Страница 295 от 308 ПърваПърва ... 245285293294295296297305 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,411 до 4,425 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

немога да се реша кой да взема ти ме съветваш да зема плазмата ами за тия пари 1600-1700 мога да взема и подовата 35 на Дайкин , кой според теб е по добър плазмата или 35подова ?

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

За 1600лв може да си вземеш FTX50F/GV които определено е за по-голям обем както е твоя от 12ката.

4. Тук е от
    Aug 2010

този модел не е ли излишно голям за тази стая ?

5. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Georgi Penchev
    Добре съгласен съм с теб кажи ми защо Фуджицо имат по добри КОПОВЕ от Дайкин а са по-евтини това немога да го разбера
    че с 12лгц няма да го стоплиш това е ясно номонала и е 4кв. подовия дайкин за който говориш е с номинал 4,5 кв. и макс. до 5,0кв. и доста високо минимално отдаванае и цена около 1735лв.без монтаж. .серията професинал на дайкин 35-та е окло 1780лв. без монтаж, и до тук нищо което има топлоотдаването на 12лдц.остава фтх 50 гв който е на цената на 12 лдц , само че той идва доста голям за 27кв.м. и мисля че докато не настане голям студ ще харчи доста повече от лдц-то с високоя мин. на отдаване който е 1,7 кв.и аз бях в същата дилема като теб с моя хол 26-7ккв.м. и за тези пари, но след като избирах климатика не по марка , а по параметри за отопление дадени от производителя и мнения и препоръки дадени от съфорумници , в крайна сметка се спрях на 12лдц който го взех за 1650лв с монтажа.успех и по-бързо че зимата идва.

6. Тук е от
    Aug 2010

Мерси за съвета и аз клоня към плазмата ама на като кажат Дайкин подов та мн добре топлел а като му видя КОПА не е нищо със сравнение с 12ЛДЦ плазма , затова се чудя какво да правя давал мн комфорт пускал въздуха отдолу отгоре та чуден бил но май май ще си зимам Плазма .

7. Тук е от
    Aug 2010

Къде Плазмата е 1650лв с монтаж от Бургас съм ?

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Georgi Penchev
    Мерси за съвета и аз клоня към плазмата ама на като кажат Дайкин подов та мн добре топлел а като му видя КОПА не е нищо със сравнение с 12ЛДЦ плазма , затова се чудя какво да правя давал мн комфорт пускал въздуха отдолу отгоре та чуден бил но май май ще си зимам Плазма .
    Копа не топли така че не се заблуждавай. Вземи Даикина няма да съжаляваш въпреки че няма плазма.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ей, още малко ще изкарате 12LDC нетоплещ модел. Този климатик бълва лава, то няма как да бъде иначе с този максимум от 6.7 kW!

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Имам следния въпрос - предлагат ли се някъде резервни филтри за LGC серията?
    Не знам, може би аз не търся както трябва, но не откривам по сайтовете на софийските фирми.
    Мислех си - няма проблем, в ebay братята китайци сигурно продават 100 модела за жълти стотинки. Да, ама не.

Говоря за деодориращия (ябълков) и прочистващия (катехинов) филтър.
    Според ръководството - първият издържа три години - няма проблем. Но катехиновият трябвало да се сменя на всеки три месеца...

(Прецених, че въпросът ми не си струва нова тема, затова пиша тук.)

12. Тук е от
    Aug 2010

Вече съм горд собственик на 12Плазма , като го монтират идната седмица ще пиша за впечатленията си .

13. momchi007
    Guest

Не съм писал в темата от както станах собственик на 9-ка плазма (от една година). Причината? Никакви проблеми не ми създава този климатик. Изкарах топла зима и студено лято.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Живее в
    Елхово

Понеже идва време за отопление погледнах питата на фуджо и видях че има малко мъх между ламелите, кажете как да сваля пластмасата на вътрешното тяло защото стигам само до развиването на дата винта от двете страни и до там, какъв е тарикатлъка по нататък, за да мога да я измия

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

17. Junior Member Аватара на rrmitko
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Basildon,United Kingdom

Айде започнаха промоциите http://www.fujielectricbg.com/

18. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Нещата ценово изглежда започват да се нормализират и тези среден клас климатици започват да се доближават до цена отговаряща на качеството им, но все още това, което даваш е повече от това, което получаваш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе