Честито градски и да те топли безпроблемно.
Честито градски и да те топли безпроблемно.
Благодаря.Да предимно за отопление ще се използва и предполагам ще се свърши работата си.Макар,че е нов модел и не е зимувал,няма почти никакви отзиви за него...все пак избрах него пред LGC.Зимата е "на прага" ще видим да ли съм направил правилния избор за тези пари.
От коя фирма ти го монтираха.Честито.И аз съм градски.
Благодаря ти.
Както споменах по-горе от официалния дилър за Ямбол
справка ..най-долу
http://www.fujitsu-general.bg/dealer...B1%D0%BE%D0%BB
Кой модел има предимство от трите fuji ROG12LEC,FUJITSU ASYA12LGC,FUJITSUASYG12LEC,или някой друг за 1350лв.до минус 20гр.да работи безпроблемно!
Всичките са скопени, LGC малко по-малко скопено от LEC. Кажи си параметрите на помещението, по принцип за -20° със сигурност може да се каже за доста по-висок клас климатик.
За по висок клас няма пари ,аз имам ASYA9LGC и съм доволен 3 зими сега съм решил да взема 12 за спалнята 16 кв. въпроса е кой от трите да избера защото LGC 1330лв. с монтажа,ASYG12LEC 1199лв. +160лв монтаж, или FIJIROG12LEC , най тънко 1220лв. с монтажа?
За спалня 16 квадрата 9-ка и от двете серии е напълно достатъчна, няма да правиш 30 градуса.
Ако твърдо си решил да е някой от трите, то фуджито за 1220 лева с монтажа според мен.Цената му е по-ниска само защото е по-неизвестна марка от другите две.Първоначално публикувано от muraveia
иначе може и други да пробваш:
1. sharp-ay-ae-xpc09jr
2. най-евтиния вариант lg-s-09at.
Успех в избора.
Прав си но разликата е 30лв. в момента така ,че ... но така и не разбрах LEC или LGC серията е по добре,за FUJI нищо не казахте защото ми е най изгоден последно кой от трите или 4 за 1350лв. бюджет?
muraveia
На твое място бих се разровил за някоя останала блойка 9LD ~1400лв. с монтажа
... Виж и Тошиба Avant серията, поне е тествана зимата и няма проблеми.
Благодаря за отговорите клоня към asya12lgc, защото 120лв. са си 120лв.но FUJI монтажа се прави от фирма извън града ни на 25км.така че техника е , ако се даде дефект зимата при -20 кога ще дойдат на ли се сещате, пък ползвам същия модел и съм доволен.П.П. ще видя и него.
Разликата е много голяма за тези 120лв. /бяха 500+ миналата година/. Получаваш съвсем друг клас машина, та недей да се скъпиш.Първоначално публикувано от muraveia
Kasap не те разбрах кой модел е друг клас ?