Страница 36 от 308 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Инверторната 24-ка на FUJUTSU е много добър избор, ако си я закупил вече ще си на същото мнение.Мой приятел има такава много е добра-външното тяло е изключително тихо за 24-ка.Като цяло марката е е много добра и до колкото зная се внася в Бг от 90г. Едва ли някой е видял някаква масирана реклама за нея ,а въпреки това е много известна.Моят приятел е на мнение ,че друга марка повече няма да си купи ,а е пробвал доста от много известните известните.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Хайде,...днес и аз след близо 6 месеца лутане и разсъждаване се сдобих с GENERAL ASHA 12LCC . Да се надявам, че ще ми служи вярно

4. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Добре дошъл в отбора и със здраве да си ползваш!

5. Тук е от
    Jan 2008

Днес за жалост моя /Фуджо / както жената го нари4а Фужито 12ЛЦЦ се представи траги4но поне според мен де ........., външна -1 , настроени 25 потдържа 21 и се размразява през 45 мин. Следих го 4 4аса и това никак не ми харсва, тока през този период беше около 6 - 6,5 А , някои може ли да ми каже в коя сервизна док. има описано колко трябва да е темп. на възд поток при при разли4ните температури а съшто и при разли4на влажност ??? маи ще го хвърляот 4етвъртия ако продължава така , даите съвет какво да го направя ....

6. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от stefan_gb
    Днес за жалост моя /Фуджо / както жената го нари4а Фужито 12ЛЦЦ се представи траги4но поне според мен де ........., външна -1 , настроени 25 потдържа 21 и се размразява през 45 мин. Следих го 4 4аса и това никак не ми харсва, тока през този период беше около 6 - 6,5 А , някои може ли да ми каже в коя сервизна док. има описано колко трябва да е темп. на възд поток при при разли4ните температури а съшто и при разли4на влажност ??? маи ще го хвърляот 4етвъртия ако продължава така , даите съвет какво да го направя ....
    Доколкото си спомням ти беше писал че си замервал на твоя климатик 50 гр изходяща температура когато е зададена 30 гр и вентатор на AUTO и то при доста ниска външна отрицателна температура.Какво искаш повече от климатика?Сигурно имаш големи топлозагуби или отопляваш голяма квадратура или отваряш вратите или има гъста мъгла.

7. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dan66
    Тогава няколко човека се опитахме да го убедим, че проблема не е в климатика, ама той не.... Явно го е нарочил, и ще го учи да лети

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

dan66 прави сте 4е по рано бях написал това но тои така се представяше , на -22 по добре се представяше, размразявяше на 4ас и на настроени 24 4ерпеше 3 А, сега на -1 размразява на 45мин при настроени 25 и не ги достигна дори за 5 4аса работа , неизклю4вам климатика не оставям врати отворени а помештението е си е все същото 50 кб., и топлозагобите естествено неможе да са пове4е от тогава когато беше - 22 или подобна отрицателна температура, вие как мислите тази 12-ка нетрябва ли да постигне тези 25 гр. които съм и задал за 5 4аса ??? Наистина мисля 4е нещо не е както трябва и искам да сравня измерените от мен данни стехн.док. както ми беше казал по рано nebelservice , но така и не намерих тези таблици каква трябва да е темп. на възд.поток при разли4ните вътрешни и външни температури за моя модел Jaskas ще разбера дали съм бил прав

10. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Добре де има ли при теб мъгла та да се размразява на 45 мин. ? Защото моя тия дни въобще не съм го видял да размразява - температурите не са много ниски и влажността на въздуха не е висока около 50-60%.

11. Тук е от
    Jan 2008

Dan66 няма на4енки на никаква мъгла но сутринта по стъклата на колата имаше нещо като поледица, междодугото на какъв режим го караш твоя ...., кажими как се държи в момента да направя сравнение макар и да е нето4но ......, влажноста незнам все пак каква е .
    Jaskas даи ти някакви данни приятел4е

12. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Измери отново изходящата температура когато е зададена 30 гр и вентатор на AUTO при сегашните външни температури и ако не се доближава до 50 гр най добре извикай техници да го видят.Един от признаците при изтекъл фреон е заледяване на външното тяло без мъгла и ниска влажност на въздуха.

13. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

stefan_gb
    Утре ще направя точни измервания на температурите на Фуджитцу 12 LC. и ще ги напиша тук. ти обаче, помисли какво пропускаш

dan66
    Ако е изтекал фреона, защо дига толкова висок ампераж

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Измервания направени в момента: 1. в стаята 21 настроени 24 изх.температура 43 гр. консумира 3,2 А ; 2. настроени 30 гр. в стаята 21 темп на изх. поток минава 50 гр ток 8.6А - вентилатор на авто и при двата примера, термометъра е на 80 см от пода от дясно на 1 м от климатика не е на стената, клапите са надолу с 2 позиции напред няма нищо пред климатика и въпреки тази близост на термометъра седи на 21гр. при настроени 24 и така е цял ден , но се размразява по нарядко през 2 4аса това за 45 мин беше в4ера, пробвах и вент. на мах същия резултат, сега ще си помислите 4е са големи загубите но са същите и дори по малко от когато беше - 22 , парадокс нали, и въпреки вси4ко долу на дивана и леглото си е студенко .....
    Ок Jaskas но какво пропускам???

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Абе термометърът ти да не е китайски? Щото аз имам един такъв и показва с 3 градуса отклонение от другия (който е точен).

17. Тук е от
    Jan 2008

deiqn промишлен е жива4ен тези които използват при производство на сирена и кашкавали , трябва да са 100% то4ни 36 лв е . Dan измерванията говорят ли ти нещо , Jaskas ?? които има някакво мнение съм насреща .

18. Member
    Тук е от
    Oct 2005

stefan_gb по това което си измерил като че ли нищо му няма на климатика ти. Я си опиши стаята ,стените, дограма и врати,топлят ли те отгоре и отдолу и кога го включваш и изключваш климатика и на колко градуса.
    Не може мощна струя въздух с температура 45- 50градуса да духа в една стая и да не се покачи температурата след няколко часа.
    Също така за студени стаи дръж вентилатора на среден /med/по добре се затоплят и почисти филтрите на вътрешното тяло.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 308 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе