Страница 294 от 308 ПърваПърва ... 244284292293294295296304 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,396 до 4,410 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Здравейте!!!
    Днес ми монтираха климатика General ASHA12 LGC....най-накрая .След цяла седмица едва го дочаках
    Страхотни са момчетата, които го монтираха(фирма бул клима),бяха много любезни и коректни.Не направиха никакъв боклук всичко си почистиха (от това което падна на земята)и двете тела са добре нивелирани и фиксирани, 2,95м тръбен път и вакумиране. Много съм доволна цялата работа им отне 2 часа.Всичко беше по правилата на монтажа.Климатика не се чува когато работи много е тих.Остава да дочакаме зимата да видим как ще се справи.Засега това са моите впечатления,след зимата повече.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

bobovo - ПРОФИЛАКТИКА
    това не е отговор. попитах за отговори и за обяснения кое и КАК да се направи.
    А с твоя ЛАКОНИЧЕН отговор си е направо без :-)
    Колко момичета и жени според теб знаят какво е ПРОФИЛАКТИКА на климатика? ;-)
    За автомобили може да се кажа, че ми е ясно, НО за това - то нямаше и да питам.
    Смятам, че би било полезно за всички потребители на климатици без значение от пола.
    НЕ всеки е СПЕЦ по всичко а и НЕ Е НЕОБХОДИМО - нали.
    Мисля, че съм се справила с почистването до към 60-70 % но какво още може да се напрви за да кажем, че сме почистили климатика.
    Това за измерване на фреона не би трябвало да повлиява за дъха и за полепите по филтрите.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Профилактика значи да извикате техниците, които са го монтирали и да му направят цялостна профилактика, в това число и почистване с препарати.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

keralain просто напиши в търсачката профилактика и ще ти излезне безумно много информация, която ако имаш желание можеш да прочетеш. Бобово ти е отговорил много точно и ясно, това че ти не искаш да потърсиш малко или повече, си е твой проблем. За всичкото което си написала е изписано доста, ако искаш търси.
    Ето ти даже едно малко разделче за четене: https://forum.setcombg.com/index.php/board,99.0.html

6. Тук е от
    Sep 2008

eddy - това вече е отговор.
    И да ти призная не се бях сетила а и тук 2 приятелки ме разсейват, като енергийни вампирки са :-))) и просто нямах време да поръзмисля. пък и не е 1 и 2 неща да върша едновременно и просто ми е излязло от главата.
    Пък и ако бях получила като твоя отгонвор бихме спестили място. Да вярно, че аз съм виновна, но ЖЕНИ :-)))
    БЛАГОДАРЯ

7. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

keralain Ето ти пълен отговор на думата профилактика!!!
    Успех в начинанието!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=wewv...eature=related

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Днес стават точно две седмици, откакто монитраха климатика и се хванах да чистя филтрите. Макар и нов имаше малко мъх по тях, но не представляваше трудност почисването им. За сега съм доволен от Fujitsu-то върши чудестна работа на охлаждане (ще го видим зимата как ще справи на отопление). Нямам оплаквания от паразитни шумове (чува се само мъркането на турбината).

10. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, искам да попитам кой от двата климатика да избера FUJITSU GENERAL ASHB12LD Плазма или климатик General ASHA12 LGC помещението ми е 22 кв.м.?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

И двата ще ти свършат работа за това помещение. LGC e по-орязаният от към екстри модел, за това е и по-евтин. Моят съвет е ако имаш парите за LD не му мисли много, кой да избереш.

П.п. Сестра ми си сложиха Genaral ASHB 9 LD. Ходих и на гости и определено осетих озона (слeдващата ми клима май ще бъде плазма).

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от sirgeorge
    И двата ще ти свършат работа за това помещение. LGC e по-орязаният от към екстри модел, за това е и по-евтин. Моят съвет е ако имаш парите за LD не му мисли много, кой да избереш.

П.п. Сестра ми си сложиха Genaral ASHB 9 LD. Ходих и на гости и определено осетих озона (слeдващата ми клима май ще бъде плазма).
    Питай сестра ти на колко квадрата е сложила Genaral ASHB 9 LD ако можеш!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sestra06
    Питай сестра ти на колко квадрата е сложила Genaral ASHB 9 LD ако можеш!
    Климатика е поставен в хол 16 m², 42 m³. Панелен апартамент на последен етаж с външна изолация и PVC дограма, намиращ се в гр.Русе.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Стана година от както не съм влизал в този форум.
    Само искам да отбележа, че вече имам 6 бр. 12 LGC без оплаквания.

16. Тук е от
    Aug 2010

Здаравейте и от мен , искам да ви попитам 12 LGC ще отоплява ли стая 26-27кв.м , дайте мнения за модела добър ли е според вас и заслужава ли си да дам още 400лв за Плазмения модел на който изходната му мощност на отопление е доста по-висока ?

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Georgi Penchev, за това помещение, по добре наистина дай още 400 лв., за да ти е мирна главата...

18. Тук е от
    Aug 2010

Добре съгласен съм с теб кажи ми защо Фуджицо имат по добри КОПОВЕ от Дайкин а са по-евтини това немога да го разбера

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе