Същата работа...явно си е нормално,но аз се филмирам.Все пак ватметъра ми оказа безценна услуга.Полезен уред,задължителен за всеки собственик на климатик.
Същата работа...явно си е нормално,но аз се филмирам.Все пак ватметъра ми оказа безценна услуга.Полезен уред,задължителен за всеки собственик на климатик.
Моя "дъртак" Фуджика на отворени врати при включване на компресора вдига до 370-400w. После бързо се кротва на 240-270w. Това е при сегашните температури.
Как се разглобява вътрешното тяло на AWYZ14LB NOCRIA за да му направя една профилактика?
Трудно.....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Внимавай да не загубиш пружинките на клапите!
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Пускам кратък ,но много точен клип как се разглобява.
За сглобяването е същото ама на обратно.
Успех !!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Този пост е редактиран от chitalov; 03-08-17 в 21:27.
Вътрешното на 18lfca. Добре се справя с охлаждането и изглежда добре направено. Има тройна хоризонтална клапа, което спомага за удобното насочване на въздушната струя. Хубава машина изглежда. Благодаря на Александър за препоръката!
Този пост е редактиран от kokovox; 20-08-17 в 19:00.
Здравейте. Търся отзиви и мнения за Fujitsu ASYG 18LF (за 35кв.м / 91куб. м). Какви са му недостатъците, слабите места и оплакванията от него. Гледам, че има разновидности да е fuji или fujitsu. Може да е AYSG/ RSG, LF/LFC/LFCA и на произход пише Япония (Китай) което има голяма разлика. Мен ме интересува Fujitsu ASYG 18LF , защото в магазина, който предпочитам имат наличен този,но искам да знам и за разликата с останалите разновидности ако са по-добрият вариант да се насоча в магазините където предлагат тях
Този пост е редактиран от d_alexiev; 31-08-17 в 11:20.
Напълно еднакво са, купи този който е по евтин.
Какви са му недостатъците, слабите места и оплакванията от него.
Някой може ли да щракне снимка на дъното на външното тяло на 12LMCA и също и 12LUCA? Искам да видя къде е разположен кондензният отвор и наклоните към него.
В тоя ред на мисли 5 милиметра наклон към страната на компресора на външното тяло голям проблем ли са при тези два модела.
На доста места срещнах мнения, че много трудно се намират части от дистрибуторите за климатиците на триото, да не дава господ да му потрябват на човек. Изхождайки от там, дали е добре да се откажа от избраният от мен 18lfca и да се насоча към друга марка?
Купи си Гоуф 4ка...
Малко банални ставате вече с тези части.