Страница 78 от 308 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от Board_Man
    Едит:
    Ето малко снимков материал - и двете тела са ми до главата когато спя:

http://home.bjr-labs.com/cl1.jpg

http://home.bjr-labs.com/cl2.jpg

http://home.bjr-labs.com/cl3.jpg
    В режим на отопление, на какви настройки спиш през ноща, та хем да топли хем да не ти духа на главата? Първа зима ще ми е с климатик в спалнята и е монтиран точно над леглото - та се чудя как ще съчетаваме през ноща - аз да спя/той да топли.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Е...е...е...Най-накрая ги качих тези климиjavascript:void(0);Fujitsu 09LGC и Fujitsu 12LGC!!! Всъщност ги качихме още вчера,ама нещо се поуляхме с почерпкатаjavascript:void(0);,та чак сега ще се "изфукам"...javascript:void(0);За сега са перфектни(то и няма начин да не са-вън е все още топло),но ще видим Януари как са...javascript:void(0);Външните тела са СУПЕРТИХИ,вътрешните-също.На 09 при тр.път около 1,5м се чува тихо фреона,но само при пускане и спиране,което изобщо не е притеснително.Пукане на пластмаси-НЯМА!!! За сега са на 22*,HEAT,вент. на AUTO-голям комфорт.Печката на дърва ще я хвърля през терасата(ама като мине Януари)javascript:void(0);.Един въпрос-12-та мисля да я сложа на "eko" за сега-много изключва.Някои пробвал ли е този режим и икономисва ли се ток с него? Благодаря на всички,които ми помогнаха за добрият избор.javascript:void(0);

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

гр.София, 2-ри ет. на Къща с две външни стени измазани и планувана изолация, с ПВЦ дограма.
    за 42м2 с две външни стени на 3м височина ти трябва минимум14-ка Нокрияhttp://v-clima.com/prod.php?id=1,итова при положение,че изолираш външните стени

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

soni84, длъжен съм да попитам - тези 42 кв.м. една стая ли са, някакво голямо помещение или свързани стаи?

6. Тук е от
    Sep 2008

Смятам да топля стая,която е около 20 кв.Този модел на ASY 12 USB на Fujitsu дали ще свърши работа и дали е по-добър от HITACHI RAS/RAC-14EH1.Притеснява ме,ЧЕ Fujitsu НЕ Е ИНВЕРТОР

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Смятам да топля стая,която е около 20 кв.Този модел на ASY 12 USB на Fujitsu дали ще свърши работа и дали е по-добър от HITACHI RAS/RAC-14EH1.Притеснява ме,ЧЕ Fujitsu НЕ Е ИНВЕРТОР
    стаята ще тия топли,не е инвертор,но има по-добър СОР от някой инвертори,за хитачито нищо не мога да кажа

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от anfield
    Такава стая я топля с мидея 12-ка, неинвертор. Ако имаш съмнения потърси инверторен фуджицу, на фона на цената на конвенционалния инверторния не е чак толкова скъп

10. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от 09LGC
    Един въпрос-12-та мисля да я сложа на "eko" за сега-много изключва.Някои пробвал ли е този режим и икономисва ли се ток с него?
    Във ръководството пише че машината минава на 70% от мощноста в този режим.

11. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте отново
    Решихме да вземем климатик. Сега колебанията ни са между:
    9-ка (плазма) - 1760лв.
    12-ка (плазма) - 1975лв.
    12-ка (без плазма) - 1660лв.
    Кажете ми, моля ви, какво точно прави този плазмен филтър и струва ли си разликата в цените, която е доста стабилна?
    Стаята е спалня за бебчето, 16кв.м., южно изложение, няма външни стени, среден етаж, без изолация, без ПВЦ.

12. Тук е от
    May 2008

Нинка, за тая малка, вътрешна, южна стая ти е предостатъчна една 9-ка. А дали ще е със или без плазма (т.е. LDC или LGC модел) - зависи с колко пари си склонна да се разделиш. По-принцип LD модела го водят по-върхов, но пък LGC е по-нов и мааааалко по-икономичен. Мисля, че който и от двата да вземеш - ще си доволна. Успех.

П.П. Между другото с най-висок COP измежду тези е 9LD , така че ако не са ти проблем парите - това е моето предложение. Но аз все пак съм и пристрастен .
    П.П.П. А плазма филтърът представлява една метална мрежа на пътя на въздушния поток, по която минава ток с определени параметри - да убива микроорганизмите един вид. Т.е. би трябвало да има ефект, особено пък за стая с бебе .

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

ninkata, за 16 кв.м. слагаш 9-ката. LD или LGC - ти си реши. Бих сложил LD.

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Определено LD-то 9-ка.Машината е достатъчно мощна и за малко по-големи помещения.Освен това създава много добър комфорт, което е важно щом има бебче в стаята.Освен това е толкова тиха, че почти не се чува когато турбината е на двете най-ниски степени.Филтъра определено пречиства въздуха.Когато работи мирише леко на озон и се чувства свежест.Освен това LD-то е изпитана машина и определено е с по-добри характеристики от LCC и LGC.

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от ninkata
    Здравейте отново
    Решихме да вземем климатик. Сега колебанията ни са между:
    9-ка (плазма) - 1760лв.
    12-ка (плазма) - 1975лв.
    12-ка (без плазма) - 1660лв.
    Кажете ми, моля ви, какво точно прави този плазмен филтър и струва ли си разликата в цените, която е доста стабилна?
    Стаята е спалня за бебчето, 16кв.м., южно изложение, няма външни стени, среден етаж, без изолация, без ПВЦ.
    Абе от къде ги извади тези цени, малко завишени ми се виждат, ето ти линк с предлаганите оферти на климатици FUJITSU от сайта на фирма DEKOM.BG, там цените са по-поносими, пък и ако си направиш поръчка от интернет ти дават 5 % отстъпка, лично аз се възползвах от промоцията и си го поръчах. Живея на около 250 км от Пловдив понеже от там ти го пращат, и за доставка ми взеха около 30 лева не си спомням точно, като климатика ми дойде още на следващия ден, въпреки че бях направил заявка за след 2 дни от поръчката. Ако не си от Пловдив обаче ще трябва да си намериш фирма, която ще ти поеме гаранцията при монтажа на климатика.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Това най-вероятно са цени с монтажа.Иначе наистина са завишени с по около 200 лева.

18. Тук е от
    May 2008

На мен ми се струва, че това са съвсем нормални цени С МОНТАЖ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе