Страница 296 от 308 ПърваПърва ... 246286294295296297298306 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,426 до 4,440 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Нещата ценово изглежда започват да се нормализират и тези среден клас климатици започват да се доближават до цена отговаряща на качеството им, но все още това, което даваш е повече от това, което получаваш.
    Подкрепям напълно това мнение

2.  

3. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

+1:-)

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

А какво да кажем за тези с цена над 2000/3000лв !!!

5. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от rrmitko
    Айде започнаха промоциите http://www.fujielectricbg.com/
    Цитат Първоначално публикувано от bicubic
    А какво да кажем за тези с цена над 2000/3000лв !!!
    за тех да кажем " за всеки влак, си има пътници" а що се отнася до промоциите то още може би преди месец мисля, че две фирми го предлагаха 12лдц-то на 1500лв. вече има още една и колкото повече по-добре.

6. Тук е от
    Sep 2010

Днес ми монтираха Fujitsu ASYB 12LDC/AOYS12LD PLASMA ,не ми беше сложен Air-cleaning and Desdorizing filter ,дори без него климатика топлеше и охлаждаше супер -имам 1 въпрос и той е :
    Ако в климатика няма Air-cleaning and Desdorizing filter не му пречи да работи, просто не може да се ползва Air-cleaning опцията нали?

п.п. кога се ползва Air-cleaning филтъра(функцията) в кои случаи?

7. Junior Member Аватара на gogobros
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Dreider
    Стана година от както не съм влизал в този форум.
    Само искам да отбележа, че вече имам 6 бр. 12 LGC без оплаквани
    - Бате ти изби рибата с тия 6 броя, браво да те топлят и студят добре, :-)

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sestra06
    Днес ми монтираха Fujitsu ASYB 12LDC/AOYS12LD PLASMA ,не ми беше сложен Air-cleaning and Desdorizing filter ,дори без него климатика топлеше и охлаждаше супер -имам 1 въпрос и той е :
    Ако в климатика няма Air-cleaning and Desdorizing filter не му пречи да работи, просто не може да се ползва Air-cleaning опцията нали?

п.п. кога се ползва Air-cleaning филтъра(функцията) в кои случаи?
    Плазма филтъра е една зелена касета, дори да я няма(да не е монтирана) климатика си работи без проблем.Аз си държа постоянно включен плазма филтъра, иначе защо изобщо съм го купувал.

дезодориращия и почистващ филтър(е един гъвкав полупрозрачен от едната страна а от другата е черен).Климатика си работи спокойно без него.Air clean е плазма филтъра ,позлваш го когато искаш , аз го ползвам постоянно.

10. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Плазма филтъра е една зелена касета, дори да я няма(да не е монтирана) климатика си работи без проблем.Аз си държа постоянно включен плазма филтъра, иначе защо изобщо съм го купувал.

дезодориращия и почистващ филтър(е един гъвкав полупрозрачен от едната страна а от другата е черен).Климатика си работи спокойно без него.Air clean е плазма филтъра ,позлваш го когато искаш , аз го ползвам постоянно.
    Би ли обяснил как точно почистваш касетата и самия плазма филтър и на какъв интервал от време?

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от sestra06
    Би ли обяснил как точно почистваш касетата и самия плазма филтър и на какъв интервал от време?
    Веднъж-годишно плазмата се плацика в кофа със сапунена вода.

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Веднъж-годишно плазмата се плацика в кофа със сапунена вода.
    Само мрежичките ли 2 пъти седмично?
    И колко време им трябва да изсъхнат?
    Зимата като е студено -5 навън как се процедира обяснете ми моля ви по-подробно .

13. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте, бих искал да ме посъветвате за климатик в моята стая, която е около 14кв., с южно разположение и пвц дограма. Спрял съм се на два модела Fujitsu ASHA09LGC и TOSHIBA RAS-107SAV-E. Кой е по-добрия вариант, като качество? Цената им е почти еднаква.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от diavolovam
    Спрял съм се на два модела Fujitsu ASHA09LGC и TOSHIBA RAS-107SAV-E. Кой е по-добрия вариант, като качество? Цената им е почти еднаква.
    Аз бих избрал тошибата в случая.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от Board_Man
    Аз бих избрал тошибата в случая.
    Аз пък - не. Симпатиите са ми в полза на фуджика.

17. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте!
    Искам да споделя за работата на климатика ми за последните 3 дни(от толкова време работи ).Дневна температура 15-16 градуса вън,вътре-20 градуса,климатика пуснат на 24,Двенерал 12 ЛГС.Тръгва нормално вентилатора на ауто след 5 мин се изключва.В последствие разбрах,че е нормално щом няма големи топлозагуби и реших да отворя вратите към двете по-малки стаи.Стаята където е климата е 20 квадрата грубо +/- 1кв,малките стаи са преходни на същата тази съответно едната е 8 кв,а другата-9кв.Климата с включи ,работи 10 мин при зададени 24 гр и отново се изключи.Замерих температурата в най-отдалечената част на стаята(малката пеходна-8 кв)-24 градуса,като преди да отворя вратата беше 19 градуса там.После го намалих на 20 че беше топличко.
    Вечерта -външна темпертура 10-12 градуса климатика настроен на 24 това около 20:00 ч. климата тръгна затоплило 10 мин трите стаи и отново се изключи и така до към 20:35, след това пак се включи, но за много по-малко време около 4-5 мин.През деня не съм в къщи и го оставям на 20 гр.,но докато съм у дома не се чуват никакви странни шумове особено по време на включване и изключване на машинката.Усещам я че работи благодарение на цветето,което е на пътя на струята (мърдат му се листата)
    Днес-външна температура около 19:00 е 12 градуса и полека лека до 23 ч. бързо падна до 7 градуса вътре климата е настроена на 23 градуса и топли и трите стаи и поддържа в най-отдалечения край на малката стая-22,8 гр. Като зляза отвън до тялото се чува нормално жужене т.е. постоянни обороти поддържа според мен още не се тормози особено.
    Помещението предполагам го сметнахте идва грубо 90 и няколко кубика.Прави ми впечатление,че когато вън температурата падна под 10 гр. влезе в постоянен работен режим.Поддържа си перфектно зададените градуси на трите стаи без проблеми.Сега остава да видим до колко гардуса външна температура ще успява да захрани и трите стаи и кога ще се наложи да елиминирам една по една.Странични звуци не се чуват климата е почти наусещаща се!!!

18. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Здравейте.И аз вече пуснах климите.Тази година имам и на село един,12 лгц там живеят нашите.Само искам да попитам нещо което ми прави впечатление.Като пуснах днес климатика на селото защо по касно си отваря жалузите от моите двата които ги отварят веднага щом натисна старт.А тоя може би след 30с до 1 мин.Иначе си ба4ка нормално нямам забележки.Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе