Аз пък имам проблеми с Fujitsu ASYA12LCC - проблемна е втулката на турбината (тази отляво, която е в гумен тампон) -трака. Тъй като не можах да намеря нова в моя град - Ямбол, свалих старата, купих си една пръчка тефлон и ги дадох на стругар. Направи ми 1:1 тефлонова втулка. Цяло лято климатика беше бетон. Обаче за преди два дни пак се разтрака. Днес се ядосах и свалих цялата тава с двигателя, турбината и електорниката. Отворът на тефлоновата втулка втулка се беше посмачкал и беше стана на елипса - явно турбината не е добре балансирана и вибрира. Принудих се да сложа старата макар и износена след като я смазах яко с високоборотна смазка. Едно на ръка, че държача на двигателя и кутията на електрониката са от някаква измислена пластмаса, която явно старее(климатика е на 4 години), разпаднаха се на парчета - да е жив и здрав Loctite два часа ги лепих - сега пластмасата се чупи не и там където е лепено Дайте ми съвет откъде мога да си купя тази проклета втулка с тампона. Ако трябва с куриер ще си я поръчам.