Страница 302 от 308 ПърваПърва ... 252292300301302303304 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,516 до 4,530 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от BAlexandrov
    Бълбукането е съвсем нормално...
    Мислиш ли?!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Знаем за Хитачи-то ти
    Кой модел казваш е с такива параметри?

4. Member
    Тук е от
    Oct 2007

При реномирани и скъпи модели е нормално да няма "бълбукане". Ако модела е така направен, че да има акумулатор на течната фаза след кондензатора (който всъщност е вътрешното тяло в режим на отопление) тогава няма да има и "бълбукане" (особенно при къс тръбен път).

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Кой модел казваш е с такива параметри?
    Ами, не знам кой. Но, за да си отговориш можеш да погледнеш тук: http://www.google.com/webhp?hl=bg. Аз се разрових, но за "нормално" бълбукащи климатици за по два иляди и кусур лева нищо не излезе.

Знаем за Хитачи-то ти
    Едва ли. Но за препоръки и реване и оплюване съм си пляснал една темичка: https://forum.setcombg.com/index.php/topic,43236.0.html

6. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Не е нормално разбира се ...спестено е нещо.

7. Тук е от
    Oct 2010

А аз мислех, че Nocria е климатик висок клас. Съвсем се обърках вече

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от avast3
    Ами, не знам кой.
    Ами разбери и тогава да сравним, за да не става да сравняваме ябълки с круши. Първо си плащаш тока и тогава злобей по чуждите ти теми Моята сметка този месец /Октомври/ е 100 лв, при предишни 60-70 лв, с два климатика нон-стоп.

Звука от бълбукането тази сутрин се заслушах заради вас. Обикновено не го виждам кога размразява. Не е точно бълбукане, а все едно тендежерка с вода, сложена на котлона преди да заври. Толкова е и силен.

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Звука от бълбукането тази сутрин се заслушах заради вас. Обикновено не го виждам кога размразява. Не е точно бълбукане, а все едно тендежерка с вода, сложена на котлона преди да заври. Толкова е и силен.

+1 Изключително точно.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами разбери и тогава да сравним, за да не става да сравняваме ябълки с круши. Първо си плащаш тока и тогава злобей по чуждите ти теми Моята сметка този месец /Октомври/ е 100 лв, при предишни 60-70 лв, с два климатика нон-стоп.

Тока си го плащам. Няма да повярваш, но също с 2 климатика + 2 ел.готварски печки с газови котлони, 3 телевизора, 2 хладилника, 2 бойлера(единия само на нощна е-я, другия-енергоспестяващ, с повишена изолация), и други дребни ел. уреди, като микровълнова и хлебопекарна, РС и т.н. аз също се заковах на 100 лв. И тези уреди не са само за статистиката. Готви се редовно, на студено не сме стояли, а и вмирисани не обичаме да ходим . Климатиците не работят нон-стоп, но винаги поне единия е включен. Къща - изолация само на таваните, PVC + дървена дограма(50% / 50%)
    Темата не ми е чужда. Имам си 12LGC и за това се навирам и аз тук, барабар Петко с мъжете. Има доста мъдри изказвания. Има какво да се научи.

12. Тук е от
    Sep 2008

Така, като прочетох последните няколко мнения се чудя къде съм попаднал.
    15 климатика работят, 4 жени готвят, детето реве и от енергото се обаждат, че цялата тая система генерира електричество та искат банкова сметка, къде да превеждат парите.

Моят съвет е да не се ослушвате като стреляни зайци по тъпите климатици, а да си пиете пиенето и да си пишем тук, когато имаме проблем, а това че ти бълбука фреона за около 3 секунди на два дена, определено не е проблем.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dreider
    Моят съвет е да не се ослушвате като стреляни зайци по тъпите климатици, а да си пиете пиенето и да си пишем тук, когато имаме проблем, а това че ти бълбука фреона за около 3 секунди на два дена, определено не е проблем.
    Прав си ! То и аз си се поувлякох в безсмислен спам, ама да ме питаш защо и аз не мога да отговоря. Ще пия една ракия. Наздраве на всички

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

здравейте отново.преди седмица горе долу ми монтираха нокрия 14.още тогава писах за първоначалните ми впечатления.а те не бяха никак положителни.не беше това което очаквах за почти 2500 лева.и днес познайте.ставам сутринта и студ.от монтажа до сега не бях го изключвал.вечер го оставях на 19 градуса.мига само зелената лампа TIMER .2 мигания,интервал от 7-8 сек. и отново.обадих се в сервиз.след съветите които ми дадоха,отново същото.утре ще минат след обяд.така че за пореден път се убеждавам че тук независимо каква цена плащаш ти пробутват само ментета.това е лично мнение ,но фактите говорят сами.ако някой има съвет благодаря предварително.всъщност вече се замислям дали да не направя опит да си получа парите обратно..не знам дали ще имам нерви да се разправям само

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

"Serial signal (reverse) error, at operation start up."
    Човече, имаш разкошен климатик, но нещо монтажниците са скапали работата. И най-хубавият климатик може да бъде съсипан от некомпетентни монтажници. Кой го монтира и всичко мина ли добре?

17. Тук е от
    Jan 2008

ами сякаш нямах забележки по монтажа.в смисал това което гледах.стори ми се компетентен.климатика тръгна и отопляваше добре.по скоро друго ме притесни отначало.никаде не намерих каде е произведен.писах за това,питах за мнения.само на кашона имаше едно стикерче от принтер''произведено в япония,официален вносител пингвин ад,адрес и т.н.''и това е.никаде по вътрешното или външно тяло абсолютно нищо.нямам идея кое да гледам за правилен монтаж.вътрешното тяло е на 15 -17 см.под тавана,а външното точно срещу него на терасата.незнам.чух мнение че трябвало да е на ниско,но не знам доколко е основателно
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Тук е от
    Sep 2008

Човече, и най-добрите машини дават дефекти.
    Ако фирмата с която работиш е коректна или ще гоотремонтира или ще го смени.
    За съжаление ти си късметлията с преебания климатик.

Иначе това, че не пише къде е произведен не бива да те тревожи. Така са всички.
    А машината е добра и след като минеш през чистилището ще я оцениш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2226
    Последно: 25-02-25, 21:51
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе