здравейте отново! Да докладвам какво е развитието при нас.Идваха от фирмата.За мое учудване си носеха фреон и везна(аз очаквах да искат да си спестят тези неща).Не се стигна до там да мерят фреона, защото при огледа установиха че си духа доста топло.ПРосто и те изказаха същото мнение като вас- заради неотопляемите съседи от всички посоки, климатика вижда зор.ПОпитах ги за датчика за температурата и преместването му.ТОй се намира ниско в самото вътрешно тяло(като отвориха поне и аз разбрах какво представлява .Та- с две думи- работи климата, ама му е трудничко.Е- аз не съм имала очаквания че ще прави 30 градуса при зададени 30, но все пак ми се стори голяма разликата м/у зададената и достигнатата Т.Намалихме Т на 25гр. и си ги достиха.Просто с по-високите Т му се увеличава;а работата, но ен и ефективността, защото така или ина4е няма да може да ги достигне при сегашните условия.Разбрахме се да го следим и ако пак нещо ме притесни, да им звънна.Абе- тръгнаха си като ме успокоиха на думи, но след като и вие изказахте подобни мнения, сега съм по-спокойна.ПОне излязоха отзивчиви техниците.Първоначално публикувано от ba4_dido
Нагалсих клапата по твоята препоръка с "air direction" -бутона , и наистина е по-добре.Благодаря
Благодаря на всички ви за отзивчивостта и ценните съвети ,които ми дадохте!
(Смаях техниците със знания и ме гледаха )