Страница 48 от 81 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1207
Like Tree285Одобрявам

Новите инверторни модели на Midea

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Новите инверторни модели на Midea

КОСИС,никой не може да промени мисленето ти-а и не искаме.подтекста в нашите постове е,че ако някога си купиш истинска машина,ще видиш ОГРОМНАТА РАЗЛИКА.АЗ и не само аз сме мислили като теб.не искам да те убеждавам,не се ядосвай,а приеми съвети не от търговците,а от изхарчилите бая пари,достигнали ако не до истината,то поне до оптималния вариант.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Аз не споря че тия скъпите са по-икономични, и тнт. Но не може да се каже и на бялото черно. Ясно е, че що нещо струва повече е и по-добро.
    Макар че има и неща които са доста скъпи и доста по-нефункционални- при Моноблоците и санитарната арматура и тнт.
    Та това Аз не го оспорвам. Обаче да ми се дават менния, че точно тази Мидея дето я ползвам вече месец и работи отлично на базата на един там климатик които замръзвал частично или ставал на айсберг е некоректно. Аз много добре виждам и измерих кво консумира и тнт.

Прави ли жега в студа и мъглата -прави, тих ли е -тих е, е тогава какво ??? Консумира повече, Ок така е !
    Този пост е редактиран от avenger; 27-12-14 в 00:59.

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

парите са си твои и само ТВОИ,моли се да няма дълга и студена зима,щот тогава ще разбереш каква ни е идеята.
    blue1 и tanatos харесват това.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Човек, Ти го тества тоя инвертор и вече знаеш че в дългите зимни дни няма да работи. То още в Магнум не му знаят косурите, но Вие да.

Факт е че по схема, която разгледах с позна инженер в Магнум инвертора е с 12 степенен правотоков външен вентилатор. Което го оптимизира като работа. Факт е че външното тяло е 30 кила. Това са фактите.
    А да не коментираме че Аз съм вътрешен изолиран апартамент и трябва да стане Сибир навън за да усетя студ.

Аз съм удивен от начина по който тази Мидея влиза в дефрост и се размразява-незабележимо и много точно само когато има наистина лед по тялото. Можеби защото до сега съм ползвал само конвенционални Мидей.

Опа, ами тази Тошибата дето е и Инвертор в службата, освен че ще излита, когато влиза в дефрост е като конвенционален. И отначалото като не бяхме смикнали се стряскахме с изсвистяването от налягането и превключването на 4 пътният. Та доста нервно влиза в дефрост и ври и кипи Марковата Тушибка.

Ето какво казва един реално ползвал машината колега за инвертора в друга тема
    https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...rdogw-b-3.html
    Този пост е редактиран от kossis; 23-12-14 в 15:30.

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от kossis Виж публикацията
    ...Факт е че по схема, която разгледах с позна инженер в Магнум инвертора е с 12 степенен правотоков външен вентилатор. Което го оптимизира като работа. Факт е че външното тяло е 30 кила. Това са фактите.
    А да не коментираме че Аз съм вътрешен изолиран апартамент и трябва да стане Сибир навън за да усетя студ...
    Драги kossis, няма по-хубав апартамент от изолирания вътрешен. Остави го външния вентилатор на страна. 12-те му степени взимат отношение в горещото лято. През зимата работят последните две, разбира се, ако си обърнал машината на отопление. Споменавам го, защото тази зима е доста комична в някои населени места, що се отнася до климатизирането на различни пространства. В къщи отоплявам, купето на колата го охлаждам... 30-тте кила външно тяло си иска сериозна скорост на въздушния поток, за да не трупа лед.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това дето тежат е добре ,ако ги издадеш за цветни метали ще им вземеш парите

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Отивам да ги давам на вторични ! За да сте доволни че сте свършили и вие една хубава работа тези дни !

Специално за вътрешният фън за конвенционалните има голямо значение на отопление. На село два МСВ 12 - единият работеше на 2 степен на вътрешното, а другият дето спя на 1 за да ми е тихо. На сутринта тоя дето е на 1 беше като айсберг. След като го сложих и него на 2- стана нормален като другия и се разскрежи нормално. Така че има значение фъна.
    Тая система е в баланс- вънка обдухва и вътре също, нали пренася енергия. Ама за да я пренесе иска конвекция и топлообмен. Е точно тия вентилатори го правят това. По бърз топлообмен , по коректна работа на системата. Въшният си знае работата, ама другият ние го настройваме.
    Този пост е редактиран от kossis; 23-12-14 в 21:01. Причина: ма

10. Member Аватара на peshaka
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Сoфия

Нека споделя и аз ,чисто любителското си мнение. Преди 2 години монтирах в спалнята (около 15м2) климатик midea msr-12ardn1 ,не беше евтин близо 1100лв ,препоръчаха ми 12ка защото едната стена ми е с прозорци френски тип,та единственото ми оплакване от тогава ,е че е доста шумен-топли добре вече 3та зима,кратки дефрости и сравнително ниска сметка за ток.
    Тази есен взех panasonic cs e12 qkew за хола, около 17м² пак с френски прозорци на почти цялата страна. По-тиха работа и по-шарени лампички до там с превъзходствата му.... сметката за ток се удвои (еконавито е пуснато) дълги и чести дефрости в мъглата в София.Разликата е само че мидета е монтирана на тераса ,а панасоника е на открито.

11. Junior Member Аватара на radobenoto
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    кукерландия

Защо не си взе една мидейка,ами се охарчи толкоз за панасоника.
    VeleV.Klima и spas.slavchev харесват това.

12. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Добре ,нека някой изтъкне поне 3 причини да не се взема скъп инвертор.Това го казвам сериозно .

13. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Аз нямам много опит ,но вкъщи имам 2 климатика ,единия струва 1800 лв ,другия 800 лв .Определено разбирам вече защо е разликата в цената и съжалявам за този от 800 .
    Aleksandars, DUNDURMA и spas.slavchev харесват това.

14.  

15. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Другата седмица ще стане ясно кой колко струва.Дават го няколко дена с отрицателни дневни температури.Дано пишещите бъдат коректни и честни в своите коментари
    justify одобрява това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от popov Виж публикацията
    Другата седмица ще стане ясно кой колко струва.Дават го няколко дена с отрицателни дневни температури.Дано пишещите бъдат коректни и честни в своите коментари
    Блажени са вярващите!
    Mega и spas.slavchev харесват това.

17. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от avast3 Виж публикацията
    Блажени са вярващите!
    Защо?Иначе се обезмисля целия този форум.Нали идеята е да се сподели КОРЕКТНО за плюсовете и минусите на машините,за да се направи възможно най-правилния избор.Не трябва на всяка цена да се пише МОЕТО Е СУПЕР само за да си успокоим душите.Аз досега останах с убеждението че инвертора на мидея работи като машина за 2000лв.-размразява за кратко само когато е нужно,и топли много добре.Може и така да е -ДАНО.
    Този пост е редактиран от popov; 27-12-14 в 09:52.

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в

Аз досега останах с убеждението че инвертора на мидея работи като машина за 2000лв.-размразява за кратко само когато е нужно,и топли много добре.Може и така да е -ДАНО........................................ти сериозно ли.ще си останеш с убеждението,чакай да стане студено и да платиш сметка за наистина студен месец.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 81 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. Новите модели на мидея!
    От TIMBERLAKE във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 25-04-12, 17:26
  3. Новите конвенционални модели на МЕ
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 16-01-11, 20:58
  4. Нови по-евтини инверторни модели на Sharp
    От bigmouth във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 19
    Последно: 03-06-10, 19:45
  5. С какви матрици са новите модели
    От sbalbb във форум Телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 11-06-09, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе