Да с удоволствие,аз изкарах половин зима на 2019г с него имам го от 07.02.19г.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Да с удоволствие,аз изкарах половин зима на 2019г с него имам го от 07.02.19г.
Този пост е редактиран от dimitrin6405; 24-09-19 в 11:39.
Уж моделите на триото са еднакви, ама май не са!
Може ли някой да обясни следното.
Моля разгледайте двете брошури и обърнете внимание на мощностите на двата климатика. Конкретно 7 и 9. Брошурите са публикувани на официалните сайтове на Fujitsu и на General.
Fujitsu са с по-нисък минимум и по-нисък максимум от General.
Възможно ли е това да е печатна грешка или наистина има разлики?
FUJITSU: http://fujitsu-bulgaria.bg/wp-conten.../04/kg-r32.pdf
GENERAL: http://www.fujitsu-general.bg/backen...20web%20v2.pdf
И аз от ръководството на Фуджитсу гледам, че е с 5.4 макс. Та днес отивам с пазарската чанта да взема едно за кухнята ~~ 20m2 и гледам брошурата закачена на Фуджака. Казаха ми, че брошурите им ги дават с климатиците от представителството.
Влизаме на сайта на Фуджитсу ...... и там същата информация.
И аз леко, леко.... сгънах пазарската чанта под мишница и обратно да си дочета.
Викам да няма някакъв паралелен внос от гърция, кипър.... или нещо такова, та да се нахакам.
Малко информация за дженерал 12кгта работещ в 31кв с хлъзгава врата която е между 20кв. където е климатика и другата част е 11кв.със стандартна височина 2.60м. На 8-ми сутринта в 6.45ч. при нас беше 6 гр в стаята беше 18гр изключен климатик. Включих го да работи в 20кв. на 23гр като същия развъртя до 1620в. И започна да духа много горещ въздух за кратко и изключи. След около по малко от минута включи пак развъртя до около 550 като започна да пада до 250в после почна да вдига като заработи по стабилно между 340 и 400в. След около половин час в стаята беше 21гр а климатика беше изразходил 212в. След час температурата вътре беше 22.4гр навън беше 6.5гр климатика беше изразходил 357в. След час и 30м изразходил 483в в стаята 22,8гр климатика работеше между190-200в а навън 6,9гр.
Вратата е плъзгаща но понеже бързам и пиша от телефона е излязло хлъзгава може да има и други грешки за което се извинявам.
Това нищо особенно не означава.
Остави го да темперира и тогава си мери разхода.
Да знам но исках да го пробвам и така. В случаите когато е темперирано работи между 140-147вата часове.
Имам го от 8 месеца и го знам много добре как работи. Мога и да сравнявам понеже имам и хитачи 35 РПС
Е как е в сравнение с РПЦ-то? Аз мисля да бодна една 9-ка в 20м2 и малко по план а по рулетка 18м2 (преди малко го измерих) не знам от къде идва разликата.
Или моята рулетка е счупена, или строителите са мерили на крачки.
Строителите са ти включили и стените
Аз боднах 3 бр. 07KGTA и сега ще видим каква е ситуацията
Къде ги бодна? Квадратури, кубатури, изолации?
Този пост е редактиран от rosswen; 10-10-19 в 08:24.