Алекси, предупреди чичо си ако реши да сменя Фиджито с АП да не споделя в този форум, че веднага ще му обясним как МХИ е по-добър от МЕ.
И като нищо човека да започне да съжалява и за АП-то.
Алекси, предупреди чичо си ако реши да сменя Фиджито с АП да не споделя в този форум, че веднага ще му обясним как МХИ е по-добър от МЕ.
И като нищо човека да започне да съжалява и за АП-то.
първо една Етерийка ще отиде в олх ,че има и такава
Абе той пък един дизаааайн , красота и грация съчетани в едно само незнам отде направи връзката на 100те волта с тишината ??? Аааа забравих че твоите все са Бест от дъ Бест щот висят на твоя дувар , е на виж даже и мидеята ти е с "топъл дефрост" ... даже без и също като другите ти не качва над 200 вата :D нищо че другите юзъри пишат нормално как се държи.
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
На 09KGTB как ви е звука от вътрешният вентилатор на степени 2, 3 и 4 (без най-тихата)
Че имам един неравномерен звук (малко на тласъци няколко пъти в секунда)
Тялото не вибрира, но ме дразни.
Или при вас звука е равномерен?
Филтрите са чисти. Турбината също. Климатика е няколко месеца. Турбината като се върти изглежда, че ходи леко нагоре надолу. Има тежести с които е балансирана в завода според мен. От нов си е така
- - - - - - - - - -
Въпросът ми беше към притежателите на модела дали техния звук е равномерен или не.
При температура по 0 градуса, мисля че под 400 Вата консумация не иска да слезне. Изключва просто.
При положителни съм го виждал под 200 да слиза
Кай ти е модела? И дигат си минимума под нулата.
мда,така са Фуджицата в другата тема някой спореше .. сложен в малка стая може да работи он-офф и под нулата щото не пада под 350-400 вата
На мен друго ми е интересно. 7-9-12 са с еднакви компресори. 7 и 9 скачат от 15Hz на 36HZ, а 12-ката от 10Hz на 17Hz. Излиза, че по-малките са направени да работят с по-високи минимуми.
zillion, кой модел имаш??? Според мен е седмица или деветка познах ли?
Според мен не става въпрос за кгта.
Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk
до сто и нещо съм го виждал когато беше +10 навън преди да пуснат парното
сега в стая с парно което прави 22 градуса го пускам вечер да вдигне до 24-25
вчера го хванах, че изключва вместо да слезне под ~400
а на -8 ако се топлиш само с климатика не знам как успява да навакса загубите на топлина с 137 вата което казваш
Нееее, не съм казал че работи на 137 на -8. Казах че не си вдига минимума и например, ако почна да намалява градусите да речем от 25 започвам да намалям градусите надолу и няма да изключи докато не падне около 140 вата. Това значи да не си покачва минимума.
Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от dimitrin6405; 22-12-21 в 16:01.