Адаша, нищо сложно няма в махането на една пластина която държи втулката. След това изваждаш самия гумен тампон с втулката в него.
Адаша, нищо сложно няма в махането на една пластина която държи втулката. След това изваждаш самия гумен тампон с втулката в него.
то е някаква цяла пластмаса за която е захванат и топлообменника .. а турбината трябва ли да я подпра с нещо ,инак ще повисне на оста на мотора ?
Човек, не е така като си мислиш. Тази жълтата пластмаса, укрепва топлообменника и ляга върху дъното. Има два болта които трябва да махнеш и да я повдигнеш. Тогава ще видиш под нея самия гумен тампон и пластината която го държи отгоре.
Пост №11 за LCC подробно!
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...%82%D0%B0.html
"стареца" ако му причиня подобно разглобяване не знам дали ще се съвземе после
@Алекси : Еееевала - ако имаш пейпал пускай на лично да почерпя една бира.
опс объркал съм темата, сервизното на нокрията. мерси. май ще стане да се свие малко за да се постне тук.
Този пост е редактиран от estqwerty; 19-01-14 в 11:59.
ето го линка ,сервизно за Нокрия :
http://www.szeged-klima.hu/letoltese...74,0%20MB).pdf
Здравейте,
Има ли някой данни колко максимум ел. енергия консумират моделите asyg 12 lmca и ashg 12 llc?:rolleyes:
12LMC - 1980W
Благодаря ти! Предполагам, че и другия ще консумира около или над 2 киловата.
За него не мога да ти дам точна информация, но е ще е в този диапазон. Като се има предвид, че е по нисък клас от LMC.
Благодаря ти отново!
Алоха отново,
След редица одисеи с ASYG 12 LMCA да попитам хората като Александър и останалите, които си изкарват хляба с климатици:
Нормално ли е за тоя модел да не му се затваря (щраква) като хората капака на вътрешното тяло (под който са филтрите)?
Нормално ли е след 5 месеца работа да го допълват с фреон, защото почти не топли?
Нормално ли е да издава звуци като "бълбукане" при спиране?
Егаси и тъпотиите.
И тия хора ще ми "обслужват" климатика 3 години. Чак ми идва да напиша името на фирмата, която ми го "монтира" и ме "обслужва".
Този пост е редактиран от BDK; 25-02-14 в 13:27.
За "бълбукането" при спиране е нормална, за другите две неща недопустимо. Изтипосай ги тия, какво ги криеш нека знаят хората с кого да си нямат работа.
Вероятно. Не можеш да очакваш някакво дивно качество на сглобката.
Не. Машините на R410 не се допълват!Нормално ли е след 5 месеца работа да го допълват с фреон, защото почти не топли?
Да. Особено при къс тръбен път.Нормално ли е да издава звуци като "бълбукане" при спиране?