Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 144

Странни звуци от 12LGC. Причини!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Re:Странни звуци от 12LGC. Причини!?

И при 2-та ми климатика от една порода /Fujitsu и General/ нямам никакви звуци.И 2-са монтирани с по 3 метра тръбен път с охлюв отзад.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    То УБАВО "чувате" мицубишитата и имате жлъчни коментари(то всеки ги има), ама тогава когато ги купувахте, на тази цена не можехте дори да помиришете мицубиши, или поне гроздето ви беше кисело.То пост фактум лесно се дават оценки.
    Имате 1000-1200лева, пари за жигулка, но почти всички сте с претенции кой за ферари, кой за мерцедес, кой едва ли не иска совалка да се изстреля с нея в космоса...
    У бре, а бре, де бре! Успри се малко, бе гяволе! Мислех да се въздържа от неумности, но дълга ме зове. Когато ме наричат цървул, да си призная много се паля. И не казвай, че си нямал и мен предвид! Та искам да дудна некои умности, та дано се разберем кой за какво се бори.
    Това, което ме интересува в живота е жена ми и детето ми да са живи здрави и задоволени, а и аз покрай тях и да си имаме уютно къще. Останалото си е просто някакви усилия и несгоди за мен, но те не са толкова важни. Усмивките на жена ми и детето са ми достатъчни. Това мое желание и стремеж не включват по никакъв начин едно нещо, което ти явно смяташ за жизнеопределящо - няк'къв климатик, който чисто и просто си е машинария. Чеша си в този форум клавиатурата, разтоварвайки напрежението, но когато заради някакви тъпи и бездушни машинарии, с които и без друго по цял ден си имам работа, ми се налага да влизам в конфронтация с някой, който даже и не познавам, за неща, които са толкова маловажни и тъпи...това ми идва в повече.
    П.П. Говорейки за конкретния случай - LGC на мен са ми интересни мнения на ползватели, а не на фенове на марката и търговци(монтажници/монтьори). Феновете са пристрастни, а монтьорите са им направили дисекция и повечето от карантиите са ми известни дори и на мен. Интересно е как се държи курника в различни условия

4. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Е за LGC на Fujitsu и семейство има доста коментари как се държи в различни условия.Аз съм любопитен как се държи модела LKC под 0-та.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

6. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

10x edi1 аз сервизните ги имам интересува ме мнение на ползватели.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Ех avast-e,avast-e той написа 1900 мнения за почти една година-ма нищо.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    10x edi1 аз сервизните ги имам интересува ме мнение на ползватели.
    А, ясно .Като гледам, май никой го няма във форума.

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Bobovo, LKC е нова машина, тепърва ще четеме мнения. Само да мине нова година и да стегне след 15-ти Януари. Макар, че освен машината всичко е до правилно оразмеряване. Днес един клент ми се оплака, че Daiseikai 6 бучал. Питам го колко градуса е в стаята, той вика -2. Е как да не бучи ... докато стигне поне 17 ще скъса планките направо. Това му е работата.

.... Нова къща не се ползва, не се отоплява. Човека пуснал да стопли за малко. То това не е печка Лъч.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    А, ясно .Като гледам, май никой го няма във форума.
    Предпазваме форумците доколкото можем .

12. Junior Member Аватара на doxr
    Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Usa

И при 2-та ми климатика от една порода /Fujitsu и General/ нямам никакви звуци.И 2-са монтирани с по 3 метра тръбен път с охлюв отзад.
    A.. a защо е оставен този 'охлюв'?

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от doxr
    A.. a защо е оставен този 'охлюв'?
    Охлювът е сравнение с тип метод за удължение на тръбния път-за по естетично,да не се вижда зад външното тяло където е навит тръбния път.Ако не ти хареса името на мекотелото-може да му викаш и вита баница!

14.  

15. Junior Member Аватара на doxr
    Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Охлювът е сравнение с тип метод за удължение на тръбния път-за по естетично,да не се вижда зад външното тяло където е навит тръбния път.Ако не ти хареса името на мекотелото-може да му викаш и вита баница!
    T.e. оставен за аванс. ясно,ок.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

И да си докара тръбния път до толкова метра минимум, колкото трябва.

17. Тук е от
    Jan 2008

Е за LGC на Fujitsu и семейство има доста коментари как се държи в различни условия.Аз съм любопитен как се държи модела LKC под 0-та.
    От септември месец имам въпросния модел Fujitsu ASYA 12LKC.Монтиран е в стая 20 куб на петия последен етаж в панел.С пет камерно пвц и изолация само на външната стена от гипс-картон и вата.Изключван само в дните когато е било около десетина градуса през септември,но те не бяха много.Държа го на 22-23 гр. когато има някой в къщи и на 20 гр. с включен икономичен режим,когато няма никой.За миналия месец сметката за ток се е увеличила с 15 лв. спрямо предходния месец,но все още е топло и той не си дава много зор.Темпрературата на изходящата струя не съм мерил,но е някъде около 50 гр. когато му вдигна повече градусите.Развърта се за около 4-5 мин. и след това оборотите на компресора отново слизат около минималните.Консумацията съм мерил само с ампер клещи и минимумът който съм засякъл е 1,2А което е около 260 вата и максимум 7,5А = 1650 вата при зададени 30гр.Тъй като косинус фи не е равен на единица,това измерване не е много точно.Шумовете от течащия фреон си ги има и при него с 3м. тръбен път.Външното тяло поне за сега е тихо и се чува само когато се развърти по-сериозно,но е за кратко.Пукане на пластмаса и тракане от втулката при мен няма.
    Това се сещам поне за сега което мога да кажа за него,и ако някой има някакъв въпрос ще отговоря.Лек и спорен ден на всички!

18. Тук е от
    Dec 2011

От септември месец имам въпросния модел Fujitsu ASYA 12LKC
    А откъм шум как е. Има ли нощен тих режим и изобщо шумен ли е?
    Колебая се дали да си купя накъв, а няма кой знае какви отзиви понеже е сравнително нов модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Хладилникът издава странни звуци
    От em4000 във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 23-05-13, 14:59
  2. Хладилник фризер LIEBHERR CP 3523 издава странни звуци
    От nikolovvd във форум Хладилна техника
    Отговори: 7
    Последно: 19-01-12, 00:47
  3. 12 причини да не купуваме iPhone 3G
    От Riki888 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 32
    Последно: 19-01-11, 23:02
  4. Рестартира ми се компютъра - причини ?
    От georgikirchev във форум Windows
    Отговори: 53
    Последно: 11-07-06, 13:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе