Не бе, драскаме си оф-топици....
Но това например не е лошо :
Alfea Hybrid Duo Gaz 14+
Не бе, драскаме си оф-топици....
Но това например не е лошо :
Alfea Hybrid Duo Gaz 14+
Този пост е редактиран от ccankov73; 13-02-20 в 16:21.
Абе то е ясно, че всички които си чешем клавиатурите тук сме скрити(някои явни) противници на този вид отопление за спалня(търговците правят изключение).
Някой си харесват машините даже ги и хвалят, но въпреки това пак са недоволни.
Ослушваме се тука, озъртаме се, разпитваме.... С надеждата да сменим сегашната машина с нещо по-топлещо, по-безшумно с по-редки даже ако може никакви дефрости......., но уви. Такова животно нема.
Като сме манаджии, сме за парно.
Можем да направим едно състезание и да видим кой първи ще натакова дявола във въздуха
За сега не виждам явни фаворити.
Този пост е редактиран от mimojef; 13-02-20 в 20:04.
Е, недей тъй, аз си имам парно, но в момента(да сме в темата) дъртото ми Фуджи си бръмка
в хола и хич не ми пречи.И не е само то де.Просто при тея външни е доста по- еФтино .
ЛДС и Тошиба III са такива машини, тихи и почти без дефрости.ТОШО III няма конкуренция дори и в мъгливо и студени дни, не дефроства с дни.Просто вече няма такива машини на пазара за жалост.
И “батковците” му LB и LCC са така..
п.с. спирам, че съвсем оплескахме темата за KGTA, за което се извинявам.
А аз чета ли чета темите от форума,еми то какво излиза,че даже и за два бона човек не може да си избере климатик ,за който ще е сигурен,че ще бъде доволен от него.[emoji848]
Изпратено от моят SM-G935F с помощта на Tapatalk
Една от вероятните причини е, че доста купувачи искат да изстискат неща, които машините не могат, други имат очаквания, които не са се оправдали, други са попаднали на хора ,които не могат да им предложат точната машина и не могат да я монтират като хората, има помещения които просто не са за помпи въздух-въздух и т.н..В по-малко случаи е виновна машината според мен.
просто няма адекватно работещи машини за малки помещения - нисък минимум който не се вдига ,ниски дебити ,редки дефрости с нужда - толкова малко изисквания са това реално ..