Зависи .. може и да заболи ,ако го разчовъркаш нещо из сервизното меню .. нали не мислиш ,че като дойде монтажника и ще може да го оправи
Зависи .. може и да заболи ,ако го разчовъркаш нещо из сервизното меню .. нали не мислиш ,че като дойде монтажника и ще може да го оправи
Алекси, ако мислеше за монтажника,как щяха да са дефростите ти ? Нищо няма да и стане на машината. Ако има съмнения,няма да ги дават тези настройки с инсрукцийте.
- - - - - - - - - -
Сервизното е толкова опростено,че дори и да объркаш нещо,при следващо влизане само трябва да помниш програмата която си променял. Под програмата си излиза по стандартна настройка. Само трябва да я задействаш.
Ще пиша отзиви като го пробвам , но следващите 2 дена няма да е.
При мен FUJITSU 12 LMCE работи он/офф в 42м3 южна стая с вътрешна изолация и поддържа 2 градуса повече от зададените когато отоплявам само стаята.Аз взех 12 за да отоплявам привечер и коридора.Когато вратата на стаята е отворена климатика минава в офф само при висока външна температура.
Днес избрах от сервизното меню програма 31 и функция 02 за да проверя дали ще повиши с още 2 градуса зададената температура в стаята.Сега в момента при зададени 21 градуса в стаята се поддържат 25 градуса. Климатика пак работи он/офф.В момента външната температура е висока и ще изчакам да видя как ще работи при по-ниски температури.Следващите дни ще пробвам и функции 03 за да видя дали ще покачи още с 2 градуса температурата в стаята от зададената.Ще пробвам и функция 01 за да видя дали с нея ще намали 2 градуса.При стандартните настройки климатика работеше при минимум 276 вата.Сега при функция 02 с 2 градуса нагоре работи при минимум 305 вата.Когато пробвам и функции 03 и 01 ще пиша как работи климатика при тях.Благодаря на колегите от форума , че ми обясниха как да променя сервизното меню!
Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от GLARYS; 09-02-18 в 23:20.
С тази настройка се получава по висока или ниска чувствителност на датчика. Има меню за охлаждане и отопление. Аз програмирам на всички индикацията за филтрите другите не съм ги пробвал.
Този пост е редактиран от GLARYS; 09-02-18 в 23:39.
Пробвай с 03 висок контрол. А да за да стане програмирането трябва да е в режим стендбай климата. Избираш настройката натискаш моде чуваш звуков сигнал после бутон он офф пак чуваш звук. Изключваш от захранването за 15-20сек и е готово.
Ще пробвам и 03 и 01.Климатика беше в стендбай и накрая след като въведох промените в сервизното меню при натискане на бутон MODE се чу сигнал от вътрешното тяло и при натискане на бутон START/STOP се чу сигнал че е приел командата и премигнаха всички светлинни сигнали на вътрешното тяло. След това изключих климатика от захранването за 5 минути и дадох ресет на дистанционното.От 16.00часа ДНЕС климатика работи с програма 02 и при зададени 21 градуса подържа 25.На вентилатор на 2 чертички минимума е 305 вата.На вентилатор 4 чертички минимума е 277 вата.
Този пост е редактиран от GLARYS; 10-02-18 в 17:42.
Вътрешната изолация си казва тежката дума много бързо ти стопля.
Добре , задай му 19/20° на Heat. , вента на Low и му резни крилцата с Low Noice. Отвори и вратата към коридора.
Ако и това не помогне да слезе на по-ниска консумация незнам, накръцни някой прозорец
[QUOTE=GLARYS;862089]Ще пробвам.Засега го регулирам с вратата към коридора.Коридора ми е студен а имам за отопление в резерв и малка кухня.[emoji16]
Моя е на 22 термото е на 4-5 метра по диагонял на тонколона 1метър и е точно 22 не съм правил корекция.