Сестро даже MSV -9 ще ти стопли 12м2 без проблем.Ти като си изкаш си взимай 12-ка.Хич не се чуди MSV e няколко класи над MSG,имам ги и двата модела и знам много добре кой колко може.
Сестро даже MSV -9 ще ти стопли 12м2 без проблем.Ти като си изкаш си взимай 12-ка.Хич не се чуди MSV e няколко класи над MSG,имам ги и двата модела и знам много добре кой колко може.
Този модел има ли бутон reset на дистанционното или някъде по вътрешното тяло?!
Имам го от скоро, за изстудяването - студи, но нещо със затплянето като че ли има проблем. При зададени 30 градуса, при положение, че два термометъра в стаята показват 23, той не иска да включи. Вече се съмнявам, че няма синхрон между дистанционното и вътр.тяло.
Натисни бутон follow me и ще прави корекция спрямо дистанционното.Първоначално публикувано от vista_bs
necata2,старите машини на 22 са по-добри,има понавъртяли 10 год.без да са пипани.Първоначално публикувано от necata2
Първоначално публикувано от necata2
Зимата 24 часа ли да го държа включен и на колко градуса?- над 50лв на месец ще харчи ли ?
Постоянно включен, само променяш температурата.Може и по-малко от 50 лева, зависи.
9-ка MSV1 в тази квадратура (12m2) ще харчи макс. 30 лв. без да се спира и то ако навън е под -7 цял месец.Първоначално публикувано от sestra06
bobovo искам да стопля това помещение което ползвам за кухня- общо е 17,73 кв.м -MIDEA MSV1-12HRN1(580лв) ще се справи ли?
![]()
п.п. с лилаво съм отбелязъла кьде мисля да го поставя
-климатика искам да седи на този дрегер 33-34см и да не го пробивам а тръбите да минават под дрегера както съм показала
Възможно ли е това?
MIDEA MSV1-12HRN1 струва (580лв) има ли модел на Мидеа ,който може да стопли помещението и да е 350-400-450-500 лв и да харчи около 40-50лв при -7 градуса?
MIDEA MSV1-12HRN1 ще се справи само ако имаш добра изолация на стените и тавана и ако искаш, не повече от 22 градуса.Но падне ли под -5,-7 градуса незнам дали ще може да се справи.За тока, там някъде ще е.
1.само за кухнята(11.5квадрата) без Г-образната добавка -10-15 ще я топли ли MIDEA MSV1-12HRN1?
2.Там където съм посочил ще може ле да се постави климатика?
Моя топли дневна с кухненски бокс и коридор и то не малък утре мога да дам размери. А мястото на този трегер е лошо избрано. Там няма да работи добре климатика много е близко до тавана не е нужно да го насочваш към коридора дори и да не е насочен той ще си обърна въздуха като поработи няколко часа.
Sestra06 пак да ти обясня,спалнята ми е 16.5м2 срещу нея имам коридор 8м2, значи общо 24.5м2.Вратата между тях не е затваряна от както е сложен климатика,и зиме и лете подържам 23-24 градуса тъй като имам малко дете и жената е зиморничева.Климатика се е справял както с -15 така и с +45градуса.За сметките за ток зависи колко градуса подържаш,ако стоиш на 20 градуса и 20лв. ще са ти много,но обичаш ли топло ще плащаш двойно.MSV-12 е твоя климатик и ако го монтират като хората ще се впечетлиш повече от Фуджито от подписа ти.
MSV-12 е твоя климатик и ако го монтират като хората ще се впечетлиш повече от Фуджито от подписа ти.
...
necata2 напиши точния модел на твоя климатик,защото има MIDEA MSV-12HRN1 има и MIDEA MSV1-12HRN1 имат ли разлика (заради единицата след MSV1) ?Първоначално публикувано от necata2
VeleV.Klima ако го поставя там където е лилавото над микровълновата,но ще духа срещу печката"абсорбатора" ще са на 2,50м едно от друго - от дрегера до външната стена има 93см,там ще се постави вътрешното тяло - може ли?
![]()
Моят е MSV12HRN1, 3-та зима ще кара,незнам тези с 1 имат ли разлика.А за мястото където ще ти го монтират ще прицените с монтажниците най-добре,ама някъде около прозореца ще да е.