Едно питане към спецовете Fujitsu LDC коя година модел е и дали може да се намери
Едно питане към спецовете Fujitsu LDC коя година модел е и дали може да се намери
Благодаря много за бързия отговор!
Разглеждах определена варненска компания, която не предлага ASHG18LFCА, а тези характеристики и цени ми се сториха приемливи!
Ще се опитам да намеря доставчик, при когото мога да направя и това сравнение!
PS 01.11.2017 Благодаря на отзовалите се! Намерих модела LFC, след като смених избора на площ
Този пост е редактиран от planed; 01-11-17 в 17:40.
Имам Нокрия 24-ка вентилатора на авто но никога не минава на слаб вентилатор а направо изключва. Някакъв съвет може ли да се настрой така че като достигне температура да намали вентилатора. Според мен както е на 3 степен така изключва.
Значи го оставям на авто и както си духа така. Е няма как климатика си е доста мощен трябва и да духа.
Имам нокрия 14 и си мени оборотите, не зная защо при вас се получава така. Но понеже е в голям хол винаги го държа
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
2007 e ,допреди 2-3г знаех къде има няколко залежали 9ки ,но вероятно са се продали ,по 1200 лв ги даваше то сега за тия пари климатик не можеш да си купиш ,а ЛДС е змей
Хубаво се почерпих и пуснах старите 12ЛГЦ и 9 ЛДЦ в 5.00 ч. на 22 градуса.В 5.15 не се търпи от жега.В Плевен дъге,щото жената си легна при детето и аз няма кво да правя.
Пробва ли как работи на фиксираните степени Med, Low? - пробвай.
Това при топлото време ли го прави само?
А зададената температура стига ли я или изключва по-рано?
Аз бих му задал: Med или Low fan и Eco.
Да не би датчика за вътрешна темп. да е много близо до топлообменника или да е прашасало около него? - странно като за Ауто фан.
Хола ми е 65 квадрата на 3 метра височина. Машината е винаги на еко и си стига без проблем градусите и изключва. Имам изолация навсякъде и явно нямам големи топлозагуби. Преди се топлих с конвекционална 24-ка и нямах никакви проблеми . Ще видя как се справя зимата .Зададени градуси в момента 21 а в стаята е 23.
Ще пробвам и другите режими на вентилатора.
И моя хол е около 60 кв ,но имам много и големи прозорци.
Топля и охлаждам с Нокрия 14.
Вентилатора на ауто и температура 22-23 градуса.
Нещо което открих е ,че когато е на отопление и клапите са да духа към пода разпределението на топлината не е толкова добро.
Примерно при климатика е 23 градуса в другия край е 22 градуса ( това е при работа за през уикенда )
Като направя клапите на средно положение и температурата достига на всякъде.
Нормално е при такива холове като нашите да си вее повечко.
Когато темперира и стопли малко от малко стените утихва но пак работи около и над първа степен.
Няма как да превърти този голям обем от въздух без дъхане!