Промоцията на Luca е интересна,но баба ме наплаши сериозно .....
Промоцията на Luca е интересна,но баба ме наплаши сериозно .....
Пони, LUCA няма много общо с цепеницата lmca, освен бранда. Имах удоволствието да видя какво направи 12-ката миналата зима в 30 квадрата хол. През лятото и преходните сезони, ако си със затворени очи, може и да не разбереш къде е в стаята Бегъл поглед хвърлих на НОВИТЕ модели машини за 100V и ме изненада факта, че до 2000 лева са все цепеници, по-зле и от прословутото LMCA. Едва ли им е виновен само R32 фреона. Така че едва ли някой би залитнал натам.
В къщи врати не се затварят докато не си легнем. Затворих за клипа за да се чуе low на вент. Като спим е на qaiet.
На задание 25 на жалузите излиза 43 градуса макс. На 30 вади 53. Не знам къде я виждат тая хладна струя освен да е он/офф и да чакат на офф гореща .
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=-4289SU2RDk
Този пост е редактиран от Mig82; 25-01-18 в 21:45.
То всеки инвертор на минимум няма как да духа с 50 градуса. А и вятър с 37-40 градуса се усеща леко хладка.
avast3 , Чети И редовете , ако трябва препрочитай
ПП : Значи "марковите анцуци" сваляли минимума. Запомних , но тоя е с висок към 900w. при него са вървежни тениските ...
Този пост е редактиран от Mig82; 26-01-18 в 02:16.
С Fujitsu 12 LMCE отоплявам 42m3 стая с южно изложение с вътрешна изолация и при отворена врата отоплявам и малък коридор.При отопление само на стаята климатика работи в режим on/off като при 24 часова работа на климатика при зададен режим HEAT и FAN-AUTO и зададени 24 градуса температурата в стаята варира от 26 градуса до 27 градуса.При 24 часова работа на климатика при зададен режим MODE- AUTO и FAN- AUTO и зададени 24 градуса в стаята се поддържа точно 24 градуса. При измерване с ватметър на двата режима на 24 часова работа на климатика в режим MODE- AUTO ми дава по малка консумация на електоенергия.
Еми като поддържа 26- 27 градуса ще харчи повече , направи го на 21 градуса от дистанционното за да ти поддържа 23-24 градуса в режим топло и виж тогава разхода. Режим авто го забрави че като дойдат студове....
Така един клиент ми се обажда че климатика Fujitsu 18 Nocria настроен на 19гр. в стаята станало 27гр.Отивам цъкам от 19гр. на 20гр. и климатика спря.Оказа се че жена му е къпала бебето като го настроила на 28гр. после върнала на 19гр. ,но дистанционното не го насочила към климатика.
Сигурен ли си че е приел командата /със звуков сигнал/която си му задал?
gerhar Това го разбрах..,само не разбирам защо на режим HEAT ми превишава зададената температура с 2-3 градуса а на режим MODE AUTO ми поддържа точно зададената температура.Мерих на различни места в стаята температурата навсякъде е еднаква.
Може и така да е станало и при смяна на режима от топло на авто да си е приел 24те градуса .