Е как ще е последното спасение? Виж този презерватив за калпаво подбрани цепеници, боднати не където трябва, съвсем приличен е!![]()
Е как ще е последното спасение? Виж този презерватив за калпаво подбрани цепеници, боднати не където трябва, съвсем приличен е!![]()
В доста офиси и работни помещения, където пребивават хора за дълго време, ползват самоделни такива рефлектори. То не са поликарбонатни или PVC плоскости, то не са кашони и всякакви подръчни материали.![]()
Имах предвид последното елегантно спасение. Иначе първите две години и аз ползвах презерватива, само че си го бях направил от картон и с тиксо го лепих. Вършеше работа, но беше грозно. Тогава се намеси провидението и си реших проблема без да искам.
это один из лучших производителей на сегодняшний день!
Един въпрос - могат ли ръчно да се нагласят вертикалните клапи на Fujitsu asyg12kgta ?
Явно са много затегнати , защото се помъчих да ги движа чрез малкото лостче отпред , но не помръдваха ( климатика е на 1 седмица).
Дръпни лостчето надолу и така опитай(с напънато леко надолу).
OK , ще пробвам.
С малко сила успах да ги помръдна , но вярно че с малко се отклоняват.
Този пост е редактиран от bisval; 25-06-19 в 14:28.
Здравей,
Имам го същя с 1,2 м тръбен път и беше много зле сега е с 3м тръбен път кит и ще видя и аз дали има ефект тази зима, но за една зима и аз имах същия проблем, като теб и го реших с тези тампони на картинката, които спомена колегата от практикер. За мен този климатик е пълен боклук, защото външното тяло много шуми и дрънчи, както и вътрешното тяло децибелите според мен не отговарят.
За лятото климатика е пушка в режим охлаждане, ако има някой навит за климатика ще му го продам на изгодна цена-експлоатация 2г и 3м имам и касов бонд кога е закупен.
Този пост е редактиран от mishonibg; 25-07-19 в 12:27.
Здравейте,извинявам се ако пиша на грешното място, но имам нужда от съвет. Става дума за къща, всекидневна 30кв. с голям прозорец 1,50/3.50 с троен стъклопакет изложение юг/запад, детска 12кв. външна стена север/запад. Къщата е с изолация външни стени 15см. стериопор, таван 20см. каменна вата, под 10см. фибран плюс 10см. ламинат. За всекидневната fujitsu general ashg 12kgta или fujitsu general ashg 14kgta незнам кой от двата ще бъде по ефективен. За детската съм се ориентирал към fujitsu general ashg 09kgta . неможах да намеря инфо дали ламелите на климатика освен вертикално се движат и хоризонтално.Ако някой сподели общи впечатления,мнения и съвети ще съм много благодарен.
pleader, моля преместете поста си в темата за избор на климатична ситема и попълнете въпросника от първа страница, за да получите адекватен отговор.
Ако става въпрос за този модел - Ако може без реклама! - само ръчно се нагласят.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 31-08-19 в 14:34.