Страница 13 от 52 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 773
Like Tree59Одобрявам

Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел.

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    В момента всичките модели са с такова лого и разлика в качеството мяма.
    Не съм много съгласен. Няколко човека тука оплюха мидейките с новото лого, явно и мидейките са поели по пътя на хайер и влошават качеството. velmar, не се шашкай мацка, моя е същия, и докарва същата работа в двойно по-малко помещение.

2.  

3. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Ами то тука стана интересно ,как ви се струва сравнението на супер климатик ,който е 1998 г. и нова машина на МИДЕЯ MSG -12 HR...? След 9-10 години работа да отдадем заслуженото на ветерана на японската научна мисъл и да го изпратим в пенсия . Кои казва че японските климатици не са номер 1...?Повече от ясно е даже...Но сравнение не може да има-новата машина си има своите предимства ,имаите предвид че не е NEO,ELIT и др. подобни еднодневки...Всеки иска климатик за 3..4 бона но няма пари за него...така че остава МИДЕЯ

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Все още имаме 5 служебни, напълно функциониращи, минимум 22 годишни климатици подобни на горния, но в по-добър вид. Проблемът е, че вътрешното тяло е доста голямо, като акумулираща печка и са си бая шумни.

5. Тук е от
    Jun 2007

Аз толкова съм доволен от този модел Midea MSG 12 HR,че днес си поръчах още един такъв.

6. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

7. Тук е от
    Jun 2007

Мерси,доволен съм от Мидеята.Първата ми Мидея на външното тяло е с логото с тъмносиньо и червено на бял фон,а втората ми Мидея е с новото лого с бели букви на син фон.И двата са MSG 12HR.Цената на първия,закупен преди една година е 620лв с монтажа,а втория (купих го преди два дена) е 640лв с монтажа,закупени и монтирани са от една и съща фирма.И двата работят еднакво добре.Не виждам разлика,едва ли различното на цвят лого има значение.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Живее в
    София

да попитам, има ли резон в в това дето ми заявиха в един сервиз че новия модел на Мидея MSG 12 HR т.к. е с новия фреон има малки прилики съа същия модела със стария фреон, и не е добре познатия и високоефективен климатик...?
    Просто ми препоръчаха друг модел, но аз вече съм избрал точно този, и трудно се отказвам

10. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Новия модел със синята лепенка си е със стария фрион R22. Има модели със R407 но те не са MSG**HR. Най-сигурно е да погледнеш табелката на външното тяло.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Има и модел с r-410(MSG 12HR), но незнам дали се продава в БГ. Май не.

12. Тук е от
    Jun 2007

Моя със синята лепенка е с фреон R22 и е със същите параметри като другия с другото лого,не виждам разлика.

13. Тук е от
    Apr 2008

ЩЕ МИ ДАДЕШ ЛИ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ НА ФИРМАТА КОЯТО ТИ ГО Е МОНТИРАЛА ДА ПИТАМ ДАЛИ ИМАТ ОЩЕ ОТ MSG-12-HR С ФРЕОН R22 ЧЕ С НОВИЯ МЕЖДИНЕН R407 НЕ МИ СЕ ИСКА А С R410 СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ВКАРАТ А ДО ДРУГАТА НЕ МИ СЕ ЧАКА

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Мисля,че всички конвенционални (неинверторни) МSG,които се продават у нас са с R22.

16. Тук е от
    Apr 2008

мерси но това е в пловдив а аз съм от софия и новите модели MSG-12-HRN2 са вече с R407C поне по документи и незнам дали в европа е възможен внос на климатик с стария фреон заради евронорми един от начините  е  в документацията да пише че е с R407C а да е с R22 и на митницата да не ги усетят а предполагам че има и други начини.
    имам един приятел който монтира но в вносителя на мидеа са му казали че за сега нямат MSG-12-HR и не казват нищо по въпроса дали ще се внесат а иначе все още има фирми които са купили големи количества от този модел обаче аз не съм сигурен на какъв монтажник ще попадна и какво ще бъде сервизното обслужване след това и се въздържам за сега

17. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от vitvitali
    мерси но това е в пловдив а аз съм от софия и новите модели MSG-12-HRN2 са вече с R407C поне по документи и незнам дали в европа е възможен внос на климатик с стария фреон заради евронорми един от начините е в документацията да пише че е с R407C а да е с R22 и на митницата да не ги усетят а предполагам че има и други начини.
    имам един приятел който монтира но в вносителя на мидеа са му казали че за сега нямат MSG-12-HR и не казват нищо по въпроса дали ще се внесат а иначе все още има фирми които са купили големи количества от този модел обаче аз не съм сигурен на какъв монтажник ще попадна и какво ще бъде сервизното обслужване след това и се въздържам за сега

Прав си,климатика ми е произведен през 2007год.,сега може новите да са с новия фреон.Фирмите у нас обикновено имат на склад наличности и гледат да изчистват всичко старо,така че нямаш гаранция на какво ще попаднеш.МНого е важно разбира се,да случиш на добри монтажници!Мидея са доказано добри климатици,с правилен монтаж всичко им е наред.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Има и модел с r-410(MSG 12HR), но незнам дали се продава в БГ. Май не.
    Още не, много ми е любопитно ако старите топлообменници се напълнят с R410 а какво ще излезе - maiseikai направо :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 52 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. XBMC Media Center: Настройки и всичко свързано с него
    От jabkata във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 13
    Последно: 24-05-14, 11:08
  3. Midea MSR-09HRN1 (R6) - всичко свързано с този модел.
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 02-07-12, 22:37
  4. Midea MSF-12HR - ремонт
    От helios1 във форум Климатици Midea
    Отговори: 27
    Последно: 25-04-10, 18:43
  5. Упътване за Midea STT-12HR
    От dagoburd във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 01-10-09, 19:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе