Страница 31 от 81 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Новите инверторни модели на Midea

Цитат Първоначално публикувано от oska
    за декември имам 32лв ток за целия апарт. ms9a-hrdn1,a за януари около 35-40
    Колко минути е работил този климатик? Други уреди имате ли, или не обитавате жилището?

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Леле то излезна хипер икономична. Ние в сезона без климатици пролет есен имаме по 70лв без клими. Предния месец със три климатика платихме 160лв сега след тия студове ще видим защото на два от климатиците имаше по 55лв на другия MSV1-12HRN1 имах най малко 38лв.

4. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Безмислено е да се пишат общите сметки за ток. След това да се коментира кой, колко бойлери и перални има. Ако искате да се относително точни слагайте си уред само на климатика. Другото е вятър работа.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Аз мога да кажа че предишното ми плащане за периода от 15.11.2011 до 16.01.12 имах на два от климатиците MSF6-12AR по 28 -32лв на MSV1-12HRN1 18лв. за следващия период със тия студове се увеличи консумацията почти двойно.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Колко минути е работил този климатик? Други уреди имате ли, или не обитавате жилището?
    еми знаех си че без такива отговори няма да стане
    ммм...в апартамента нито живеем двама с жена ми,нито ползваме 2 проточни бойлера нито пералня си имаме,а също така и хладилник нямаме,за кабелната също не ползваме телевизора,а за форума влизам ипиша само от домашния телефон(не ползваме компютъра),ааа да и фурната забравих само на свещ готвим

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Все от време на време ще изскочи някоя нинджа с убийствено ниска сметка на ток и пълна гама уреди. Това не е реално. Съжалявам, не ви обвинявам, че лъжете, но нещо не е наред. Не може болшинството от останалите хора да имат по-големи сметки. Аз не се отоплявам на ток, а на газ и топлата вода е на газ, за варене използвам газов котлон (само фурна на ток) и пак имам по 40-50лв. ток. Нещо електромера ви не е наред или някаква друга грешка има. Може и да не са ви отчели реално и да си ви сложили фиктивна консумация. Е, за вас няма лошо от такива сметки и ви пожелавам и за в бъдеще да са такива.

8.  

9. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Или се краде се ток , или има некоректно отчитащи и манипулирани електромери, но и различните апартаменти се отличават чисто топлотехнически понякога над два пъти. Иначе нормален разход на едно 3-4 членно семейство с нормални бойлер, пералня, готвене, осветление, телевизори,компютри е в порядъка 50-60-70лв. без отоплението.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2011

aaa верно,забравил съм за пералнята и микровълновата,ама тях без това ръчно ги въртя и от силното въртене съ вършат работата

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Добре де, разбрахме, че крадеш ток. Едно време и аз имах такива сметки.
    П.П. Сега за да имам сметка дори от 50 лв., и то лятото, означава да тъна в мизерия. Мерси.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Абе аз миналата зима имах сметки по 1-2 лева на месец, ама електромера беше забравил да върти и докато се сетят да го сменят стана май месец, та изкарах една зима без пари.Ама сега с новия не е така.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2011

изобщо не съм барал електромера,ако предния собственик е направил нещо не знам.а и в мизерия не тъна,под 23 през деня не пада.е верно през ноща изключвам,но явно отдолу се топли(и отстрани може би)

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Пичове, няма шега......... аз съм с инвертор мидейка MSY 12-ка и сметката за тока само на климата при неспирана работа е към 45 лв. Да ви кажа, ако продължи да работи така ще го обявя за сериозен конкурент на скъпите японски клими........ При -24 градуса външна темп. това чудо не се предава, а напротив..... повишава оборотите и при зададени 24 в стаята си е към 25-26 градуса... Ако някой иска да се топли на тънки цени - това е моделът ...

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от Ivan981
    Пичове, няма шега......... аз съм с инвертор мидейка MSY 12-ка и сметката за тока само на климата при неспирана работа е към 45 лв. Да ви кажа, ако продължи да работи така ще го обявя за сериозен конкурент на скъпите японски клими........ При -24 градуса външна темп. това чудо не се предава, а напротив..... повишава оборотите и при зададени 24 в стаята си е към 25-26 градуса... Ако някой иска да се топли на тънки цени - това е моделът ...
    Това мога да го потвърдя защото имам клиент с който си комуникираме по скаипа а и в студвете ходих до тях за да смажа втулката на друг негов климатик и беше доста топло у тях,
    За съжаление това което ми каза колега че взима сега от този модел и бил с малкото външно тяло и не знам дали е така защото не съм го поръчвал този модел.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Ivan981
    Кога, къде и при какви условия? Благодаря предварително!

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Това мога да го потвърдя защото имам клиент с който си комуникираме по скаипа а и в студвете ходих до тях за да смажа втулката на друг негов климатик и беше доста топло у тях,
    За съжаление това което ми каза колега че взима сега от този модел и бил с малкото външно тяло и не знам дали е така защото не съм го поръчвал този модел.
    Кое би потвърдил?

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от oska
    изобщо не съм барал електромера,ако предния собственик е направил нещо не знам.
    Само проточните бойлери са поне по 4-5квт. Електромера от новите електронни ли е или от старите. Всъщност, радвай се и няма какво да го споделяш наляво-надясно. Да не чуе белята (ЧЕЗ, ЕОН и т.н.) и да ти оправи сметката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 81 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе