Тоточев го е написал точно как се прави. Трябва да се изключи от захранването за да запомни настройката. И трябва да си запишете в последната таблица кое меню сте коригирали.
Не е ли най-лесно с градусите само да се работи, без корекции на софтуера.
При мен FUJITSU 12 LMCE при зададени 22 градуса поддържа 24 градуса в стаята /2 градуса повече от зададената температура/.Ако в сервизното меню при програма 31 избера функция 02 за да ми поддържа още 2 градуса над зададената температура това означава ли, че задавайки 20 градуса климатика ще поддържа 24 градуса в стаята.И при тази настройка как ще работи климатика? А ако задам функция 03 за да ми поддържа 4 градуса над зададената температура и тогава задавайки 18 градуса дали климатика ще поддържа 24 градуса в стаята ?Ако направя тези промени климатика ще заработи ли само на минимум и по този начин да избегна он/офф режима в който работи сега?Или тогава климатика ще си вдигне консумацията за да достигне заданието?
Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от GLARYS; 09-02-18 в 00:18.
На дъното му просо сеете Ще работи така ,както работи и сега
Не се знае. Трябва някой да го пробва. Само като пример, в топло време +15° външна при зададени 24° дайсейкая не може да слезе на минимума 180W. Увелича ли заданието на 25° след минутка пада на 180W консумацията. Връщам на 24° - отива на 250...260W. Само като пример.
Добре ,и като сложиш на 18° + 5 от сервизното ,за климатика колко градуса ще са
Не знам.Затова питам при тази промяна как ще работи климатика.Аз се опитах да променя по този начин сервизното меню и да разбера как ще работи климатика в този режим но не успях да го направя./досега не съм го правил/Утре пак ще пробвам.Тази вечер ще сънувам как утре една "цепеница " се превръща в хиперинвентор.
Този пост е редактиран от GLARYS; 09-02-18 в 01:02.
Този пост е редактиран от GLARYS; 09-02-18 в 01:18.
От толкова щракане, проби, градуси нагоре-надолу, побъркахте си машините. Моите дистанционни прашасаха.