Прави дефрост точно преди да побелее на цяло леко чернее и знам че ще дефростнне
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Прави дефрост точно преди да побелее на цяло леко чернее и знам че ще дефростнне
Друг недостатък, това не знам дали е недостатък. Не бърза да постигне зададената му температура като си работи на по ниски обороти без да се форсира. Когато ги постигне пада на минимума и ги поддържа като от време на време вдига до 180-200в и пак се връща на минимума. Не е като хитачито да бърза постига ги и изключва
Бих те помолил, да не нареждаш по няколко поста един след друг. Има бутон за редакция - допълвай си поста. Все пак това е форум, не е чат.
Този пост е редактиран от tony34al; 10-10-19 в 10:29.
Добре, нов съм и това не го знаех, съжалявам
Винаги е различно когато заскрежи тогава.
Това, че не бърза да отопли, е голям + според мен ако работи в добре изолирани помещения или по-малки. Аз имам една машина, която въпреки, че е 7-ца много бърза и винаги след ОФФ развърта до над 600w. Което би било ОК за помещения с по-големи топлозагуби.
Димитрин, а как е турбината в АВТО режим? Слиза ли до най ниската степен? Вдига ли оборотите бързо когато нахлуе студ от някъде?
Когато е на автоматичен режимвключва на първа степен минута преди да изключи в по голямата си част работи на втора степен
А как се усеща втората степен като шум и като вятър?
Всъщност, ще получа отговор на въпросите тези дни от самия климатик, но все пак може да има хора за които тази информация ще е от голяма полза.
При мен не е от голямо значение. В кухня-столова с хладилник, диспенсъ, съдомиялна, телевизор.... и т.н. каквото и да е, няма да дразни.
KGTA няма ли "SERVICE INSTRUCTION" ?
При лмса в този документ има описана доста подробно работата му, кога при и какви температури има ограничения и разни такива.
Нещо подобно, като на тази картинка.
Ами има осезаема разлика между първа и втора степен, ами тя първа степен абсолютно не се чува че работи климатик затова е така
В 20м2+, 33дб не пречат. Ако стаята е по-малка или се спи под него, тогава може да дразни.
Под него по не се усеща но срещу него се усеща, но като вдигна клапата до горе е добре