Страница 29 от 52 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 773
Like Tree59Одобрявам

Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Midea MSG-12HR - всичко свързано с този модел

Повреден сензор за стайна температура.

2.  

3. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Повреден сензор за стайна температура.
    Имаш в предвид датчика за темп. на вътрешното тяло ли ?

4. Тук е от
    Jul 2009

MSG -HRN1 na R407 si kape.Imahme minalata godina 4 montirani i 4-te prokapaha.vnositelq kaza da im kupuvame legen4eta.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Според теб прокапването по чия вина е? Мен ако питаш е по вина на монтажника,демек вината е твоя.
    И друго-тука си пишем на български. Липса на уважение е да ме караш да се напъвам да ти чета маймуницата.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

valen1 ти е дал грешките. В превод означава че ти е прекъснал вътрешния термо датчик.

7. Тук е от
    Dec 2006

Привет, преди няколко дни купихме за вкъщи климатик Midea MSG-12HRN2, монтираха го момчетата, но като го пуснах като тръгнаха от външното тяло се чува един шум, който наподобява нещо като бълбукане, характерно ли е това за външните тела? Също така, външното тяло до колкото знам трябва да има предпазна мрежа, а този модел няма - директно имаш достъп до онези ребърца, не знам как се наричат, греша ли, ако може някой да приложи снимка отзад или отстрани на този (или подобен) климатик.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Мрежата е безсмислена, някои нарочно я махат, пречи зимата. А бълбукането ти е фреона.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Искам само за пяната да спомена, аз никога не съм имал проблеми, независимо че слагам от обикновената, тая която създава налягане. Може би внимавам с количеството, после изразвам като изсъхне и отгоре замазвам със силикон. А често се случва да пропусна пяната и направо силикона. Относно пяната да добавя че има и такава за прозорци (поне така пише на флакона), която не създава налягане и не надува и изкривява каквото и да било. В случая за да не се смачка гофрето би била удобна. Това само информативно

11. Тук е от
    Dec 2006

Б
    Цитат Първоначално публикувано от deian
    Мрежата е безсмислена, някои нарочно я махат, пречи зимата. А бълбукането ти е фреона.
    Да, всъщност размислих, че ако има мрежа, между нея и ребрата се образува лед, който като се отпуска през деня може изкриви въпросните ребра, явно наистина е по-добре без нея. А въпросното бълбукане - благодаря, като сложа ръка на вътрешната страна на стената, на която е закрепено външното тяло се усещат вибрации, не е допряно до арматура за да се блъска някъде или нещо подобно. Предполагам от външното тяло ще да е, може ли някой да ми даде линк или да обясни накратко как се отваря най-лесно външното тяло (ясно ми е, но идеята ми е да няма някой тънкости).

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Аз съм най-обикновен ползвател на климатици и никога не съм монтирал такива. Но не ми е ясно защо пяната трябва да смачка маркуча за конденза. Първо той не е ли армиран или само така ми изглежда. И второ не е ли нормално пяната като се разширява да търси най-малкото съпротивление? А това е през дупките отвън и отвътре. Какво ще я накара да смачка маркуча при положение, че има откъде да си излезе най-спокойно!!!!!!!!!!

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Зависи от кондензния маркуч ако е този с който работим неможе да го смачка но ако е такъв като на някой климатици който дават в комплеката може да го смачка понеже са направени като от найлон.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Освен това пяната се втвърдява първо отвън като кора.После вътрешната част,втвърдявайки се по-късно, вече смачква конденза,който,ако е от оригиналния,както казва Велев,е мек като ...

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от provigo
    Искам само за пяната да спомена, аз никога не съм имал проблеми, независимо че слагам от обикновената, тая която създава налягане. Може би внимавам с количеството, после изразвам като изсъхне и отгоре замазвам със силикон. А често се случва да пропусна пяната и направо силикона. Относно пяната да добавя че има и такава за прозорци (поне така пише на флакона), която не създава налягане и не надува и изкривява каквото и да било. В случая за да не се смачка гофрето би била удобна. Това само информативно
    Ceresit имат пяна за лепене на топлоизолация Ceresit CT 84 Express изобщо не се раздува колкото сложиш толкова.Това според мен ти е варианта да не рискуваш с тръбите и обикновенната за прозорци.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Ceresit имат пяна за лепене на топлоизолация Ceresit CT 84 Express изобщо не се раздува колкото сложиш толкова.Това според мен ти е варианта да не рискуваш с тръбите и обикновенната за прозорци.
    Аз съм за инертните, традиционни материали. гипсови шпакловки и хоросан. Щях да получа инсулт, като видях пяната на последната ми климка. за щастие всичко си е наред. Когато е пяна, да е слабораздуваща се. Но задължително да се замаже отвътре и отвън, и да се шпаклова. В противен случай става на гъз от слънцето и започва да абсорбира влага след време.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Аз тъпча дупката с парчета от стиропора от опаковката на климата,отвътре внимателно с гипс или при малка дупка с акрилен силикон ,а отвън с битумен силикон.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 52 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Midea MS12F-12HRN1 F6 - всичко свързано с този модел
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 16
    Последно: 10-09-14, 23:36
  2. XBMC Media Center: Настройки и всичко свързано с него
    От jabkata във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 13
    Последно: 24-05-14, 11:08
  3. Midea MSR-09HRN1 (R6) - всичко свързано с този модел.
    От krasiika във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 02-07-12, 22:37
  4. Midea MSF-12HR - ремонт
    От helios1 във форум Климатици Midea
    Отговори: 27
    Последно: 25-04-10, 18:43
  5. Упътване за Midea STT-12HR
    От dagoburd във форум Климатици Midea
    Отговори: 2
    Последно: 01-10-09, 19:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе