Страница 81 от 308 ПърваПърва ... 3171798081828391131 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2006

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

След офертата от 1760 за 12LGC тази фирма повече не съществува за мен. Поне в София.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от zezi
    След офертата от 1760 за 12LGC тази фирма повече не съществува за мен. Поне в София.
    недей така младежо, някаква заспала мадама е объркала като ти е чела от списъка. Мен приятели ме насочиха към тази фирма след извънгаранционно обслужване на климатик. Бачкат си хората - лошо не мога да кажа. И в офиса един час ми обясняваха кое какво е, монтажа си го направиха без забележки. Ако ти е първи климатик се замисли кой ще ти го МОНТИРА не толкова от къде ще го купиш. Но за това е писано във форума надълго и нашироко. Дано тия с 2те години и ниската цена не си оставят ръцете на монтажа че ще береш мнооооого ядове - успех!

4. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    Бате Слави изби рибата направо как хх12хх и хх9хх ще са един и същи?!?
    ох сори смятай цифрата 12 за 9
    ще редактирам - все пак еднакви ли са ?

5. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от Bate_Slavi
    ох сори смятай цифрата 12 за 9
    ще редактирам - все пак еднакви ли са ?
    Има мнения във форума колко "са еднакви" но в общи линии може да се каже че са еднакви.

6. Тук е от
    Sep 2006

Дано тия с 2те години и ниската цена не си оставят ръцете на монтажа че ще береш мнооооого ядове - успех!
    Благодаря. Залагам на марката - изчетох всичките 60 страници по темата, така че едната година по-малко не ме притеснява особено. Статистически фабричните дефекти се проявяват в началото. Относно монтажа - фирмата изглежда добра, съществува поне от 2 години, има добри отзови за нея в heatme.info. Добро впечатление ми направи че го имат на склад - нещо което малките фирми не могат да си го позволят. Също така идват безплатно на оглед/консултация преди монтажа. Риск обаче винаги има. Със сигурност обаче Булклима ше я има поне още 3 годони (докато изтече гаранцията)

7. Member
    Тук е от
    May 2003

Честито Зези със здраве да те топли! Споко човече, в крайна сметка какво сме се запритеснявали толкова, ако работи да работи/ако ще се разваля ще се развали и толкова, голяма работа машина е все пак - оправя се. Голямо густо е като се прибера вечер примръзнал да се опъна на дивана и климата да ми дууууха топличко - кеф!

8.  

9. Тук е от
    Sep 2006

Така е. Ще споделя впечатления след монтажа. Ако не избера TOSHIBA daisekai 13-ка (тайландската сборка) че това ми е дилемата сега. В полза на FUJITSU-то засега

10. Тук е от
    Sep 2008

И аз доста изчетох по интернета и накрая се спрях на 12 LD и в понеделник, вторник да е кацнал на стената. Рових се питах, разпитвах и накрая реших да е 12 а не 9. На всички умни момчета, мога да кажа 1 МИСЛИТЕ ли че екипът създател във ФУДЖИЦУ са учили в СУ климент охридски и смятате ли, че са се УРЕДИЛИ в инжинерния екип с ВРЪЗКИ ??? ДА-Ама не. 2. Мислите ли, че числата са еднакви 9-12, то тогава отидете на училище, но в 1 клас. Защо сравнявате само външно и гледате САМО COP-а вижте и консумацията, а също и мощноста. И незабравяйте КАПАЦИТЕТА или BTU при 9 е 12 300 а при 12 е 16 400 а и има разлика от 2 кг. на външното тяло 1 е 34 а др. е 36 кг. Не мислите ли, че ако нямаше разлика щяха да ги продават. Не смятате ли, че може БИ 9 ще се справи, АКО работи на МАКС. мощнос, НО колко време ще издържи и какъв ще бъде шумът при работата.

Това е същото като да си купиш слънчеви очила от СЕРГИЯ с уверенията на търговеца, че за 10 лв. получаваш стилни очила със съответните светлинни защити или да си купиш слънчеви очила от ОПТИКА и да бъдеш сигурен, че това което искаш наистина го получаваш.
    Видях, че говорите и за цена моят го взимам за 1950 лв. 12 LD плазма. Скъпо уфтино толкова вече е платено а и дори да съм се излъгала КАКВО, да си развалям ХРАНОСМИЛАНЕТО за години ли.
    Бих казала, че обикновенно тези които толкова пресмятат мерят чудят се накрая винаги се ЧУВСТВАТ ИЗПЪРЗАЛЯНИ. А относно LC и LD отидете в някой който има и го почувствайте. Др. Не мислите ли че за децата би било хубаво да има ОЩЕ един филтър. НЕ правете компромис с нещо което смятате да го ползвате поне 5-10 г. Това е все едно да не си вземете хубав матрак а та се мятате на пружини, които са на по 10 г. И какъв е резултата сутрин вместо да се събудиш отпочинала и щастлива ти да се мръщиш и да се чудиш, защо ли нещо ме стяга кръста явно съм се отвила. ЗАТОВА не правете КОМПРОМИС да зная 200-400 лв. са си пъри, НО ИНФЛАЦИЯТА ще ги обезцени. Др. съвет е СПЕСТЕТЕ си ги тези пари сложете си ги в БАНКА и чакайте с лихвите да ви се съберат и след 10 г. като се развали климатика и е за ПОДМЯНА ще са се събрали парички за нов - ДА може би е добър ВАРИАНТ.

Нещата се трупат ли трупат … И когато
    достигнат максималната точка на натоварване,
    пружината на събитията изведнъж започва
    бясна да се размотава, а ти можеш само да се
    носиш нагоре, заклещен в някоя от намотките,
    и да се надяваш, че това няма да провали
    остатъка от живота ти …
    :-)))

11. Тук е от
    Sep 2008

Някой знае ли с какъв компресор е Fujitsu ASY-12USB.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Най-вероятно е Тошиба,двойно роторен,въпреки че и Фуджицу имат заводи за компресори

13. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Хора, мисля да си вземам фуджицу от практикер. Кажете освен двете тела и дистанционно, филтри.. трябвали да има още нещо?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Хора, мисля да си вземам фуджицу от практикер. Кажете освен двете тела и дистанционно, филтри.. трябвали да има още нещо?
    Трябва да си сигурен,че фирмата която им ги монтира е свястна и обикновенно излиза по-скъпо

16. Member
    Тук е от
    Oct 2007

В режим на отопление, на какви настройки спиш през ноща, та хем да топли хем да не ти духа на главата? Първа зима ще ми е с климатик в спалнята и е монтиран точно над леглото - та се чудя как ще съчетаваме през ноща - аз да спя/той да топли.
    През ноща или на QUIET - 23 градуса (в повечето от времето). През преходния период когато все още е умерено хладно и не падат много температурите го пускам и на Sleep режим в който след 1-2 часа след като заспя се изключва. В тежките студове го пускам на АУТО. Но си играя с насочващите ограничители на въздушната струя. През деня струята е надолу към леглото за да не ми пречи на работата в стаята. Твърдото насочване на долу не е много препоръчително за това гледам да го държа на 2-ро полужение. През ноща обаче го вдигам на 3то или 4то полужение. При режим QUIET струя пряко там където спя не се усеща. При режим AUTO по принцип също но аз като цяло бая съм преоразмерил машината и реално тя си преценя че няма нужда да духа толкова силно.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от plamen gurov
    Да с LG
    Цитат Първоначално публикувано от jori
    Най-вероятно е Тошиба,двойно роторен,въпреки че и Фуджицу имат заводи за компресори
    Освен инверторни има и конвенционални климатици...
    Преди години почти нямаше фенове на Fujitsu сега ме радвате... хубаво е да намалите спама в темата обаче, кочто се превърна в едно обикновено предъвкване на едни и същи неща

18. Тук е от
    Sep 2008

Това добре ли е или зле като е LG.Като че ли няма добро име за корейските климатицил.А general и fuji и те ли са с LG компресори?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе