Не съм много съгласен. Няколко човека тука оплюха мидейките с новото лого, явно и мидейките са поели по пътя на хайер и влошават качеството. velmar, не се шашкай мацка, моя е същия, и докарва същата работа в двойно по-малко помещение.Първоначално публикувано от VeleV.Klima

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 59Одобрявам
59Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ,как ви се струва сравнението на супер климатик ,който е 1998 г. и нова машина на МИДЕЯ MSG -12 HR...? След 9-10 години работа да отдадем заслуженото на ветерана на японската научна мисъл и да го изпратим в пенсия
,как ви се струва сравнението на супер климатик ,който е 1998 г. и нова машина на МИДЕЯ MSG -12 HR...? След 9-10 години работа да отдадем заслуженото на ветерана на японската научна мисъл и да го изпратим в пенсия  . Кои казва че японските климатици не са номер 1...?Повече от ясно е даже...Но сравнение не може да има-новата машина си има своите предимства ,имаите предвид че не е NEO,ELIT и др. подобни еднодневки...Всеки иска климатик за 3..4 бона но няма пари за него...така че остава МИДЕЯ
. Кои казва че японските климатици не са номер 1...?Повече от ясно е даже...Но сравнение не може да има-новата машина си има своите предимства ,имаите предвид че не е NEO,ELIT и др. подобни еднодневки...Всеки иска климатик за 3..4 бона но няма пари за него...така че остава МИДЕЯ  
  Аз толкова съм доволен от този модел Midea MSG 12 HR,че днес си поръчах още един такъв.
Аз толкова съм доволен от този модел Midea MSG 12 HR,че днес си поръчах още един такъв.