kgtb 07 новата версия с какво е различна има ли някой представа?
kgtb 07 новата версия с какво е различна има ли някой представа?
Абсолютно с нищо. Само с буквата в края на сигнатурата.
Този пост е редактиран от bobivg; 01-03-20 в 22:43.
След компресори от LG, се надявам да не сложат и от иновативните алуминиеви топлообменници!
Иска да каже, че нещата отиват надолу...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Какво значи надолу след като климатика работи добре.
Или по добрия вариант щеше да е прехвален компресор и лоша работа на климатика.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от dimitrin6405; 02-03-20 в 11:13.
Позволи ми да познавам по-добре коя машина как работи и дали това е по-добре от други модели....
Нямам и намерение да споря, защото не съм фен и наистина не познавам работата на машините втора ръка.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Никой не говори за втора ръка...
При LG ситуацията е наследствена обремененост, лични наблюдения!
Прост пример - цитираните нови хиперинвертори с LG компресор, да речем 12KGT е с проектен товар при -10° от 2,5kw
Нисък клас от далечната 2011/2012 примерно 12LLCC с компресор Тошиба има проектен товар 3,2kw@-10°
Не виждам какво има и можеш да обясняваш повече.
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
В 14KMTA компреса е същия като в 12KGTA (DA092MJB)
При 14KMTA проектния товар при -10° 4kW - параметри Qh=5,4 (0,9-6,0)kW тегло външно 31кг.
При 12KGTA проектния товар при -10° 2.5kW - параметри Qh=4 (0,9-6,1)kW тегло външно 31кг.
При 12KMTA проектния товар при -10° 2.5kW - параметри Qh=4 (0,9-5,3)kW тегло външно 25кг. Тук компресора е (KSK75D43UERA) това предполагам е Тошиба, може и да греша, но със сигурност не е ЛГ
Ще ни дадеш ли по-подробни разяснения, какво точно означава проектен товар и защо има такава голяма разлика между първите два? Характеристиките са почти еднакви.
Този пост е редактиран от bobivg; 02-03-20 в 21:23.
Хладно вее защото е достигнал температурата си, а и със 130-150 вата колко топло да духа. Температурата на изходната струя при тази консумация е около 30-32 градуса.
Монтираха ми го и за парите си бива, но има един голяяяям минус и той е че при дефрост все едно завира вода в тръбите и не е много конфортно. При работа няма никакви шумове (при мен е с 4,20 м тръбен път ако това има значение).
Друг минус са ламелите. Има един ламел за вертикално позициониране на струята, който е крайно недтатъчен, а за хоризонталните да не говорим - те са само за украса...
Питата на външното тяло е чак до дъното поради което се задържа вода която замръзва и при дефрост не се маха леда от това място.