не е ново знам ,но е екзотика на фона на масовите машини последните години .. че и не толкова масовите и те поолекнаха
не е ново знам ,но е екзотика на фона на масовите машини последните години .. че и не толкова масовите и те поолекнаха
Кондиционер Gree U-Crown 2 KFR-26GW
Тези пичаги катайчетата не се спират да вадят нови модели... Само 3500лв
За 10 страници тема не стана ясно бива ли ги тия китайчета или не,засилил съм се да взимам един такъв с кредит енергийна ефективност /ще дойде към 1650 с монтажа,и с 5 години гаранция ми го дават/.
Слагахме такъв въшното е голямо и с троен кондензатор има подгрев на тавата дистанционното е радио и дори да не си в стаята се командва.Има и вграден wi-fi модем за управление по нета със приложение. https://goo.gl/photos/xTLs19pboa2cTqNu7
https://goo.gl/photos/hUC3M1jHvEG9TLnb9
https://goo.gl/photos/VfgctBZV2rkweQmt7
интересна машинка е тоя модел жалко че никой от форума го няма
Ниско-температурен модел, доколкото знам е единствения климатик на пазара, реално използващ същата технология като на Мицубиши Зубадан - инжектиране на течна фаза в компресора за да може да духа горещо и при -30 градуса. Китайците сигурно са я откраднали от Мицубиши.
Може би консумацията ще бъде по-висока от на останалите. Но основното му предназначение е да топли при много ниски температури. Температури до -20 едва ли ще го затруднят.
Като качество, надеждност, компресор, шум и консумация не го знам как е. Да кажат тези които са го виждали наживо.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 21-08-15 в 01:48.
Съгласен, просто се инжектира смес от газ и течност, а не само течност, което е ключовия момент.
Абе ти не разбра ли, че съм по-компетентен от тебе? Докога ще те уча? Тия работи само аз ги разбирам, а ти не можеш да ги схванеш. И само се излагаш.
Dodo_pv ги разбира повече от тебе.
Технологията Зубадан се базира точно на инжектиране на течно-газова смес в компресора. Да беше попрочел нещо, преди да се изложиш.
In the flash injection circuit, heat exchange of the refrigerant is performed in the Heat Inter Changer (HIC) circuit; as a result, the
refrigerant is converted from the liquid phase to the
vapor/liquid two-phase state before being returned to the
injection port of the compressor.
Китайците използват същата технология в U-Crown. Затова машината сигурно ще топли безпроблемно до -30 градуса. Тая машина е китайския Зубадан.
А за другите му параметри - дефрост, шум, консумация, надежност ще разберем ако някой напише отзиви.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 21-08-15 в 12:55.
Хахахаха, този и предния ти пост показват точно колко компетентен си.
Първо се инжектираше течна фаза в компресора.
След това, аз казах, че не се инжектира течност, a смес.
И сега ти постваш, колко си велик и как аз нищо не разбирам, а постът ти само и единствено потвърждава моето твърдение...
Аман!
П.П. Не ме ядосвай повече, че ще продължа да пиша и ще ми се съберат няколко поста срещу теб и ще вземат да ме накажат за системно унижение на съфорумец, че предния път нали писах, че живееш в еко-кенеф...
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 21-08-15 в 13:13.