Страница 71 от 308 ПърваПърва ... 2161697071727381121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Профил Лично Съобщение (Активен)

Re: Климатици Fujitsu General - впечатления
    « Отговор #1040 -: Днес в 23:12 »
    Отговори с цитат
    Да,jori,нов модел е...Но нали все някои трябва да го купи,тества и изкаже мнениеjavascript:void(0);Смятам да се направа на "морско свинче"-пък каквото сабя покаже..javascript:void(0);.Напълно се доверявам на марката-всеки я хвали-колкото до LG серията,единствените недостатъци изтъкнати от съфорумците е по-ниската мощност,но не и ефективност за класа си.За моя случай смятам че номиналната мощност е достатъчна.МОЛЯ поправете ме ако грешаjavascript:void(0);.
    Да,изходната мощност е по-малка от стария модел,но тя ти стига.За сметка на това СОР е по-добър.Не мисля че рискуваш нещо.Fujitsu до сега не са се издънвали.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

ОК,jori,ако някой не пребори мненията ни до седмица,смятам да ги купя.Относно монтажа ще изкам вакуумиране и отделна изолация за тръбите...Ако пропускам нещо-помагайте.javascript:void(0);

4. Member
    Тук е от
    May 2003

Здравейте, след много "умуване" се спрях на "General 12LGC". На първо четене съм доволен от монтажа и работата на климатика в режим "охлаждане". При мен "тръбния път" дойде към 1 метър, не "пука/скърца/свисти/бълбука". Боксониера 25м2 я охлажда без затруднение - ми се струва (от 29.5 сваля на 26 за двайстина минутки). Появиха ми се напоследък малки съмнения като ви чета постовете - да не съм се "набутал" с тоя "нов" модел, защото ми трябва за отопление! но ... вече съм го купил, ще пиша пак като дойде зимата

5. Тук е от
    Sep 2008

fujitsu нямам думи ASYA-09LD точно този модел преди 10 дни си купих и чесно да ви кажа много съм разочарован когато го влючих на охлаждане фриона му почна да съска и да кипи все едно съм пуснал ютията с пара някой ще кажат това е нормално както и от магазина твърдяха така но аз не за първи си копувам климатик и горе долу съм наясно как работи като и да е
    смениха ми го в последствие съскането спя но на новия нов проблем щорите или както там им казват когато им зададох да се насочат надоло до крайно положение те стигнаха до средата и до там
    в последствие се оказа че зъбните колела които движат тези щори са с повредени зъбчета и така извадиха от предния климатик този механизъм поставиха го на новия и разгеле най после всичко работи
    както трябва иначе външното тяло работи много тихо но никога не бих си купил от същата марка климатик така че помислете пак преди да си купите FUJITSU незнам преди с какво качество са били но
    сега са под всякаква критика DIKIN, MITSUBIHSI и PANASONIC това са марките имам и от трите FUJITSU не е на нивото на нито една от тези трите ама на светлинни години е от тях

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Бих казал Тошиба, Дайкин,Митцубиши и никога не би сложил Панасоника(в България) до тези марки колкото до Фуджицуто ......случая при теб е някакво изключение защото почти всеки ден монтираме Фуджи или Фуджицу и за сега нямаме такива проблеми само ще вметна едно по- добре Фуджи отколкото Фуджицу поради фактора ВНОСИТЕЛ.

7. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от bobi64
    интересува ме,във вашите клими на тих режим дали се чува клокоченето на фреона,или изобщо нещо подобно или не
    чува се даже много на други марки не се чува така

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Бих казал Тошиба, Дайкин,Митцубиши и никога не би сложил Панасоника(в България) до тези марки колкото до Фуджицуто ......случая при теб е някакво изключение защото почти всеки ден монтираме Фуджи или Фуджицу и за сега нямаме такива проблеми само ще вметна едно по- добре Фуджи отколкото Фуджицу поради фактора ВНОСИТЕЛ.
    може и да е изключение но небих си правил екперименти за да се обеждавам но всеки сам си решава какво да прави с парите си все пак за някой тези пари не са малко

10. Member
    Тук е от
    Oct 2005

panasonicsds , както се вижда и от името ти защо не си взе климатик от твоята марка , оплювана в доста теми по форума за повредени компресори и ниски характеристики при минусови температури ?

11. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    panasonicsds , както се вижда и от името ти защо не си взе климатик от твоята марка , оплювана в доста теми по форума за повредени компресори и ниски характеристики при минусови температури ?
    какво да ти кажа това първо не ми е името това просто е ник това което съм написъл е от личен опит така че мълчи по добре и си ги разглеждай по магазините освен това си е мое мнение които не му харесва да напусне форума в крайна сметка това може да спести доста главоболия на бъдещи собственици

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Голямо значение има и от кого си го купил и кой ти го монтира.напълно мъзможно е докато ти дойде машината яко да е друсана и подхвърляна.Аз съм с 9LDC на Дженерал.Тръбния ми път е към 2.50 метра.Определено машината си заслужава - при мен няма кипене, шиптене или други звуци.Освен това трябва да се остави да поработи поне 10 часа за да влезе в нормален режим на работа, все пак е нова машина.А иначе другите ми са ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ и Е10Н2 на ХИТАЧИ.Панасоник бих си взел, но не тези модели, което се продават в България.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Освен това трябва да се остави да поработи поне 10 часа за да влезе в нормален режим на работа, все пак е нова машина.
    И от какъв зор?Все едно чувам ,че нов мобилен апарат трябвало да се зарежда първия път 12 часа.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

Az sam s 4 ri klimatika Fudjitsu. 2ve 9 ki ASYA09LCC i edna ASY09LGC i edna 12 ka ASYA12LCC. Ne sam gi polzval aktivno za6toto apartamenta e o6te v remont no 6te se nanesa do mesec i polovina i 6te imam pogled nad ne6tata. Prez lqtoto puskax vseki edin ot tqh na oxlajdane. Naistina bah praitno iznenadan!Za da razberete 4e raboti van6noto tqlo trqbva naistina da si postavi6 uhoto na van6noto tqlo.Vatre6noto tqlo v tih rejim e sa6to naistina unikalno tiho. Tam kadeto jiveq v momenta sam sas Osaka i 2 Midea i sa bez baza za sravnenie. Imam priatel koito ima invertorno Hitachi (Kitaisko) i Fuddkitsu 12 LCC i spored nego Fudjitsuto e naisti klasi nad Hitachito (mnogo po -tiho, dosta pove4e topli i e dosta po-ikonomi4no).

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Az sam s 4 ri klimatika Fudjitsu. 2ve 9 ki ASYA09LCC i edna ASY09LGC i edna 12 ka ASYA12LCC. Ne sam gi polzval aktivno za6toto apartamenta e o6te v remont no 6te se nanesa do mesec i polovina i 6te imam pogled nad ne6tata. Prez lqtoto puskax vseki edin ot tqh na oxlajdane. Naistina bah praitno iznenadan!Za da razberete 4e raboti van6noto tqlo trqbva naistina da si postavi6 uhoto na van6noto tqlo.Vatre6noto tqlo v tih rejim e sa6to naistina unikalno tiho. Tam kadeto jiveq v momenta sam sas Osaka i 2 Midea i sa bez baza za sravnenie. Imam priatel koito ima invertorno Hitachi (Kitaisko) i Fuddkitsu 12 LCC i spored nego Fudjitsuto e naisti klasi nad Hitachito (mnogo po -tiho, dosta pove4e topli i e dosta po-ikonomi4no).
    О неразумни юроде.......?
    Заболя ме главата докато го прочета това.

17. Тук е от
    Sep 2008

ей хора днес си поръчах FUJITSU 12LGC много отрицателни отзиви прочетох тук и взех да се чудя?дали не трябваше Дайкин да взема?имам всеоще време да се откажа от фужито

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

ей хора днес си поръчах FUJITSU 12LGC много отрицателни отзиви прочетох тук и взех да се чудя?дали не трябваше Дайкин да взема?имам всеоще време да се откажа от фужито
    Къде точно ги прочете?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе