575кв.м.,но имам и 8кв.м. коридор,който смятам да отоплявам с трите клими,като отварям от време на време вратата на хола и спалнята.аз също не обичам да спя на топло,но пък сутринта като стана е много неприятно когато е студено,не ми се измъква от завивките,а с климата мога бързо да кача температурата
    А можеш ли да дадеш смислено оправдание защо не си вземаш 3 бр. Fuji 09 ? :-)
    Ako климатика си затопли спалнята минава в режим който почти не се чува ( поне мене не ме дразни )

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от borkata3000
    Споделям нещо, което ми каза управителя на фирмата, монтирали климатиците в сградата, в която ще живея -Фуджицуто са проектирани да служат безпроблемно 7 години (гаранция 3 години), след което започват да се чупят. Тенденцията е да им се снижава живота, а от там и цената. Така че, ползвай си го на максимум през следващите 7 години, той ще ти служи вярно.
    "А дали е така, кой ще ни каже, ...?"
    и мен това ме притеснява. чета че компресорите им работят на по високи обороти и по голяма мощност, което по пътя на логиката следва да скъсява живота им..
    моля някой с опит с тази техника да сподели.. все пак още нямат 7 години тези клими и са сравнително нови.

16. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice
    А можеш ли да дадеш смислено оправдание защо не си вземаш 3 бр. Fuji 09 ? :-)
    Ako климатика си затопли спалнята минава в режим който почти не се чува ( поне мене не ме дразни )
    ами реших да взема за спалнята мицубиши само заради това,че казват че е по тихо,това е единствената причина.ако ти имаш такова фуджи в спалнята и ми казваш от опит че е тихо също,ще се замисля.а колкото до затоплянето би трябвало да я стопли съвсем нормално,имам ПВЦ дограма саламандър в целият апартамент,вътрешна изолация на външните стени и таваните от фибран и е южна стаята.можеш ли да ми кажеш колко е стандартно гаранцията на тези фуджита,че тука в казанлък от магазина от който мисля да ги купувам дават 2 год.,а аз мисля че трябва да са 3

17. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здрасти ,
    аз спя в една стая с General ASHA09LC . Нима почти никакъв шум от него . Само когато размразява се чуват няколко пропуквания и тва е. Или ако му дигнеш градусите с повече от 3 пак пропуква . А външното тяло е на стената точно на нивото на главата ми , докато спя . Никви ядове .

18. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Здрасти ,
    аз спя в една стая с General ASHA09LC . Нима почти никакъв шум от него . Само когато размразява се чуват няколко пропуквания и тва е. Или ако му дигнеш градусите с повече от 3 пак пропуква . А външното тяло е на стената точно на нивото на главата ми , докато спя . Никви ядове .
    Потвърждавам същото и за ASY09/12LCC - при същите конфигурации: външното тяло е на 1 метър от мястото където спя, разделено от прозореца на терасата. Гаранциата при мен, която дадоха е 3 години. Казаха че новите идвали с 3.. а май преди това са били с 2.

Едит:
    Ето малко снимков материал - и двете тела са ми до главата когато спя:

http://home.bjr-labs.com/cl1.jpg

http://home.bjr-labs.com/cl2.jpg

http://home.bjr-labs.com/cl3.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 308 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе