Този пост е редактиран от rosswen; 15-02-21 в 14:12.
Колко си хитъър.... Наши си всичките роднини с дървета.
При баба ти ЗС, при баща ти Сенсира.... То така на чужд гръб лесно се черпи опит.
Няма ли някой Вуйчо, Свако, Лелинчо..... Да го накичим с един ЕДЖ.
Та да разбереш и ти накрая, че квото и да си сложиш в спалнята няма да е по-добро от туй дето е в момента там.
Шанса ти е в надеждни марки като Гри, Мидеа, Стар гейт......
С тях сънят винаги е спокоен.
[mention]mimojef [/mention] , той дори не ме е питал, за съжаление. Иначе да е отнесъл Еджа веднага. [emoji23]При него не е от голямо значение, защото си ползва парно+подово. Само на майчето и майка й аз им избирах климите (ZS и LMC). Другата баба, с МЕ-то е с климатик, още преди аз да си сложа.
сподели впечатления от сенсирата като се понатрупат - дефрости ,он/офф шумове минимуми
https://gree-bulgaria.com/koy-klimat...tWDP_PxyX4AXF4С Fairy размер 9 спокойно може да се климатизират стаи до 18 м2, а за стаи с площ до 26 м2 – размер 12 е напълно достатъчен. По-големите размери на Fairy – 18 и 24 са подходящи за климатизирането на помещения съответно до 45 м2 и до 55-60 м2. Имайте предвид, че модел Fairy работи надеждно и в режим отопление – до минус 22°С.
Здравейте , ръчен дефрост на климатик Gree GWH12ACC-K6DNA1D-I/GWH12QC-K6DNA1D-O Fairy . не можах да намеря в инструкцията,ще съм благодарен ако споделите
Този пост е редактиран от extim; 27-12-21 в 19:01.
имам и тошиба която с натиснат бутон турбо прави дефрост ,
при GREE ми казах че не може
освен да се пусне на охлаждане ,при топла стая
9)Compulsory defrosting function
(1) Start up compulsory defrosting function
Under ON status, set heating mode with remote controller and adjust the temperature to 16O
C. Press “+, -, +, -, +,-” button successively
within 5s and the complete unit will enter into compulsory defrosting status. Meanwhile, heating indicator on indoor unit will ON 10s and OFF
0.5s successively. (Note: If complete unit has malfunction or stops operation due to protection, compulsory defrosting function can be started
up after malfunction or protection is resumed.
(2) Exit compulsory defrosting mode
After compulsory defrosting is started up, the complete unit will exit defrosting operation according to the actual defrosting result, and the
complete unit will resume normal heating operation.
Това е от сервизното за бора ,но предполагам начина е същият и аз останалите модели на Gree
Благодаря ,май стана след 16гр. и +-+-+- духа с клапа на горе известно време и спря,
така стоя не реагираше
Реагира когато вдигнах градусите на 23 тогава се чу нещо като изпускане на въздух
мисля че направи дефрост
Аз това ще го пробвам утре на Ферито на работа.
Ако не забравя де.
Здравейте!
Вчера апликацията Gree+ ми показа, че има нова версия на фърмуеъра на 2-та климатика! Ъпдейтнах, още работят Разлики в работата им все още не съм забелязал!
Може ъпдейта да касае wifi / облака , а не работата на климатика.