Бутоните под капака се лекуват донякъде с UTY-TFSXW1.
И на мен ми се иска вентилатора да е отгоре :-)
@бобивг
на 1-ва е безшумно практически
на 2-ра е относително тихо
Здравейте, докато се ориентирам къде да пиша... и пак не съм сигурен дали е за тук.
от 3,5г. в едната стаята работи AOYG09KGCA , но от 2 дена спря. Мигат 9 пъти OPERATION и 4 пъти TIMER - грешката е 94 Trip detection - което не мога да си обясня. Питах тук там , един казва компресора заминал, друг нищо не знае. Чакам сервиза до края на седмицата, но до тогава се чудя какъв може да му е проблема. Някои от вас има ли мнение?
Ами от умуване, файда няма. От разстояние, диагностика не се прави... Викате читав техник, закача уреди, мери и прави диагностика. Тази грешка може да и за инвертора, както и за компресора.
Protection stop by over-current generation after inverter compressor start processing completed generated consecutively 10 times.
NOTE: The number of generations is reset when the compressor starts up.
Нещата които трябва да се проверят:
- Външен вентилатор, топлообменик (кондензатор - замърсяване);
- Main PCB;
- Inverter PCB;
- компресор;
Здравейте имам 14КГ вчера чух шум от вътрешнито тяло едно плйокане нещо като наливане на вода от туба преди да извикам сервиза да ме насочите към евентуална причина за пръв път се чува на режим охлаждане
При постоянна работа на климатика се чува не съм забелязал при пускане и спиране да издава този шум,да духаше вятър на вън,но при другите 2 климатика такива нещо нямаше,шум от фреон се чуваше и от 3 климатика зимата особенно при дефрост,но този шум според мен не е от фреона,имам клип но нз дали ще мога да го кача
http://atm.bg/downloads/kgtb/Record-5.wav
има ли общо с този?
Бях писал по-напред в темата за него.
Не знам дали сервиза ще помогне или само ще прехендри нещо от сваляне на тялото.
Дупката с тръбите уплътнена ли ти е? Моята не е.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-fujitsu-general-fujitsu-fuji-electric/60807-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BE-kgta-70.html#post1045026
Пиши после какво е станало. При мен се случва рядко при специфични условия и не си заслужава упражнението с уплътняване на дупката.
не прекалявай с уплътняването, че като ти се наложи да го вадиш...