Ами то в повечето сфери на търговията е така ... Иначе подовия изглежда доста добре , за LT -то също само хубави работи четох по чуждите форуми .
Ами то в повечето сфери на търговията е така ... Иначе подовия изглежда доста добре , за LT -то също само хубави работи четох по чуждите форуми .
Този пост е редактиран от Madj0; 06-04-13 в 14:09.
За модела LECA мога да каже ,че е добър и топлещ климатик и за цената си е идеален,но модела LLCA си е пълна скръб.Много съм доволен и от модела LKC който за цената си е направо супер:
Fujitsu RSG-12LKC - Инверторен климатик - Техника.БГ
За Петрич става : Тегло вътрешно/ външно тяло: 7.5/ 22 кг
Но за същите пари има Хитачи: Тегло (вътрешно тяло) - 9.5 kg / Тегло (външно тяло) - 35 kg
В грешка си колега теглото е 30kg на външното тяло.В посочения сайт е грешено инфото.Fujitsu-то е по-добро и то не само за гр.Петрич.
Този пост е редактиран от bobovo; 06-04-13 в 13:52.
А подовите с какви компресори са? General Fujitsu AGHF09L
General Fujitsu AGHF12L
Гледам различни параметри като мощности, спрямо стенните?
Ти ги разбираш повече така че ще замълча.
Здравейте, не мога да намеря отзиви във форума за ASHG09LU. От последните 15 страници на тази тема се говори само за LEC, че проблема с преливането на фреона си го има.. А иначе някакви други коментари и мнения. Помещението съм си описал ТУК..
TSH -това фуджицу не е нищо особено.По мое мнение не си струва парите. Една Toshiba RAS-10SKVR - Daiseikai ще върши по-добра работа, а и отделно е с по-тежко външно тяло.Има и плазма филтър който в тази малка стая ще се усеща осезаемо както в режим охлаждане, така и в режим отопление.Мисля, че тошибата има и още един + крилото което насочва въздушната струя може да се насочва право надолу -това е важно в малка стая както зимата, така и лятото- да не духа в пода и да не става студено течение в режим охлаждане.Зимата в режим отопление може да го насочвате надолу, може и до 45% наклон да му давате. Ако въпроса е да се купи климатик без екстри, то аз имам по-добро предложение от това фуджицу: MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S за 1350 лева с монтаж, а за 1400-1450 лева ще го "нагласят" с ПВЦ канали както вътре, така и вън и стойките му ще са с полимерно покритие, тоест неръждаеми.
Justify, благодаря за коментара. Принципно много ми хареса този 7-мица DAISEIKAI V, но никъде не го намерих, като цена в БГ, а сега случайно видях, че тук го има http://ka5clima.com/details.php?c=0&sc=0&sw=1&prod=73 Във форума обаче четох, че бил шумен за спалня.. Може ли да попитам за твоето мнение? Иначе с кредита енергийна ефективност, който ще върнем веднага ще се впише в бюджета от 1800 лева.. Предимствата на Toshiba RAS-10SKVR - Daiseikai са наистина важни и може би ще се насоча към него, ако DAISEIKAI V e шумен за спалня.
Доста по тих ще е от Фуджитсуто ,те изобщо не са в един клас тия машини ..
то вероятно и 3те ще са по тихи но конкретно за 5 говорех ..
Грабвай супер дайсекай V.От гореизброените 3 климатика, той е най-добрият ...до останалите 2 ще е като летяща чиния ...