Подкрепям напълно това мнениеПървоначално публикувано от valen1
Подкрепям напълно това мнениеПървоначално публикувано от valen1
А какво да кажем за тези с цена над 2000/3000лв !!!
Първоначално публикувано от rrmitkoза тех да кажем " за всеки влак, си има пътници" а що се отнася до промоциите то още може би преди месец мисля, че две фирми го предлагаха 12лдц-то на 1500лв. вече има още една и колкото повече по-добре.Първоначално публикувано от bicubic
Днес ми монтираха Fujitsu ASYB 12LDC/AOYS12LD PLASMA ,не ми беше сложен Air-cleaning and Desdorizing filter ,дори без него климатика топлеше и охлаждаше супер -имам 1 въпрос и той е :
Ако в климатика няма Air-cleaning and Desdorizing filter не му пречи да работи, просто не може да се ползва Air-cleaning опцията нали?
п.п. кога се ползва Air-cleaning филтъра(функцията) в кои случаи?
- Бате ти изби рибата с тия 6 броя, браво да те топлят и студят добре, :-)Първоначално публикувано от Dreider
Плазма филтъра е една зелена касета, дори да я няма(да не е монтирана) климатика си работи без проблем.Аз си държа постоянно включен плазма филтъра, иначе защо изобщо съм го купувал.Първоначално публикувано от sestra06
дезодориращия и почистващ филтър(е един гъвкав полупрозрачен от едната страна а от другата е черен).Климатика си работи спокойно без него.Air clean е плазма филтъра ,позлваш го когато искаш , аз го ползвам постоянно.
Би ли обяснил как точно почистваш касетата и самия плазма филтър и на какъв интервал от време?Първоначално публикувано от justify
Веднъж-годишно плазмата се плацика в кофа със сапунена вода.Първоначално публикувано от sestra06
Само мрежичките ли 2 пъти седмично?Първоначално публикувано от Kasap
И колко време им трябва да изсъхнат?
Зимата като е студено -5 навън как се процедира обяснете ми моля ви по-подробно .
Здравейте, бих искал да ме посъветвате за климатик в моята стая, която е около 14кв., с южно разположение и пвц дограма. Спрял съм се на два модела Fujitsu ASHA09LGC и TOSHIBA RAS-107SAV-E. Кой е по-добрия вариант, като качество? Цената им е почти еднаква.
Аз бих избрал тошибата в случая.Първоначално публикувано от diavolovam
Аз пък - не. Симпатиите са ми в полза на фуджика.Първоначално публикувано от Board_Man
Здравейте!
Искам да споделя за работата на климатика ми за последните 3 дни(от толкова време работи ).Дневна температура 15-16 градуса вън,вътре-20 градуса,климатика пуснат на 24,Двенерал 12 ЛГС.Тръгва нормално вентилатора на ауто след 5 мин се изключва.В последствие разбрах,че е нормално щом няма големи топлозагуби и реших да отворя вратите към двете по-малки стаи.Стаята където е климата е 20 квадрата грубо +/- 1кв,малките стаи са преходни на същата тази съответно едната е 8 кв,а другата-9кв.Климата с включи ,работи 10 мин при зададени 24 гр и отново се изключи.Замерих температурата в най-отдалечената част на стаята(малката пеходна-8 кв)-24 градуса,като преди да отворя вратата беше 19 градуса там.После го намалих на 20 че беше топличко.
Вечерта -външна темпертура 10-12 градуса климатика настроен на 24 това около 20:00 ч. климата тръгна затоплило 10 мин трите стаи и отново се изключи и така до към 20:35, след това пак се включи, но за много по-малко време около 4-5 мин.През деня не съм в къщи и го оставям на 20 гр.,но докато съм у дома не се чуват никакви странни шумове особено по време на включване и изключване на машинката.Усещам я че работи благодарение на цветето,което е на пътя на струята (мърдат му се листата)
Днес-външна температура около 19:00 е 12 градуса и полека лека до 23 ч. бързо падна до 7 градуса вътре климата е настроена на 23 градуса и топли и трите стаи и поддържа в най-отдалечения край на малката стая-22,8 гр. Като зляза отвън до тялото се чува нормално жужене т.е. постоянни обороти поддържа според мен още не се тормози особено.
Помещението предполагам го сметнахте идва грубо 90 и няколко кубика.Прави ми впечатление,че когато вън температурата падна под 10 гр. влезе в постоянен работен режим.Поддържа си перфектно зададените градуси на трите стаи без проблеми.Сега остава да видим до колко гардуса външна температура ще успява да захрани и трите стаи и кога ще се наложи да елиминирам една по една.Странични звуци не се чуват климата е почти наусещаща се!!!
Здравейте.И аз вече пуснах климите.Тази година имам и на село един,12 лгц там живеят нашите.Само искам да попитам нещо което ми прави впечатление.Като пуснах днес климатика на селото защо по касно си отваря жалузите от моите двата които ги отварят веднага щом натисна старт.А тоя може би след 30с до 1 мин.Иначе си ба4ка нормално нямам забележки.Благодаря предварително.