Добре казано. И ако се оправя сам може да започна да монтирам климатици Не ми е силата точно това... Дали няма да е по-добре ако извикам някоя друга фирма да свърши това?
Добре казано. И ако се оправя сам може да започна да монтирам климатици Не ми е силата точно това... Дали няма да е по-добре ако извикам някоя друга фирма да свърши това?
Нищо не разбрах - откъде се разбра че тези са от еко-клима, нито пък какво е описано за решаване на проблема.
jeliax, ако нивелирането беше достатъчно като умение, сами щяхме да си ги монтираме. Друга фирма, но ще е с/у заплащане, иначе така е най-добре.
dkolov, освен всичко друго, пробвай и с прочитане на темата. Дано този нестандартен метод ти помогне да разбереш нещо.
Точка, че админа ще ни се скара от толкова спам.Първоначално публикувано от jeliax
ААА забравих да ви кажа как нивелираха... - с удари с чук в ъгъла на стойките при стоящо на тях външно тяло. И като стана въпрос за свясна фирма...може ли да ми препоръчате такава от Стара Загора?
Пробвай да сложиш тампони под външното тяло. При мен така се оправиха нещата. Успех!
Без смяна на компресор,няма да изчезне това вупкане,това е конвенционал.Малко грубо прозвуча,ама такова е моето мнение.Иначе викай ги да подложат където трябва,ако е зле нивелацията и да дигат капака,и квото могат да пооправят.
Според тях работи нормално,не виждали проблеми. Притиска външното тяло с ръце,ослушва го, след това брукна в джобовете и вика нормално е... и моят в къщи е така.Каза,че този звук идва от комресора. Хванах го за ръка и ходихме да обикаляме да слушаме други климатици как работят .Слушахме слушахме(по-точно аз слушах по-внимателно,той се ошумоляваше).. Е викам му : "такива звуци аз не чувам от тези климатици като моят"...Той :ми това е инверторен те работят така....Днес цял ден ми бучи, заболя ме главата. Лошото е,че е на 2 метъра от леглото и изолацията ми е нулева - нямам дограма ,а през тези панели мога да чуя как падат капките в кофата. Взех да се съмнявам дали в мен не е проблема. Според вас нормално ли е да работи по този начин този климатик? "johny01" климатика е чисто нов или поне за такъв го купувам....А самият монтаж беше пълен фарс- поръчал съм си конверторния вариант,онези карат вътрешно тяло инвертор : ТРАГЕДИЯ. Просто незнам по какъв начин да ги накарат да сменят комресора. За тях щом работи и духа значи е ок. Нищо,че от влизането на вратата чувам звука. Чудя се откъде и колко струва тези устройства за замерване на звука да проверя това отговаря ли на техническите характеристики на модела.
Има такава програма за телефони симбиан инсталираш и мериш стига да имаш такъв телефон.
Чеки,чеки чеки да не е за нокия? Нещо ми се върти из главата като се рових из възможностите на моя телефон. Нокия 5130 дали ще стане? А случайно знаеш ли от къде мога да дръпна тази програмка?
Този климатик не спира ли да си почива, че и ти покрай него да си починеш от тормоза.
Колко време работи компресора и колко почива? Освен звука от всичко друго по климатика доволен ли си?
Всичко останало изглежда ок. Духа си стабилна топла струя. Топли добре. Днес му е първи ден. Включва, изключва, регулира си скоростта на вентилатора. Работи докато си достигне зададената температура, след което си я поддържа както трябва. Функциите на дистанционно ги тесвах, всичко е ок Не му пукат пластмасите на вътрешното тяло, не долявам звуци от преливане на фреон или нещо друго. Не мога да съм прецизен, ноо приблизитлно 2 мин почивка 5мин работа.
Трябва да я имам тази програма някъде в дисковете и ще ти я дам.
Симбиан не е програма,а операционна система.Все едно да кажеш,че Уиндоус или Линукс са програми.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
jeliax- Тя не се дърпа,а си идва с телефона,ако той е пригоден за това хардуерно.Това са т.нар.смартфони.5130 не е такъв. Такива са Е и N сериите.
Няма да ти сменят компресора,а и той ще работи дъъълги години.Свиквай или се разправяй с тях,да сменят външното.
Добре. Нормално ли по този начин да работи, кажете да ли не? Сега някои ако има същият климатик моля да сподели впечатленията си.